780

емир

преди 11 години

Милицията принадлежи на народа, а народът на милицията...Така се печелят избори.

779

Те добре имат ..

преди 11 години

Имаме воля! - това е слоганът на политическата кампания на ГЕРБ за предстоящите избори. Те добре имат воля , това го знаем . Проблема е , че нямат моженето .Само с ядене , не става . Трябва и акъл .

778

Анонимен

преди 11 години

Какво е това ИСКАМЕ МОЛЯ ? Не се ли налапахте ? Искам пак да спечелят и този път няма да ги свалим от власт направо трябва да им строшим главите.

777

АЗ Наглия Бойко

преди 11 години

Ша ви схрускам лош материал такьв!Имаме ВОЛЯ ДА ВИ КРАДЕМ ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ - КАЗАХА ОТ ГЕРБ - С НОВИЯ ДЯНКОВ ВНЕСЕН ОТ САЩ! Будата остава да му мислят будалите. Искаме всички бьлгари в гробищата - ГРОБАРИТЕ ОТ ГРОБ. Аз сьм *** и вие сте прости-ша ви мачкам докато издьхнете! Тиква ша ми викате.

776

До охаа 913

преди 11 години

И докога ще го клатиш тоя лозунг за комунизма ,който за голям процент от хората в България е понятие от учебниците по история. Повечето хора под 35 години нямат никакъв спомен отпреди 89 година. Тая група гласоподаватели си спомнят и сравняват как са живели при Царя, С-нишев и Боко. Давай сравнявай смешнико...избиване на комплекси с комунизма

775

jojo

преди 11 години

Народа ги изпъди,те искат пак да са на властЗначи бива бива ама...Да се спрат,че да не ги отнесе много жестоко народа покрай изборите!

774

БоСимеонов

преди 11 години

"Имаме наглост"Това е правилния лозунг.

773

охаа

преди 11 години

До До Анонимен 901Да знаеш аз съм 24 годишен *** и да знаеш всички 24 годишни безработни са в ***. Знам, знам, плодите се кат ***, не ми обяснявай ти на мене! То иначе нямаше да сме на това дередже са!

772

До Анонимен 910

преди 11 години

Форума е абсолюъно достъпен за всеки! Доведи твоите БСП,СДС и т.н. и скачай смело в помията ,която се излива тука....отдушник за народа

771

...

преди 11 години

За 3 години няма как да получаваме 1000 лева мин. заплата.Защото 20 години сме били в "калта".

770

Анонимен

преди 11 години

Dnes.bg е станала ЯВНА трибуна не ГЕРБ.Dnes.bg ще загуби много почитатели ,ако не се придържа към неутралния тон в статиите си и подбора на темите.

769

Анонимен

преди 11 години

Тия пък нагли мутрокомуняги и милиционери от ГЕРБ не се накрадоха! Не ги е срам, 3,5 години нищо не свършиха, само се оправдаваха като ученички и правиха лобистки 'закони'.

768

666! СУПЕР...

преди 11 години

.... МИ ДА ЖИВЕЕ КАМУНЯЗМА...КАРЛО МАРКСА Е НАШИО ГОСПУД...!

767

hhA

преди 11 години

Нещастници , дано похода ви свърщи на *** , а още по-добре ще да е ако горите в ада , ще бъде справедливо , Герберската гнусотия и наглост ми е противна , много cте отвратителни Цветанов и Борисов.

766

До Анонимен 901

преди 11 години

До АнонименХахха, ееми то не се знае, комунгите сте на умирачка.. Да знаеш аз съм 24 годишен *** и да знаеш всички 24 годишни безработни са в ***. Аман от тоя параван "всички са ***" ,за да си прикрият собствената некъдърност и простотия. Много съжалявам ама за мене не комунизма не съществува и нищо не означава257, просто съм роден след това

765

Анонимен

преди 11 години

ПЪК И СРАМ НЯМАТ ГНУСНИТЕ ГРОБАРИ...

764

Истината

преди 11 години

Така е докато тези мутри и мутреси не се наврът където им е мястото, но истината от къде идват тези проблеми четете този сайт(diagnosa.net/category/diagnosite-mi). Защото този проблем е следствие от други проблеми. Ето и сайта: diagnosa.net/category/diagnosite-mi

763

Анонимен

преди 11 години

пази Боже

762

Анонимен

преди 11 години

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ,НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ НАРОДА ВТОРИ ПЪГ

761

Анонимен

преди 11 години

До до 886 Б-г в канадаХахха, ееми то не се знае, комунгите сте на умирачка..