47

Аз

преди 11 години

Как се случи тогава сметката за февруари да е 3пъти по-ниска от януари и декември? (половината от декември бях извън Бг)

46

Анонимен

преди 11 години

До Баба Пена:Ама,твоя компютър да не е на ....дърва! Браво! чипа,чипа казах,провери го!!!

45

Баба Пена

преди 11 години

Аз немам ток от 1932г а сега требе да дам пари щоту щели да го изключат ?? А как ша *** изключат кат не ми е включен ? А деца мои я кажете на дъртата баба ?

44

Анонимен

преди 11 години

Ми то царя едно време искаше да ви смени чиповете,ама вие тогава пак нямахте пари да си платите новите!!! Е,със старите чипове,така ще бъде!!!

43

Анонимен

преди 11 години

А как са със софтуера? И кой проверява дали той е изряден? Или важното е да се отчита там нещо, но май по-важното е то винаги да е в полза на оператора.

42

vaipar31

преди 11 години

Най-доброто дружество.С над 20000 дела заведени срещу тях в Чехия.Евала,защо не вземете да вдигнете цената на тока малко.?

41

Анонимен

преди 11 години

Под 10% от сметките за ток отиват за ЧЕЗ и подобните посредници. 7-8 пъти повече отиват за НЕК(държавата). А вие пак за тях ревете, че и национализация искате. Абе...не е лош матряла, трагичен е!

40

Анонимен

преди 11 години

ИзЧЕЗваите, гадини долни, нали вие умишлено сваляте напрежението, отделно директно от контролната зала завишаване каквото ви е угодно. Отделно измамите с наети външни фирми които на практика са пак ваши и т.н. и т.н. А и като се махнете сметките ни автоматично ще слязат надолу с поне 20%. И дори да плащам по скъпо ако парите отиват в БГ бюджета и се разходват за "ползу роду" е по добре отколкото да храни чешките и австрийските пенсионери. А как ще се разправяме после с продажниците ще видите.

39

пепе

преди 11 години

Абе само моята сметка ли нямаше почти никаква разлика в Декември и Януари? Най-интересно, че НЯМАМ НИТО ЕДИН ПОЗНАТ С многократно завишена сметка!Отново в тая държава се слуша гласа на някакво малцинство, дето просто не иска да плаща или ако може да е като през комунизма, почти да не плаща. ***!Другари, 2012 година е и е крайно време да се осъзнаете, че заплатите са ви най-ниски в Европа, някъде около Македонските (с Албания, Сърбия и Хърватия не сравнявам)Това е проблема, а не сметките!

38

Анонимен

преди 11 години

До Баба Вълкана: Бабо,бабо, какви личности в България ***??? Я,ми покажи поне една!!! Да нямаш впредвид фолк певиците за личности??? Айде,покажи една личност,че се затрудних!!!

37

Анонимен

преди 11 години

ЛолТова е откритието на века !!Проблемът не са електромерите,а фактът че Гроб увеличи цената на парното и тока с 100 %

36

Диана

преди 11 години

Защо ли не съм изненадана.

35

Анонимен

преди 11 години

39 бабо Вълке нали в тези партии е бъкано с личности , е гледам пак на трето място си сложила Гоце -Първанов и още нещо , демокрацията е математика , дори и да вкараш някой който хареваш в парламента , една птичка пролет не прави , трябва да вкараш ПАРТИЯ която да ти донесе пролетта.

34

Анонимен

преди 11 години

Вариантите са два; или има картелно споразумение между ЧЕЗ, ЕВН и Енерго Про, или някой по веригата мъти здраво водата. Има и трети вариант, при който всички с в кюпа.

33

Ф.С.В

преди 11 години

Молете се другата зима 2014 г да е сурова !! защото ако не е . не знам как ще си платим сметките за ток)) - Тази Зима бе една от най топлите а сметките бяха едни от най солените ))!!!

32

Анонимен

преди 11 години

28 веднага ти отговяаям че декември 2011 не беше като декември 2012 , винаги има в годината един пиков месец с най висока сметка и в последните години това бяха януари или февруари и е нормално а специално миналата зима беше февруари , така че като събреш раликата в теморатурите , увеличението на цената от ЮЛИ 2012 и както се разбра по дъгия или по късия срок на отчитане ето ти увелияението , ако не вярваш влез в ЧЕЗ и виж сметката си за последните 4 години , другото е разлика в консумациаята

31

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 35: Искам космодрум в Карлово!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мончо!

30

С.Марков

преди 11 години

Като няма грешки защо моята сметка от 277лв за Януари стана на 177!!!!!

29

Аз

преди 11 години

Аз не съм протестирала, че цената на токът е висока (не мога да преценя това, защото не съм експерт). Заявявам, че отчитането е некоректно и монополно! Няма реална пътека, по която да имаш възможност да го оспориш!

28

Анонимен

преди 11 години

ПЪЛНО ОДЪРЖАВЯВАНЕ НА ВАЖНИТЕ ОТРАСЛИ ПОСТРОЯВАНЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ И 7 БЛОК КОЗЛОДУЙ ПОСТРОЯВАНЕ НА БУРГАС АЛЕСАНДРУПОЛИС ЮЖЕН ПОТОК ВИДИН МОСТА ВДИГАНЕ НА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ ПЛАН ЗА ЗАЕТОСТ ОБЛЕКЧЕНИЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС