412

Анонимен

преди 11 години

Вижте ги тези ***,от снимката.Как да не ги разстреляш с кеф?

411

Бай Ганьо е тук

преди 11 години

"Ромите във Франция не искат да се интегрират, заяви френският вътрешен министър Манюел Валс в интервю за в. "Фигаро", цитирано от Франс прес." - Добро утро г-н Валс, добре, че те дойдоха във Франция, за да ви покажат на практика истинската си същност и вие на живо да се убедите в тяхната "невинност", "скромност", "честност" и т.н.! По-евтино щеше да ви излезе, ако бяхте дошли тук за един месец, за да видите че едва 10% от тях искат да се интегрират и се интегрират, те са чисти честни, съвестни, работливи и ученолюбиви - гордея се че познавам такива - тях няма да ги намерите в общия кюп, те се

410

Анонимен

преди 11 години

Има само един изход за малцинства нежелаещи да се интегрират според един колега от 40-те ."Дайте им земя по-далеч от нас но достатъчна и привлекателна.Ако я направят градина да я пазят и ще бъдат защитени,ако я направят бърлога на крадци ,тогава те ще бъдат пазени там.Целта на високоразвитите хора не е да проповядва омраза,където има достоен начин за решение на проблема".

409

Анонимен

преди 11 години

ФРАНЦУЗИТЕ ЗАГРЯХА,ПО-БЪРЗО ОТ НАС.

408

Геле

преди 11 години

До Анонимен 461Реви си , реви , малко ви остава :)

407

Анонимен

преди 11 години

До Геле sveti petur shte ti go turi otzad integriraite sebe se v vasheto bunishte narecheno durjava

406

Геле

преди 11 години

до 455 prophet Един прекрасен ден , когато ви интегрираме при свети Петър ще ви оставим на мира. Освен ако не сетите да се разкарате дотогава , че този ден скоро идва :)

405

Трябва решителност

преди 11 години

Да, те щяха да интегрират и косовските шиптери, от които Милошевич искаше да си изчисти държавата, ама като видяха какво представляват, дадоха бързо назад. Така ще е и с нашите ***. Решението за нас е лесно, но няма воля. Спират се всички помощи и детски надбавки и те сами ще избягат. Ако пък се задължат да си плащат и сметките, иначе да си ги заработват, ще се спасят и тези, които случайно ще останат след първите мерки. България е в криза - не може да си позволи да издържа ненужни ***.

404

:)

преди 11 години

Мосю Валс, има два пътя за интеграция- европейски /вашият/ и български /нашият/. Вашият доказано не работи. Ако ни се даде шанс да ги интегрираме по нашия, тогава може и да се получи.

403

Анонимен

преди 11 години

Защо на евреите направиха държава,а на *** не?Трябваше заедно да ги пращат да си направят обща държава.

402

Да не увъртат!

преди 11 години

*** не бягат поради дискриминация, а защото на Запад дават по-щедри соц. помощи, а също и защото джебчийството, другите кражби и проституцията носят по-големи печалби там!И да не ни дават акъл как да се стараем повече да интегрираме тези, които не желаят да се интегрират!Немците и французите да не ограничават правата на ***, които са жители на Евросъюза. Като такива те имат право да пътуват на Запад. Там демокрациите са по-стари от нашата и имат повече опит в интегрирането.

401

Анонимен

преди 11 години

451 Да!!! Да!!! Да!!!!!

400

prophet

преди 11 години

bulgarski buklutsi, niamate hliab gladuvate i mizeruvate ot glad daje se samozapalvate.ostavete romite na mira da si tursiat budesteto dalech ot vas - neshtastna bulgarska natsia.

399

Анонимен

преди 11 години

450,защо са дискриминирани,защото нямат пари за училище,ами то е безплатно или защото правят няколко деца,когато нямат доходи,това е престъпно към децата,безотговорност,както са забелязали колегите през 1940-те.

398

стрес

преди 11 години

Анонимен не ги защитавай ние какво правим като сме без работа да не крадем като тях - моят син обиколи няколко държави и работи не краде и не се оплаква .

397

сс

преди 11 години

Раждат непълнолетни в затвора,не работят трудови войски,не повече от 2 деца и без помощи.Не плащат данъци и сметки не получават нищо.

396

анонимен

преди 11 години

Меркел да отвори Немските Архиви,там ще намери точни Инструкции за Интеграция на ***

395

Анонимен

преди 11 години

Всички българи ревете във форума.Защо?Така е,не ние крива Франция нито ЕС.Проблема е наш и са си прави хората защото нямаме политици.Хората нямат работа мизерия и глад отвсякъде дискриминирани.Какво очаквате да правят да пляскат с ръце ли.

394

batmario

преди 11 години

Обичам да пикая от високо да шурти и локвички да правя пред чуждите врати...

393

Геле

преди 11 години

Мдааа...... Май е време за създаване на Френски Хелзински Комитет. Да разберат и французите що са туй "ромски права". Пък и нали сме в " десетилетието на ромското включване ". Десетилетия ни засипват с тези глупости. Сега с техните камъни по техните глави. Аз отивам за пуканки и бира :)))