49

Анонимен

преди 11 години

СТИГА СТЕ ДАВАЛИ ПОМОЩИ НА *** И СТИГА СТЕ ГИ РАЗВЪЖДАЛИ

48

Анонимен

преди 11 години

НЕ НИ ИСКАТ ЗАЩОТО СМЕ БЕДНЯЦИ А КОЙ Е ВИНОВЕН ЧЕ СМЕ БЕДНИ -----ПОЛИТИЦИТЕ ДЕТО НИ ОКРАДАХА

47

до 38

преди 11 години

Между другото Дънкан Маклауд е шотландец, а нито шотландците, нито уелсците, нито ирландците обичат Великобритания (измислената държава на англичаните)

46

Анонимен

преди 11 години

Не ходете там,никой не ви е канил !Тук идват Англичани,ама не да работят,а да си оставят паричките,па ако ще и алкохолици да са,нали си плащат.Да не говорим колко хора излъгаха нашите бизнесмени,като им продадоха вече продадени къщи.Никога не съм бил в Англия,никога няма да ида,не ме интересуват,ама хич даже,за тях *** OFF !

45

ДИВЧО

преди 11 години

До нали и уелсците-също!

44

Анонимен

преди 11 години

Да се надяваме,че глобалното затопляне ще потопи части от острова и ще разсели надутковците като евреите.

43

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ТРЯБВА ДА УЧА АНГЛИЙСКИ

42

inatut

преди 11 години

Докато са се втренчили в 40000 българи - емигранти, ги шият 1000 000 Индийци, още толкова пакистанци, арабели и пр. Живи и здрави да са.. След 50 г. с Индийската Англия ще се разберем :)

41

нали

преди 11 години

Сещате се защо отклоняват вниманието върху нас?!Защото добрите шотландци се готвят да им го забодат!Ще вият и те като умряло куче!Защо си мислят че и ние ги обичаме?В историчестки план нищо добро не сми видели от тях!

40

човеколюбци

преди 11 години

Свинята Чърчил по време на втората св.в. се е произнесъл по въпроса,че София трябва да бъде срината със земята и на нейно място да се засадят картофи.

39

Анонимен

преди 11 години

И НИЕ НЕ ИСКАМЕ ПИЯНИТЕ АНГЛИЧАНИ КОЙТО СИ КУПИХА ИМОТИ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ПИЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН ТУКА ИМАМ СЪСЕДИ АНГЛИЧАНИ НЕ ИЗТРЕЗНЯВАТ

38

inatut

преди 11 години

Англичаните винаги са ни мразили. Още от турското робство. Организирали са специални хунти, които да "вдигат мюсулманското население срещу българската власт" - Сенклер, Берлинския договор, Първата световна, Втората и т.н. Каквото и да направим - винаги ще ни мразят.

37

Свилен

преди 11 години

Както каза един известен футболен бос "Дис бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм" :)

36

ЗАЩО СА ТАМ?!

преди 11 години

Щом е така- отзовавайте всичките ни евродепутати- ЯВНО НИЩО НЕ СА СВЪШИЛИ! И да върнат взетите си еврозаплати в полза на пенсионери и деца в България!

35

Бат Ицо

преди 11 години

Не знам що за човек трябва да си за да отидеш в Англия - страната с най- лошото време в Европа и с най-грозните жени

34

Анонимен

преди 11 години

Защо да се обиждаме на една хомосексулна държава Великобритания. Пълен IGNORE и това е.

33

ДЪНКАН МАКЛАУД

преди 11 години

АЗ СЪМ АНГЛИЧАНИН И НАИСТИНА НЕ ВИ ИСКАМ ТУКА В АНГЛИА..БЪЛГАРИ..НЕ ВИ ОБИЧАМЕ..ИМАМ ПОЗНАТИ НАЕЛИ БЪЛГАРИ..ЩЕ ИМ ПРЕПОРЪЧАМ ДА ГИ ИЗГОНЯТ НА СЕКУНДАТА.

32

Анонимен

преди 11 години

Притрябвало ми е да ходя в тая Англия. Скоро време ще имат огромни проблеми с всичките индийци и араби, които приютиха покрай икономическата си изгода с тези страни. Те се размножават като зайци и искат една по-различна Англия, управлявана от шариат. Нека България им е крива, ние сме малък народ, а техният истински проблем с имигранти тепърва предстои.

31

31

преди 11 години

Да, а пък крал Артур в първи клас е свил закуската на хан Аспарух. Историята грее, но не ни топли.

30

Анонимен

преди 11 години

Англичаните незнам за, какви се имат, не всички искат да ходят да им мият чиниите и да им берат краставиците и да им чистят на*каните къщи в мрачната държава. Много хора си мислят, че там ще са по-добре, но си остават същите ***, както и в Българиа единици са тези, които могат с възможностите си да си осигурят по-добра работа и живот, така, че да не се лъжем, че там е много хубаво - там всеки ходи от безпаричие.