167

topor

преди 11 години

С неонацистката Меркел вече се *ват, и то яко.А предстои още по-яко.При външен дълг на офшорката Люксембург 2 трилиона усд и 2000% банкови активи към БВП, повече от 30% банки там са германски. Некой да е чул за привеждане в норма на финансовата система на тази страна?!?! Не е.Но ще се наложи рано или късно!!!И тогава вманиачената за трети мандат Меркел ще го !

166

Илко

преди 11 години

До 188 Хахахаха ти сириозну ли? А що немция не направи подобно нещо,като Кипър? Щот първо руснацити ши ги изстудят кът им спрът газа, а после ши ги сгреят с Булава :) ***! Единствения губещ ши бъди Кипър от цялата работа , те повече вложения няма да видят!

165

Анонимен

преди 11 години

Реванш за втората световна война Германия им го тури на руските мафиози вкл. и български айдуци.

164

Анонимен

преди 11 години

Сега Путин има законно основание - ако му дотрябват пари, да национализира каквото си поиска от 'инвестицийте' на ЕС в Русия!И не могат копче да му кажат - ЕС първи го нпаравиха!

163

гаядекифтета не рева

преди 11 години

еврейте се пънат в сирия , сега тези се местят в кипър , онея пак реват ... турците и те реват ....

162

Анонимен

преди 11 години

Това е комунизъм по кипърски - от всеки руснак и украинец според възможностите - на всеки кипърец според потребностите!

161

Анонимен

преди 11 години

Едно знам - никой не може да се е.ава с Меркел. Путин опита - и ето го резултата.

160

Анонимен

преди 11 години

Наиграха се. Путин, горкия - онзи ден го гледах, подскачаше, човека, мръщеше вежди, гласът му имаше метални нотки, каквито не съм чувал - милиарди евра са това ей, не е шега. Сега ше пие една голяма студена вода.

159

де факто

преди 11 години

де факто руснаците си купили остров от гърция , а и израел е близко , прилича на геополитически шах.

158

topor

преди 11 години

Руската военна база в Сирия отдавна е със затихващи функции. Инфраструктура от ръждясали железа и малко персонал. Не случайно сегашните руски кораби в региона ще зареждат в Ливан.Такива ти ми работи.

157

лимонад

преди 11 години

не ни трябва американския газ. въглища и дърва имаме за доста време :). не разбирам и защо ни е тоя метан. правим още 2 реактора и сме в джаза.

156

Киро Кьоравия

преди 11 години

Ееее, колко щастливи пръдляци тука пърдолят, че Русия била загубила мноо кинти у Кипър! И кво ви кара да мислите, че това са пари на Русия и че не са парите на ония, дето организират и плащат на шепа *** да се събират по площадите, да клатят властта в Русия и да образуват нерви на Пуъин?Руските кораби са там - къде Сирия, там и Кипър! Дали щеха да допуснат некой така да им ошушка държавата?Май Путин се е повече се радва!

155

Анонимен

преди 11 години

Американския газ вече блика в Европа, сега Русия като увеличи цената на газа, за да компенсира загубите си в Кипър, американския газ, на цени 4 пъти по-ниски от руските, ще бликне и в България.

154

михалис

преди 11 години

До Анонимен, здравейте, учудвате ме много с това журналистическо клише "турската агресия ". Към онзи момент съвсем реално е било инсталирането на руска военна база в Кипър просто е имало какво да се пази вътре във острова да неговорим за стратегия. Ако имаше руска военна база сега в Кипър нямаше ли да има роля както има роля военната база в Сирия.

153

Анонимен

преди 11 години

Медведев сам го каза - в Кипър грабят награбеното. Руските политици си признаха, че са обикновени крадци.

152

Анонимен

преди 11 години

Шистов газ, шистов газ, скоро ще да бликнеш и у нас.

151

Дядо Мраз

преди 11 години

Тази "спасителна" рамк аза банковата система на Кипър от страна на "тричленката", не е нищо друго освен "национализиране" на парите по сметките на крупните вложители. Това няма да давоеде до желаният ефект, защото още от следващата зима, Русия най-вероятно ще увеличи цената на газта, за да компенсира загубите си. Така това "спасяване" ще дойде от джоба на обикновенният европеец, разбирай българина.

150

БАНАНОВА БЪЛГАРИЯ

преди 11 години

ПЪРВО ГЪРЦИЯ ,ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, СЕГА КИПЪР. ДА СЕ ГОТВИ БЪЛГАРИЯ- ТОЙ БОЙКО ОТКОГА ГЛЕДАШЕ ВЪВ ВЛОГОВЕТЕ НА ХОРАТА И МЕЧТАЕШЕ ДА ГИ УПРАВЛЯВА/ТАКА ВИКАТ МУТРИТЕ НА КРАЖБАТА/ ПРОСТО НИЕ ЩЕ СМЕ СЛЕДВАЩИТЕ - АКУЛИТЕ ИМАТ МНОГО ЗАДЪЛЖЕНИЯ И НАЙ-ЧЕСТО УБИВАТ ТОЯ КОЙТО ИМА ДАЛ ПАРИТЕ! ОЩЕ НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ ЧЕ ДЯНКИЧА, БУДАТА БОЙКО И ГРОБ ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ, АКО НЕ СТЕ ТО СКОРО ЩЕ ГО РАЗБАРЕТЕ! ГЛЕДАЙТЕ ВЪВ ВАШИТЕ ПАРИ И НЕ СЕ РАДВАЙТЕ НА НЕЩАСТИЕТО НА ДРУГИТЕ ЗАЩОТО ТО ВИСИ НАД ВАС!

149

Анонимен

преди 11 години

Давай Кипър, грабете награбеното!

148

Анонимен

преди 11 години

Само руските ли?