117

ЛПД

преди 11 години

Този парламент и това правителство не само, че довършиха погрома на държавата, а и продължават да отупват и без това празният чувал на социалните фондове. Отново 240 те депутати опразниха хазната, но и се наредиха наравно с гладните, бедните, действително безработните българи на държавната хранилка. Очевидно на друго не са способни, освен като пиявиците само да смучат изтерзаната плът на народа.

116

Анонимен

преди 11 години

ако ще и по 5000 обезщетение да им дават само да изчезват от там! инатересно защо не се споменава каква заплата са вземали казват само, че е над 2000... но повярвайте 2 А6-ци, 3 S-класи, 2-3 апартамента в софия и 3 етажна къща на морето не се вземат с 2000 лева заплата ;)

115

Анонимен

преди 11 години

Къде е Бойко да ги посъветва да отидат да сеят картофи и да отглеждат овце?

114

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да кажем, герб произвежда само безработни! Дори и от техните редици.

113

Анонимен

преди 11 години

Защо ще им плащат изобщо пък цяла година? Те са на срочен договор и са УВОЛНЕНИ ДИСЦИПЛИНАРНО - ЗА НЕСПРАВЯНЕ С РАБОТАТА. ЗА НЕПРАВОМЕРНО ОТСЪСТВИЕ ОТ РАБОТА. ЗА НАНЕСЕНИ ВРЕДИ НА ПРЕДПРИЯТИЕТО /ДЪРЖАВАТА? Ама че наглеци. Вместо да се покрият в дън земя от срам, че народът ги изгони и не ги иска, те още искат да лапат на наш груб! НЯМА ДА ГЛСУВАМ ЗА ГЕРБ? А ВИЕ?

112

Анонимен

преди 11 години

117, за какво тогава им се пази, пак по закон, работното място?

111

Анонимен

преди 11 години

Работата им се нарича провал, а може и да се обвинят в липса на компетентност и добри намерения, прояви на лобизам и още какво ли не. Не си спомняме, с малки изключения, някой да се е изявил като истински народен представител и да се е борил смело и последователно за правата на българите. Поддаваха се на обработка и натиск от партийните си централи, гласуваха безропотно, безмозъчно и най-противонародните закони. Оставиха ни да затънем в мизерия и безнадеждност. Сега да мълчат!

110

..

преди 11 години

Господи,колко наглост има по тоя свят.

109

Анонимен

преди 11 години

1/По закон са длъжни до седмица да се регистрират в бюрото. 2/ след като са им одържани пари от заплатата,те не са колкото тези на хората с минимална заплата и ,,остатъка на ръка'' 2/ За укор щеше да е ако не са се регистрирали-това означава,че не взимат пари от ,,друго място'' и 3/ и според мен най-важното-защо никой не казва,че депутати от БСП и други партии също са се регистрирали,но защо ли за тях нищо не се казва??..Просто поредната простотия на БСП,лошото е че им се впрягат без да мислят

108

Анонимен

преди 11 години

Да се научат да живеят с 200 лева или без пари! Щом за никаква работа не стават. Който е бил професионалист ще се оправи и без помощите. Те са за слабите и болните, не за нахални сметкаджии.

107

Наглеци

преди 11 години

Първо да докажат, че наистина са работили! Много от тях са мълчали като риби, често са отсъствали от заседанията и са се появявали само за заплати, но пък са пътували доста със служебните коли. Да се проследи, защото всички знаем, че работата им беше неефективна и са донесли много срам и загуби на държавата. Вместо да наведат засрамено глави, те се държат изключително нагло!

106

Анонимен

преди 11 години

интересно, колко от депутатите в предните народни събрания са били досега регистрирани в бюрата по труда ?

105

до 104

преди 11 години

моля, не обиждайте кучетата на Павлов, както и интелекта им :))

104

az sam

преди 11 години

Тея търтеи са си свикнали все на готово.Те вземали по 3-4 хил.лева и нищо не им останало, а какво да кажем ние обикновенните хора, които с нашите мизерни заплати дори успяваме по някакъв начин да отделим по някой лев за чени дни.СМЕШНИЦИ...

103

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен108Приятелю,ако е унижение за теб да работиш,каквото и да е,значи не знаеш какво е глад.

102

Oleee

преди 11 години

ХАХАХА - е тия бият по наглост всички досега! Евала - остава и да ви повярва някой!

101

Анонимен

преди 11 години

Горките с тези мизерни депутатски заплатки от по 2 хиляди лева толкова години! Невъзможно е да преживееш цели два месеца с натрупаните тлъстини. Добре са всички с по 300-400 лева заплата и безработните, и пенсионерите, какво са се заоплаквали? Такова дебелоочие и неадекватност не помня по ничие време през целия си живот.

100

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 105Да има работа :за сервитьорки , продавачки , общи работници , и т.н.!Възрастта и образованието (висше) са ми такива , че не отговарям на изискванията!

99

Анонимен

преди 11 години

Я да ги проверят дали на 100% са присъствали в залата, защото много ме съмнява, а за това им се плаща.

98

Анонимен

преди 11 години

На тези кърлежи да се дава минималната работна заплата за да благоденстват като болшинството българи.