12

Анонимен

преди 11 години

Тези, които няма да гласуват всъщност трябва да знаят, че гласуват за ДПС. Причината е, че по-ниската избирателна активност дава по-голям процент на партиите с ограничен електорат.

11

до 7

преди 11 години

За коя година говориш пич 2100. А до тогава????????????????

10

до 4

преди 11 години

*** ще викаш на недъгавите си родители дето са създали един западнал ***

9

БАЧКАТОР

преди 11 години

Едва ли Русия ще позволи на западни компании да правят големи пари от експлоатацията на това, което все още се възприема като национален ресурс=============================Най-важното изречение в статията. В България всичко което е национален ресурс се продава на западни компании които да правят големи пари от него а българите да духаме супата. Така е "демократично, европейско, модерно и правилно" твърдят *** наричащи се български политици. ЕВАЛА НА РУСИЯ

8

Анонимен

преди 11 години

В Кремъл протича опасна борба между патриотичните сили начело с Игор Сечин(Путин) и компрадорите предвождани от евреина Аркадий Дворкович(крилото на Медведев-Елцин).

7

Анонимен

преди 11 години

В новата енергийна стратегия на ЕС петролът не фигурира като енергоносител.С петролно гориво ще са само извънградски автобуси и товарни камиони.

6

Анонимен

преди 11 години

"прави таблицата на химичните елементи Менделеев "-по-важно е печалбата да остава и работи вътре в страната.При Елцин почти всичко изтичаше по разните офшорки и дори в Израел.Путин ограничитази практика.

5

Сапьора

преди 11 години

Руското чудо ще дойде от Сибир!!!Не го казвам аз а Ломоносов и това е сигурно .Защото друг който прави таблицата на химичните елементи Менделеев го потвърждава няма елемент от нея да не е открит там въпрос на време е ,,,ама то от войни не им остава време да ги разработят

4

Анонимен

преди 11 години

Яко подпухнал бляда,ама от качествена водка.

3

Анонимен

преди 11 години

Роснефт е държавна компания.Но суперсилата се управлява от патриоти,а малка България от ***.

2

ЯЯ

преди 11 години

Това е съчетание между държавно и частно участие. &0 на сто държавно участие. При тези проценти кой дърпа конците? Такова нещо в България почти няма.

1

Анонимен

преди 11 години

За управляващите от СССР народа е като мухите само трепеш и като пчелите доиш до смърт!!!