67

xaidut

преди 11 години

и какво лошо има в това , че са дали като залог сметките за ток от този вид електроенергия? Дай да си затворим и най-големият ТЕЦ и да няма ме нищо и да купуваме само скъпа енергия.

66

ББ

преди 11 години

ИВАН КОСТОВ Е ВИНОВЕН!

65

ANONIMEN

преди 11 години

TUK NQKOI MI PI6AT MINUSI ZA PROKURATURATA I SYDA.MOLQ POSO4ETE MI ZA TIQ 24 GODINI EDNO POLEZNO RE6ENIE NA PROKURATURATA I NAVREMENNO PONE EDNO.JALKI SLUGI NA MAFIQTA.SPRETE IM ZAPLATITE NA TIQ MO6ENNICI IMA KOI DA GI IZDRAJA I TOVA E PRESTAPNIQ SVQT

64

Анонимен

преди 11 години

Стига с тези признания и самопризнания.Има си МВР,следствие,прокуратура,съд.Който е заподозрян в престъпление нека бъде обвинен и съден.Какво като някой си признае за някакво прегрешение и пак остава на същия си пост и продължава още повече да греши(умишлено или от некадърност).Колко време да ги чакаме досегашните другари и господа ,имащи цялата власт,да потърсят нечия отговорност и да си научат урока как се управлява.Дойде време те да отговарят за своите действия и бездействия,безобразия и некадърност.Все някой друг им е виновен.

63

йордан

преди 11 години

до възмутения Ти си комуноидна чугунена глава.Именно твоите другари крадоха безконтролно,превърнаха се в неокапиталисти.Натрапиха ни безбожието си и лишиха народа от традиционни морални и нравствени стожери.Вземи се скрий,долен комунист.

62

Анонимен

преди 11 години

Ти си " НАГЛИЯТ КРАДЕЦ" Р.Овч. Върви на един от митингите за да изпиташ народната любов.

61

Анонимен

преди 11 години

1990г. Иван Костов спира проекта АЕЦ Белене!2012г. Бойко Борисов го послуша да се спре отново проекта и СБЪРКА И СЕГА СИ ПАТИ!СЕГА БЪЛГАРИНО НЕ ГЛЕДАЙ УМНО,ЗНАЕТЕ ЗАЩО СПРЯХА ПАК ПРОЕКТА БЕЛЕНЕ - ТОВА И ИНДИАНЦИТЕ ГО ЗНАЯТ ЗАРАДИ АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ.ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ СКЪП ТОК ЗАРАДИ ИВАН КОСТОВ.НО НЕ СЕ ЗНАЕ ЩЕ ВИДИМ!!!

60

До комунетата

преди 11 години

***, защо не спрете да обиждате Гамизов? Няма полза да се хабите в безсилието си. Той е вече национален герой, факт, както факт е вашата безогледна алчност, лицемерие и наглост. Добре ви го начука Гамизов и така ще си остане. Няма спасение за вас вече.

59

БББ

преди 11 години

Р.Овч. е само за затвора! Това е човекът заради, който НАРОДЪТ плаща умопомрачителни сметки за ТОК, ГАЗ И ПАРНО!!!Продаде народа за лична комисионна!В нормалните държави досега щеше отдавна да е в затвора и да си намери добър МЪЖ, който всяка вечер да го обича! А в ненормална България е ДЕПУТАТ и даже си позволява да говори публично!В ЗАТВОРА, МИШОК!

58

Анонимен

преди 11 години

Р.Овч.никога не е виновен,виновен е Гамизов,как може да допусне,че Р.Овч.е виновен ,тия много сложни задачи за ДАНС и ПрокуратураТецове са работили "само"при Костов,при Р.Овч.се работеше за Белене но той и там не е взел участие

57

Народа

преди 11 години

ЕРП-тата ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАДПИСВАТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК и НЕ УВАЖАВАТ ЖАЛБИТЕ НА ХОРАТА, ДОРИ ГИ ИЗКЛЮЧВАТ ЗА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ. ЕРП-тата - ВЪН!

56

Анонимен

преди 11 години

Народен съд за всички политици и мафиоти, продали и съсипали България и българския народ за последните 23 години!

55

Анонимен

преди 11 години

гамизов не е експерт, гамизов е зле възпитан ***, кръчмарски революционер, който след като се нахрани веднъж от енергийното блюдо (ощетявайки народа междудругото) реши че може да играе като истинските енергетици.. но не може *** необразован и *** е той!!! Няма никакво образование. няма техническа култура, единственото което има е невежество което го кара да се месли за великан

54

HKH. R

преди 11 години

R.OV4. AKO NE ZNAETE DA VI KAJA.PORY4VA SI U4ENI4KI ZA SEX.DA IMA I 16 GODI6NI KOITO SE PREDLAGAT OT SVODNITCI ZA OKOLO 300 DO 500LV.TA OV4AROV OT OTKRADNATITE MILIONI PRAVI GORESPOMENATOTO.KOITO ISKA DA MI VIARVA!!!

53

До Р.Овч.

преди 11 години

Доколкото знаем, танцуващ с вълци не беше ли ДС агент Гоце ?

52

Анонимен

преди 11 години

Мнооооого нагъл тип.

51

възмутен

преди 11 години

Определено вярвам повече на Овчаров! Пък и образованието на двамата екс министри казва всичко - Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 19791984 завършва висше образование в Московския институт по енергетика, специалност Атомни електроцентрали и установки като инженер-физик. Работи в АЕЦ Козлодуй. Делян Александров Добрев е роден на 14 май 1978 година в Хасково.Добрев е бакалавър по икономика (Университет Уеслиан, САЩ).Да не говорим, че около дипломата има много въпроси

50

узи

преди 11 години

тоя бат бойко ще го язди кат млада кобила....ще го опне след изборите...май месец...

49

Браво на Р.Овч.

преди 11 години

Овчаров един път ни нахендря народа като сключва договорите с Мариците,втори път ни нахендря с закона за изкупуването на скъпата зелена енергия,Козлодуй започва да произвежда по-малко ток защото няма къде да го реализира поради сключените по-горе договори и накрая за изпроводяк ни нахендри с един гьол за 1,5 млрд.Ей това е отговорен политик и защитник на националните ни интереси.

48

щжиккксссшоо

преди 11 години

дебеловратият индианец, танцуващият с вълци по банкянските полета вярно бе къде е шеф Тиква?