20

Анонимен

преди 11 години

Хиляди пъти по-добре да те управлява Диктатор отколкото Демократ !!!!

19

БАЧКАТОР

преди 11 години

Навремето Путин изгони американските петролни компании от остров Сахалин и национализира находищата. Това беше жесток удар по американската икономика ,защото цялата печалба от нефта остана за руския бюджет. Чавес направи същото, само че неговия удар върху американците е още по -мощен защото Венецуела е на 12 място в света по залежи на нефт. И те ти сега в САЩ дефицит, трилиони външен дълг ,бюджетни съкращения и безработица. Национализацията е благородно дело, стига да ти стиска да го направиш.

18

Никола

преди 11 години

Венецуела се отърва от един луд популист ! Който си мисли , че там Чавес е изградил рай се лъже жестоко . Единственото нещо е евтиния бензин , но бедните не могат да си позволят автомобил , престъпноста е в гигантски размери , ужасяваща мизерия и въпреки лозунгите голямо неравенство . Бензина както асфалта не се яде . Жестока цензура и политическа диктатура , манипулирани избори .....Сега , като го няма сатрапа Чавес бързо всичко ще си дойде на мястото !

17

Анонимен

преди 11 години

Бе аре стига с тоя Чавес бе! Ей, голямо чудо, един диктатор по-малко!

16

Анонимен

преди 11 години

добре, че поне ние живеем в свободна,демократична, независима и прцъфтяваща България,имаме работа, можем да се лекуваме,да учим децата си ,да помагаме на богатите си родители....да продължавам ли КОЛКО СМЕ ДОБРЕ.....НАРОДЕ...РОБСКИ НАРОД,кога ли ще се събудиш!!!!!!!!хайде да продължаваме да плюем всички и да търсим вината в някой друг..станахме не държава , а помия- живеем без бъдеще, безнадеждабраво ЧАВЕС !!! Поклон пред теб !!

15

Анонимен

преди 11 години

hunter-ние за 23години станахме по-богати,населението се увеличи,държавата цъфти.

14

Анонимен

преди 11 години

Разликата между Костов и Уго Чавес е огромна

13

Анонимен

преди 11 години

"Свободните" и "Независими" български медии отново за кой ли път представят едностранно картината във Венецуела.Не виждате ли,че това е латиноамериканския вариант на диктатурата в Северна Корея?Е,малко по-охлабена е.И по БНТ пак си анонсират Куба като "острава на свободата" ...Коя свобода бре другари?Да нямаш право да си купиш радио или да спиш в хотел?

12

hunter

преди 11 години

до 15: като не ти харесва в България, отиди във Венецуела. Там със сигурност ще ти хареса. Всичко е на народа, бедността е повсеместна, кражбите от държавно имущество са на почит. Ние това сме го преживели, отивай да го опиташ и ти.

11

Анонимен

преди 11 години

Правилно взема петрола от американски компании и го остави във Венецуела.В България взеха ТЕЦ Марица 1 и 3 и ги дадоха на американците,добива на злато на канадците, ЕРП на чехи австрийци,банките на .............

10

Анонимен

преди 11 години

CHETETE PLANA NA LESHOIADITE.TOVA V OBSHTI LINII E PREDVIDENO DA SE SLUCHI SPORED BTAвече няма да я бъде... тези чувства ще отминат, дори най-ревностните му поддръжници ще спрат да тъгуват и тогава те ще се събудят...неефективност, лошо управление ...окончателното преосмисляне на чавизма.пише БТА./BalgarskaTelegrafna Agencia/DA ama NE.E KAKVI HORA UPRAVLIAVAT MEDIITE v BG?

9

дядо

преди 11 години

чавес беше страшилище за хамериканците които са свикнали да смучат безнаказаночужда кръви сега в оплюването му ще се впусне цялата американска медийна индустриятази статия е потвърждениетотой е лош примеруправлява милиарди а не е милиардерне ползва заплата и бронирана колаи най-лошото- парте за "високата производителност" на американците отидоха за венецуелците, и други латино народии нахите амерканогъзоблизачи ще са на първа линия

8

Анонимен

преди 11 години

а нас гербавизма ще остави последствия за десетилетия

7

чичо Грую

преди 11 години

А у нас чавизма отдавна процъфтява - раждат се *** след ***, а чичо Грую трябва да плаща!

6

брадваро

преди 11 години

к'во е т'ва хиндианче

5

ами

преди 11 години

Никога ли няма да имаме един Чавес,че да помисли за народа!

4

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Гледам, този пасквил е съшит от статии на "Файненшъл таймс" и говедата от БТА - все радетели за истина и спаведливост, особено "финанса"!Пак виждаме думичката "режим". Защо ли няма "бунтовници"?На говедата от БТА ще подхвърля една идея - представете си, че Тиквата пукне като болно прасе. Ще показват народните веселия по CNN...

3

Анонимен

преди 11 години

"Имаш свинска опашка, свински уши и сумтиш като ***. Ти си ***." (Към опозиционния кандидат Енрике Каприлес)Бисери,избрани от обикновения чавизъм,който цари там."Голям" политически "гений" трябва да си наистина,за да сътвориш това.

2

Петър Ветър

преди 11 години

Вечна му памет на Чавес! Убав човек, напъди американците и народо му живна! Дано и МЪдуро да е коту него. Що и на назе са не падне некой я Пиночет, я Чавес, да изрине тоа нашио ***!

1

Гражданин за EРБ

преди 11 години

Бог да прости диктатора Чавес......хората там ще рабрерат по-късно от какво са се отървали, слава богу....дано и нашия диктатор-мутра отиде скоро при Мишо Бирата, където му е мястото!!!Конграчулейшън