156

GERB

преди 11 години

KOMUNISTI VIE OBARKAHTE DARJAVATA PREDI 70 GODINNI STIGA TOLKOVA ::::::::::::::::

155

до 174

преди 11 години

БСП, ако е наследник на БКП /каквито са Герб и др./, не трябва да му се обяснява, а да му *** капацуната.Впрочем, руснаците няма да го оставят да играе срещу тях безнаказано.

154

Анонимен

преди 11 години

А любовника на един нежен лидер можеше,нали и да получава заплата за 2008 год 15 000 лева-е това става-а другото не става,щото не можем да крадем,ами няма да крадете!

153

Анонимен

преди 11 години

***,***,колко да е ***-повтаряш мантрата на твоя лидер,който трябва да докаже,че професорът е виновен,,че загубихте изборите,защото той ги е манипулирал пред съда,ако съдът излезе със становище,че резултатите са точни,значи Лидерите ви са ЛЪЖЦИ!Кой ще гласува за лъжци!

152

Анонимен

преди 11 години

Информирайте се за теорията на Ломброзо за ,,престъпния човек'', погледнете фотоса и сравнете. А геберастите там, където са на властови позиции вече си пазаруват гласове, завоалирано като някаква друга дейност - екскурзии, благотворителност и подобни.Събитията неотдавна показха, че само с прът могат да се махнат.

151

Анонимен

преди 11 години

Браво Професоре!Възхищавам се от неочакваната ви позиция!Сега трябва БСП да докаже пред съда,че сте лъжец!До сега никой не правил това!

150

Анонимен

преди 11 години

BOIKO SAS TEBE SME

149

Анонимен

преди 11 години

Какво излезе от изказването, че работата на проф. Михаил Константинов е да не променя броя на бюлетините от чувалчетата на Цветан Цветанов.

148

Анонимен

преди 11 години

Всички Българи на избори-комунистите ни заплашват от сега със саморазправа,ако не спечелят изборите!Българи на избори-с гласа си да изметем всички,които дърпат развитието на БЪлгария!

147

Анонимен

преди 11 години

БСП си знаят че ще загубят и за това са си приготвили и оправданието за пред електората си а именно че изборите са били фалшифицирани. А е много възможно и да се канят те да ги фалшифицират и за това дигат пушилка още отсега че други ще ги фалшифицират за да не ги заподозрат.

146

Анонимен

преди 11 години

ИНСТРУКЦИИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ДРАСКАЧИ, ЧЕТЕТЕ И СРАВНЯВАЙТЕ С КОМЕНТАРИТЕ: rustocks.blog.bg/politika/2013/02/21/eto-kak-sa-instruktirani-drugarite-net-aktivisti-na-bsp.1055954

145

Анонимен

преди 11 години

159,така ли ви учат на партийните събрания,*** ли ви дават?!

144

Анонимен

преди 11 години

Младежи с лаптопи, настанени в луксозен хотел край Радомир, са режисирали протестите в Мрежата, още преди старта им на улицата. Червената завера с давност около месец и половина издал доволно почерпен младеж след купон с награди с лидера Сергей Станишев. Това разказа пред Дартс нюз жител на малкия град, който попаднал на информацията за случващото се в пустата местност съвсем случайно. Според източника ни наставник на младите, които пишели на лаптопите си дори по време на обяд, е бил Кирил Добрев. Два пъти в седмицата групата пристигала в хотела/който в региона се свързва с имената на Божидар

143

Анонимен

преди 11 години

Ти бе костовиска мутро,ти си най големия МАНИПУЛАТОР на изборните резултати,затова си и с квалификация даже "математически ЛИЖИКУРНИК" изчисляваш резултатите така че да бъдат в полза на изгодната за теб партия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*** .

142

Никола

преди 11 години

До АнонименПоне един нормално мислещ човек.Браво

141

Анонимен

преди 11 години

Константинов,вие сте смел и невероятно честен човек,поклон за позицията,която заехте.

140

Анонимен

преди 11 години

Хе-хе червените драскачи обвиняват другите в собствените си грехове. точно според инструкциите: rustocks.blog.bg/politika/2013/02/21/eto-kak-sa-instruktirani-drugarite-net-aktivisti-na-bsp.1055954

139

Анонимен

преди 11 години

Браво професоре-вие доказахте на СВЕТА как се постъпва с лъжците!

138

ss

преди 11 години

Хахах колко *** народ има тука.Като нещете проф.Константинов да върнем Азер Меликов, а?.Той беше олицетворение на безпристрастеността.

137

Анонимен

преди 11 години

Не ни прави на ***! Защо не приехте да се дават копия от протоколите от избирателните секции и да присъстват застъпници при броенето на бюлетините? Далаверите не стават в ЦИК, а много преди това и ти го знаеш.