38

White Rabbit

преди 11 години

"Флаза човек, който има възможност..." Идеята е чудесна, но просто това "ФЛАЗА" ме изуми :D

37

Анонимен

преди 11 години

За тези които я оплюват тази инициатива- като сте такива тариакти и оправни в живота и гледате с това на насмешка, не се занимавайте с такива дейности, не са за вас! Изобщо не ме интересува кой богаташ какво е направил, тук става дума за един хляб за 1 лев. Поздравления за инициативата!

36

До 37

преди 11 години

Мързела е в основата на проблема.

35

Робин Худ

преди 11 години

Това е добра идея и аз е подкрепям. Това е човешка солидарност. Ако държавата и управниците ни са скапани, поне ние гражданите да им дадем урок по човещина.

34

Анонимен

преди 11 години

Работа има, но мързела е в повечко.........

33

Анонимен

преди 11 години

редно е и търговците да се откажат от печалбата си от "висящите" артикули! тогава, вместо едно кафе, примерно, ще има поне три! и за съжаление, ще се възползват основно само ***!

32

Анонимен

преди 11 години

Лошото е, че от това няма да се ползват нуждаещите се, а тарикатите. Казва ви го човек, който е участвал в благотворителни прояви неведнъж и пак би участвал. Но според мен не е това начинът. Поздрави на всички!

31

Ф.С.В

преди 11 години

Не може да се помогне на 2 милиона гладни -просто днес ще им се помогне но утре?? и главните виновници за тази трагедия имат милиони евро в банките - Съдът трябва да им вземе откраднатите пари и с тези пари да помогне максимално бързо на тези бедстващи хора !!

30

Анонимен

преди 11 години

ЕВАЛА НА БОГАТИТЕ ще скрият още данъци.

29

Анонимен

преди 11 години

Злоупотребите тук са гарантирани, както и при всяка така наречена благотворителна акция.

28

eve1

преди 11 години

Поздравления за хубавата идея,разбира се,че ще даря,с няколко лева няма да стана нито по-богат нито по-беден,човещина ни е нужна и солидарност.Има много хора,които искат да работят каквато и да е работа но няма.

27

w

преди 11 години

нали сме финансовите отличници на ес, какви са тия простотии висящи хлябове и кафета, кои отвлича вниманието на хората от истинските проблеми,ние така или иначе имаме милион висящи *** които всеки месец си вземат висящите помощи,

26

До 28

преди 11 години

Човещина и съпричастност приятелю можеш да проявиш към някого когото познаваш, знаеш какви са му проблемите, но да ми се правиш на майка Тереза и да ми тръбиш, че трябва да помагаме масово на хора които не познаваме е лицемерие и глупост!

25

Анонимен

преди 11 години

Когато човек има проблем, трябва да се стегне и да го реши, а не да се отдава на отчаянието и да чака някой друг да му решава проблемите

24

хм??!

преди 11 години

Пичове не всеки който иска да работи има работа, не всеки който се нуждае от помощ днес е беден от нежелание да работи. Жал ми е като гледам възрастните хора как ровят по кофите, а са хора с работен стаж но от пенсията парите са недостатъчни в повечето случаи. Не си мислете, че мен или теб няма така да ни извърти живота, че утре да трябва и ние да разчитаме на "висящ" залък от някое магазинче. Който може да споделя, парите няма да си ги носиме на оня свят.. Повече Човещина е нужна на България..

23

PD

преди 11 години

Много удобно безлично и неангажиращо добро, което идеално пасва на безличния, егоистичен начин на живот на съвременния човек. Не става така. Нагледал съм се. То не бяха Коледи, благотворителни сдружения и др. подобни. Ако лично и ангажирано не помагаш, нищо не правиш. Само си залъгваш гузната съвест. Ако помогнеш на поне един човек, да преодолее затруднението в което е изпаднал, и го върнеш към нов живот, си направил повече от хиляди кафета. Пътя към ада е осеян с добри намерения е казал народа

22

До 22

преди 11 години

Да но има и хора инвалиди, които се справят много добре в живота, работят, развиват се и водят активен- - точно такива като теб правят хората пълни инвалиди, неспособни да се грижат сами за себе си!

21

Анонимен

преди 11 години

Вижте 7 сега има висящ хляб и кафе, а той вече иска висяща заплата, после ще иска висящ автомобил, после и това ще му стори малко и ще иска висящ апартамент, накрая ще се получи един такъв висящ живот в който *** ще висят на гърбовете на гостоприемниците и ще смучат до общата им смърт.

20

до 22

преди 11 години

Не съм съгласна ,не си видял страдащи хора .Има хора инвалиди,на който никой не би дал работа,стари хора .Думите ти отразяват само малудошието и безаинтересуваноста на един нарцисист.

19

НАРОДА

преди 11 години

ВРЕМЕ Е ДЪРЖАВАТА ДА ПРЕСТАНЕ ДА ВМЕНЯВА НА ГРАЖДАНИТЕ СИ НЕЙНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯЩОМ СА ДОКАРАЛИ НАРОДА СИ ДА НЕМОЖЕ И ХЛЯБ ДА СИ КУПИ ДА ОБЯВЯВА ФАЛИТ И ТОЛКОВА ИЛИ ДА ВЗЕМЕ ДА ОТВОРИ ВЪВ ВСЕКИ ГРАД ПО ЕДНА КУХНЯ ЗА РАЗДАВАНЕ НА БЕЗПЛАТНА ВЕЧЕРЯ ИЛИ ОБЯДИ ДА ПОКАЖЕМ НА ЕВРОПА КОЛКО ПРОСПЕРИРАМЕ И КОЛКО СМЕ СТАБИЛНИ