180

Анонимен

преди 11 години

сегашните несгоди на България се дължат до голяма степен на непрочетената докрай истина за близкото комунистическо минало. Именно заради този несъстоял се прочит на миналото властта днес е концентрирана в ръцете на хора от бившия комунистически елит, от който произлизат съвременните олигарси и мафиотските структури, казва Троянов. Той нарича това примитивна плутокрация, отнела на хората всичко, включително техните надежди.

179

Анонимен

преди 11 години

При Станишев имаше и 13 заплата имаше и хлеб и нямаше убийства кражби имаше надежда за живот ами сега.Народът се събуди не иска вече Тошо или Сина му лика му

178

Марк-о Тотев

преди 11 години

Цветанов,викай американците на помощ.

177

Анонимен

преди 11 години

БСП СЕ ГОТВИ ЗА СКОК...В БЕЗДНАТА.

176

Анонимен

преди 11 години

ТРАКТОРА оре с НОВА СИЛА държавата.

175

Леонсио

преди 11 години

Относно здравословното състояние на премиера в оставка, който два пъти беше приет в болница заради високо кръвно, МВР шефът каза, че Борисов е добре. Във всички моменти, които се развиват в страната, няма човек, който да участва в управлението и да не изживява всичко това, смята Цветанов.Ааааа, за комисионите ли говорииииш...

174

Анонимен

преди 11 години

ТАЗИ ГОДИНА НЯМА ДА ИМА ВУЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО,А ВЪЗКРЕСЕНИЕ НА ОКТОПОДИ, НАГЛИ, КИЛЪРИ, И ВСЯКАКВА ЧЕРВЕНА ***.

173

имигрант

преди 11 години

До: номер 210Хъм. Странна работа са тия финландци, неблагодарници. Та те не знаят ли че Цветанов е пропукал организираната престъпност вече, като голям музикален талант е успял да ги научи да пеят в арестите и се е проявил като багерист: Ходи с един багер и копае трупове заровени от бандитите.А пък те пак да не ни щат в пустия му Шенген, а? Що така?Станахме за смях на целия Европейски Съюз, ако не на целия свят, ужас срам ме е направо че съм българин, честно ...

172

Анонимен

преди 11 години

Za Buda и неговите авери е опасно , ако Брендо проговори. Държавата е на този хал, защото на чело на държавата бяха пожарникар- мутра, физкултурник - мутра, пицар - мутра и всякакви калинки - малинки. Какво искате още! Лъжци и политически ***. Необразовани роби и подлози на американците.Убиха държавата!

171

имигрант

преди 11 години

Цветанов да вземе да се скрие някъде да не го линчува тълпата, че не пясъчни котки, ами и пясъчни лъвове няма да могат да го спасят от народната "любов"!!!

170

Ади и ти

преди 11 години

Бях казал *** пужарникаря. *** та забравих тебе. Ади и ти с него.*** кучета.

169

Анонимен

преди 11 години

Герберска математика:49% от 50 е 24.5 :)Или къже или не може да смята, а вероятно и двете

168

Боби

преди 11 години

до 209: Нещо бъркаш!! Има официално становище на съда,че в БГ,няма мафия!!!! Ако,бъркат що не отидеш да им го докажеш!!!!

167

има ли такъв идиот

преди 11 години

Цветанов обяви, че е предотвратено отвличането на дете, детето се оказа 26-годишен мъж (обновена в 11:45 ч.)

166

морски

преди 11 години

Как така един ден преди да бъдат свалени от власт, ГЕРБ се сетиха че на народа за да оцелее са му нужни доходи,здравеопазване,социални придобивки,всъщност както е по целия свят.

165

цвичко цвичков

преди 11 години

ЦвъЦвъ първо казва нещо. После му обясняват какво е казал, защото и за него е трудно разбираемо това, което е казал и след това казва, че не е казвал такова нещо.

164

Анонимен

преди 11 години

Не защитавам Станишев от драскачите на ГЕРБ но ги питам . Като много лаете колко обвинения има срещу него ? А срещу Буда , Мишо бирата, обвинението срещу Доган и още и още.

163

Боби

преди 11 години

до 205: Ехо,забрави нещо!!! Доган-виден хидро инженер!!!! Станишев-мил,нежен-как да не му удари една ......!/попълни си сам,щом така добре ги познавашшшш!!!

162

Анонимен

преди 11 години

Цвъчко,и Финландия не ще да сме в Шенген!И те не ти харесаха боядисването на къщичката на границата!Нали беше казал преди две години,че боядисваме къщичката на границата и хоп в Шенген!

161

anonimen

преди 11 години

do 200 i do vsi4ki .vapros s povi6ena trudnost.koq ot tiq partiii nee bila s mafiqta dosega BSP,SDS,DPS,NDSV,GERB na poznalite nagrada