153

Анонимен

преди 11 години

Потърсете в Гугъл "По триста лева ни дадоха бате,дапраим мизерии" Аз искам да разбера кой е давал по 300 лв.

152

Хайлазин

преди 11 години

Тоя Цветанов освен да слухти и покрива престъпленията на Борисов друго не прави!!А забравих страстта му към недвижимите имоти и тъщата :)

151

до 170

преди 11 години

Безплатно здравеопазване като за начало обещава

150

Анонимен

преди 11 години

НЕ ХАРЕСВАМ НОТО СЕРГЕЙЧО НИТО ТИКВАТА,ОБАЧЕ ТОВА Е 100 ПРОЦЕНТА ВЯРНО.МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ПОХВАТИ НА цв цв ИЗЯДОХА ГЛАВАТА НА бб.НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ДА ВИЖДАМ КАДРИ НА ДС ДА ОПРЕДЕЛЯТ НАЧИНЪТ МИ НА ЖИВОТ,КАКТО И ТОЗИ НА ДЕЦАТА МИ.НЕ ИСКАМ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ДС ПРЕОБЛЕЧЕНИ КАТО ДЕПУТАТИ ОТ ВСЯКАКВИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА.А ТЕЗИ,КОИТО ЗАЩИТАВАТ ТИКВАТА НЕКА СЕ ОГЛЕДАТ ОКОЛО СЕБЕ СИ И ДА ВИДЯТ КАК ЖИВЕЯТ БЛИЗКИТЕ ИМ ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ.БОКО=СЕРГЕЙ=КОСТОВ=ДОГАН=ЦАРЯ......ИСКАМ НОВИ ХОРА В ПАРЛАМЕНТА.ЗА БЪЛГАРИЯ.

149

в Централния затвор!

преди 11 години

Много скоро Цецо Лажецо ще замени 6-те си апартамента срещу килия номер 6 в Централния затвор!

148

Анонимен

преди 11 години

Сергей като е мазен що той говори а мъжа Първаноапотаилспотаил?Бойко го избрахме заради визия ама това не филм и по добре не гласувайте.

147

Анонимен

преди 11 години

Нищо конструктивно не се чува от съсела.Аз искам да има диалог и идеи,а то само партенка,след партенка.

146

СърФист

преди 11 години

Подслушванията са второто хоби На Цветанов. Първото са апартаментите!!!

145

Вярно е

преди 11 години

Във Варна е същото. Искаха им Личните карти, не само на Лидерите на протестиращи групи, но и на самите протестиращи от тези групи, доколкото съм чувал, оповестявани са във Фейсбук. Варненската полиция се превърна в политическа. Грях да им е на душата, ако отричат подобно поведение от някои членове на Полицията. Подозирам, господин Станишев, че тази услуга бе в полза на Вашата партия - БСП. Попитайте господин Гуцанов, има ли пръст в тази работа. Не му вярвайте, независимо, че е лидер на БСП Варна.

144

Анонимен

преди 11 години

Никога няма да подкрепя тия протести, ако ще тока по 3 пъти на ден да расте, защото зад тях стоят отрочетата на бивши комунисти, които целят връщането на станишев и доган. Ще си го преместя фара от другата страна на борда че протестирали.

143

Анонимен

преди 11 години

Искам кръв,искаммм кръввв,на лъжливи и крадливи ***.Е кръв демек съд.Но наистина искам СЪД ЗА ВСИЧКИ КРАЛИ И ГРАБИЛИ ДЪРЖАВАТА НИ ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ.И Станишев е наистина ***,щото няма пари за гей да се нарича.

142

до 156

преди 11 години

Пази Боже Европа :d

141

Анонимен

преди 11 години

До 157Ами явно си имат свои в МВР, цецо не ги е подменил всички със свои. Какъв е тоя *** въпрос на кой свят си и в коя държава ти а и другите тука.Мазен или не ако не вярвате на тая иформация която я подава сте ***.А ако не ви севщ вижда важно нз.

140

гарфилд

преди 11 години

Цветанов е отроче на ДС, нищо ново не е научил, нищо старо не е забравил.

139

Протестиращ

преди 11 години

ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ БСП И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ СА ПЛАЩАЛИ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ПРОТЕСТИТЕ ТЛЪСТИ СУМИ. НО ТОВА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. АМИ АКО НА ИЗБОРИТЕ БСП ЗАГУБИ ПАК КАТЕГОРИЧНО, КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ? Е ТОГАВА С КОГО ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ? МОЖЕ БИ С АРМЕНСКИЯТ ПОП. ТРЯБВА ДА Е ЯСНО ЕДНО: НА БУЛГАРИЯ В МОМЕНТА НЕ И ТРЯБВАТ МЕКИ КИТКИ , А ПОЛИТИЧЕСКИ МЪЖЕ КОИТО ДА ПОЕМАТ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ И НЕ БЯГАТ ОТ НЕЯ. ИСКАТЕ ИЗБОРИ,ПРЕДИЗВИКАХТЕ ГИ С КАМЪНИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ,А СЕГА НЕ ИСКАТЕ ДА СТЕ ПРЕМИЕР ,АКО БСП СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ. ИСКАТЕ ПАК НЯКОЙ КАТО БЕРОВ ДА СИ ИЗМИВАТЕ РЪЦЕ

138

Симеон I

преди 11 години

Абе тия дс комунисти няма ли кой да ги забрани , че да се оправи тази държава най сетне! МНОГО са "загрижени" за хората и има все още *** който им верват

137

Анонимен

преди 11 години

Никога не съм харесвал гербавите, но тоя комунист като го видя ръката ми инстиктивно ще посегне към бюлетината на Герб.

136

Син

преди 11 години

Тоя мазен комунист и от сянката си бяга. Кой ще ги подслушва тия *** бе станишка, то е ясно че задз тия протести на *** и хулигани стоят червени *** и позитанковци. На изборите пак ще сте аут завинаги при великия си маркс и светлия-комунизъм-идиотизъм.

135

Анонимен

преди 11 години

ИМАЛ СВЕДЕНИЯ?КАК ГИ ПОЛУЧИ?ААА ПРОЩАВАЙ РУМЕН ПЕТКОВ,МИКОВ КОЛКО ПОЛИЦАЙ НАЗНАЧИХА-ТРЯБВА ДА СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАТ ЗА СЛУЖБАТА! ТЕЗИ ДОКЛАДВАТ ,А ОНЕЗИ /назначени от Р.Овч./мълчът като комунист на разпит и договорчетата излязоха вчера!ВАШЕТО *** ПОТЕКЛО!

134

До 147

преди 11 години

Нормално е все пак е шеф на ПЕС,този вече реди и Европейската политика.