444

ритнитопка

преди 11 години

Вече няма държава България. Край!

443

Анонимен

преди 11 години

***

442

Гошо

преди 11 години

Към # 524 Търлъка навремето се отрече и от Кройф дето го направи известен. Само той се смята за най-добрия български футболист. Не дава да се споменават такива като Гунди, Бербатов - които ще останат в сърцата не само със своята игра на терена, но и с човещината към хората. За това тези двамата са велики - а Търлъка си остава Търлък, колкото и да плаща за собствена реклама в различните медии.

441

Анонимен

преди 11 години

S LIAV KRAK NO GLUPAK

440

Ъпсурд

преди 11 години

Абе кво ни занимавате с глупости!!!Държавата е разтърсена от скандалът с частното ГДБОП на Цветанов и Борисов. Милионни от нашите данъци са използвани за незаконно подслушване на журналисти и политически опоненти!За такова нещо си отиват политици от рангът на Никсън!!

439

bertram

преди 11 години

Отрече се от родината си заради данъци. Отрече се от Пената. Отрече се от Родителите си.заминавай си в барса

438

Слави

преди 11 години

За пореден път се убеждавам, че тази държава оправяне няма, вервайте ми.

437

vals'odar

преди 11 години

***.

436

Анонимен

преди 11 години

Пръв приятел си на БОКО , ти кого лъжеш бе !?!?!?Колко пъти съм те виждал да ходиш при него , не съм те следил ,работя на Дондуков и съм те виждал как отиваш да лижеш ! Какви прегръдки , какви целувки мани мани !!

435

Анонимен

преди 11 години

ЦВЕТАЛИНА ДЪРЖИ ПАРИТЕ НА ГРУПИРОВКИТЕ-ЗАТОВА ТЯ Е БИЗНЕС ДАМАТА НА МУТРИТЕ,. ТЯ Е СОБСТВЕНИК НА НАЙ -ГОЛЕМИТЕ ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАРКОВЕ-ЗАЩО ЛИ!,ПАРИТЕ ОТИВАТ ПРИ НЕЯ ЗА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ! НЕ ПИК ДА НИ Я ПОКАЗВА СЪС СКЪП СКИ КОСТЮМ НА БОРОВЕЦ ,А ТРЯБВАШЕ ДА КОМЕНТИРА ТОЗИ ФАКТ!ОСТАНАЛИТЕ ОСОБИ ДЪРЖАТ ПАРИТЕ КАКТО НА БОЙКО ТАКА И НА МУТРИТЕ,НО НЯМА КАК ДА СЕ ДОКАЖЕ,ЗАЩОТО ТАМ Е ГРЪБНАКА НА МАФИЯТА.МАЛКИТЕ МАЧЛЕТА СА С ТЕЗИ ХОРА.АМИ ЕМИЛ ДИМИТРОВ КЪДЕ Е В СПИСЪКА.ИЗОБЩО НИ ТРЯБВА РЕВОЛЮЦИЯ И НОВА ДЪРЖАВ

434

запознат

преди 11 години

Той има само една партия-парите!Който му ги дава,той е негов идол-докато му дава.Като доказал се абсолютен некадърник след приключване *** футболната си кариера-която,впрочем,доста отдавна приключи, и като абсолютен ***,жаден за слава и пари,като ходи насам-натам по света-и отвсякъде го изритаха,сега реши да се пробва и в това амплоа.Некадърно,разбира се,щото той си е един некадърник за всичко,което изисква интелект.Българският народ не заслужава такива като него.А много повече.Няма да ни и

433

Анонимен

преди 11 години

Госпожо , Борисов не си е тръгнал само се оттегли(това не e тръгване) и си" остри ножа" за следващата порция която ще му я предоставят хора без грам мозък .

432

Анонимен

преди 11 години

Безпартиен друг път. Федери забрави ли кога прави на Бойко, а ? Като футболист си добър. Ама до там. *** си като ***. Даже повече.

431

Анонимен

преди 11 години

Това не беше ли човекеа които не си плаащ данъциет в България

430

1234 продължение

преди 11 години

И докато го правеше, се изцепи: "Кви сте вие, бе?". "Студенти", отговорихме му ние. Последва крилатата фраза: "Студени ли сте, топли ли сте, ни знам, ама нали знаити, чи идна *** учила, учила, та накрая пукнала!", а след него и култовият съвет: "Повичи ибети, по-малку учети!"

429

1234

преди 11 години

Ето един спомен от срещи с младежта на доктор хонорис кауза, който прочетох в електронен сайт: "Помня, беше през пролетта на 1990 г. Група студенти отидохме в Стара Загора, за да гледаме Стоичков и ЦСКА срещу "Берое". В деня преди мача, завършил 3:3, отскочихме до хотела на "червените", за да си вземем автографи. Ицо ни посрещна нацупен, но раздаде няколко подписа. И докато го правеше, се изцепи: "Кви сте вие, бе?". "Студенти", отговорихме му ние. Последва крилатата фраза: "Студени ли сте, топли ли сте, ни знам, ама нали знаити, чи идна *** учила, учила, та накрая пукнала!", а след него и ку

428

Анонимен

преди 11 години

А сме имали държава,а сме имали интелигенция в политиката и правителства силни,национално отговорни,грамотни...,но след шаячният Девети дойде милиционерско-кагебейски Десети.Затова не се учудвайте на андрешковските ,църволански,льо пейзански ВИП-ове от от милиционерско,комунистически и спортно-технически ПОДВИД.Жална ни майка още 50-100 години.БЕГАНЕ Е ИСТИНАТА И СЪЗДАВАНЕ НА ПОКОЛЕНИЕ В ДРУГИ ,ЧУЖДИ ОБЩНОСТИ.ВЪН ОТ БАЛКАНСКАТА ДЖУНГЛА И ПОЛИТИЧЕСКО-ИКОНОМИЧЕСКИЯТ ЗВЕРИЛНИК.

427

Стоичков е звезда!

преди 11 години

....НО , ЗАВИСТТА ЗЛОБАТА И ПРИМИТИВНОТО МИСЛЕНЕ В БЪЛГАРИЯ СА СИЛНИ...СИЛНИ КАТО БКП---която ни души в СМЪРТОНОСНАТА СИ ПРЕГРЪДКА!НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ:...завистта , злобата и примитивното мислене ----СА "ФИЛОСОФИЯТА НА КОМУНИСТА" !ЧУДНО ЛИ ВИ Е СЕГА ----ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА И НЕЩАСТНА СТРАНА???!!!!

426

иванова

преди 11 години

Ице,тая работа(театъра) не е като оная работа(футбола)Слаб и лош актьор си Ице,слаб!Който те вкара в тази роля ти изигра лоша шега,пак ще патиш от ''приятели'' ице!Фаса го боли за тебе,Бойко хич,да не говорим за лъжливото овчарче Цецко те те употребяват и използват Ице,но дали е безплатно ти си знаещ,плюеш по перуката че се продава,ама той го прави по добре от теб ти стана подгряващ актьор в евтин порно(гей) филм с участието на шайка ****али(подгряващия актьор ице духа на главните актъори)пфуу

425

dragunov7.62

преди 11 години

Христо Стоичков е велик футболист и винаги ще остане такъв в сърцата ни , най добре е да не се занимава с глупости защото името му веднага ще бъде осрано.