307

Do 315

преди 11 години

Имам малка фирма, работят за мен 5 човека, като средно получават по 450 лв заплата чисто. Като платя всички осигуровки, данъци и т.н., ми остава чиста печалба 3-4 хиляди максимум. Ако вдигнат МРЗ на 1000 лв, просто ще трябва да ги съкратя и да ги пратя волен и хампарцунян да им плащат по 1000 лв заплата, това е.Kato nemojesh da plashtash 1000 lv min zaplata si raboti sam ili zatvary ,tozi narod nqma ve4no da bude rob za julti stoinki,

306

do 349

преди 11 години

Нещо си се объркал - айде вземи си "печалбата" от БДЖ, ВМЗ, НЕК, Арсенал, Пощите (то добре че останаха малко държавни, че иначе само щяхме да се чудим откъде да им осигурим за заплати). Абе уж са малко на брой, ама са доста лакоми, задлъжняват със страшна сила. Айде нЕма нужда от още държавни хрантутници по веригата, и тези не са малко да ги влачим на гръб.

305

7

преди 11 години

До тя ВКАРА ГО ОРЕШАРСКИ И СТАНИШЕВ ЗА ДА ПЛАЩАТ БОГАТИТЕ ПО-МАЛЪК ДАНЪК,А ПО-БЕДНИТЕ ПО-ГОЛЯМ.ПРЕДИ ТЕЗИ УМНИЦИ ДА ГО ВКАРАТ ТОЗИ ДАНЪК ИМАШЕ НЕОБЛАГАЕММИНИМУМ,КОЙТО КАСАЕШЕ НИСКИТЕ ДОХОДИ,АМА ТЕЗИ СИ МИСЛИХА САМО ЗА СЕБЕ СИ ИЗА ОБКРЪЖЕНИЕТО СИ И МУ Е...... МАЙКАТА НА НАРОДА ,КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ.,А СЕГА СЕ ПРАВЯТ КОЛКО СА ЗАГРИЖЕНИ .

304

Анонимен

преди 11 години

Кога ще отпадне плоският данък-два дни преди изборите?!Нали вие го въведохте?!Първо ще ни спретнете хиперинфлацийка да си изчистят задълженията червените олигарси и след това махате плоският данък-и агнето цяло и вълкът сит,а ние оправени,а стига лъжи-нема кой да верва/

303

Кой бг политик ?

преди 11 години

1. данъците са източник на приходи за правителството 2. приходите от фондовете управлявани от првителството са източник на приходи за него 3. приходите от предприятията управляване от правителството са източник на приходи за него Нека да отменим 1. данъците. Правителството да се издържа от прихода от 2. и 3. Тогава администрацията ще работи за хората защото ще има същите интереси. Губернатора на Невада вече обеща да премахне всички данъци до 2014 година. Кой бг политик ще го направи?

302

тя

преди 11 години

Аааааааааааа , кой го вкара?

301

Анонимен

преди 11 години

Аз вече съм решил да гласувам за тези които ще премахнат плоският данък който беше сложен от крайно дясната партия БСПАз ще гласувам за АТАКА

300

чоко

преди 11 години

и сега храня достатъчно чиновници и пенсионери.подоходно облгане би означвало за мен доста сериозна загуба на доход и съответно би ме накрало да търся начин да скрия този доход който ме превръща в мръсен капиталист. по дяволите богат ли е човек който печели 5-6 хил. лв?

299

varg

преди 11 години

Viva BSP

298

Анонимен

преди 11 години

Кой е тоя Цветан Василев? Май го настъпиха някъде, а? Докога такива ще определят бъдещето на България? Заинтересован е май само за собствения си бизнес!

297

Анонимен

преди 11 години

Червени попули

296

Анонимен

преди 11 години

Как да повЕрвам на тоя ТОП ***-не забравяйте учителската стачка-тя бе организирана и проведена ето от тия тройни ***-спестиха си за един месец разходите от храна,отопление,вода за децата в детските градини и училищата,от заплати на учители и персонал,с парите си направиха изборите,а учителите получиха мизерно подаяние след месец без заплата-КАК ДА ВЯРВАМ НА ТИЯ СЛЕД КАТО СА МЕ ЛЪГАЛИ?!ИДИОТИЧЕРВЕНИ КУЧЕТА!

295

до 334

преди 11 години

Не съм казвал,че Тиквата знае как,но поне не ходи всеки ден по медийте и един ден да говори едно,а на следващият ден друго.

294

Анонимен

преди 11 години

Boklutzi

293

друг анонимен

преди 11 години

Ти луд ли си бе? Аз не искам да плащам на тази изгнила социална система по-голями суми от доходите си! Егати ид..та!

292

Анонимен

преди 11 години

Това е най-плоската лъжа за този данък!

291

pimpalicious

преди 11 години

До баба Пенка-Растата, А ГЕРБ мислиш ли, че знаят? Нали им гледаме представлението 4 години. Боко Тиквата ли знае как да се справи като дойде дори не може да си напише името без правописна грешка...?

290

Анонимен

преди 11 години

До pimpaliciousПо времето , и въпреки БСП стандарта беше по-висок

289

kulio

преди 11 години

Падне ли плоския данък *** , протестите от последния месец ше ви се сторят като първомайска манифестация , който пипне данъка ПАДА

288

God

преди 11 години

Наистина ли някой вярва, че с повишаване данъците на хората ще тръгне икономиката? Има нещо много сбъркано в социалистическите глави. При добри времена свалят данъците, а в лоши ги вдигат! Умно! Явно бизнесът трябва да се стимулира само в добри времена, когато той върви и без помощта на държавата. А в лоши времена ще го стимулират като облагат повече потребителите му и вдигат осигурителната тежест на работници и работодатели? Не е лесно да си социалист.