95

Анонимен

преди 11 години

Всъщност тъпо е от тяхна страна, защото те незнаят ли, че колкото по-не ни щат, ние толкова по-се бутаме. Ако се окаже, че режима се затяга, всеки, който и без друго се е замислил за бяга, ще побърза...

94

трак

преди 11 години

до 76ближи им тогава задниците на германци и на финландци,карай си 15 годишния опел и се чувствай човек

93

Анонимен

преди 11 години

До ЛетецАми купувайте само израелска стока тогава.

92

Анонимен

преди 11 години

Истината е че не бяхме готови и за ЕС преди, не сме и сега. Приеха ни заради геостратегически интереси, евтина работна ръка и да ни продават всякакви ***. Сега се сетиха че сме корумпирани... ха-ха-ха. Откриха топлата вода. Тук се стреля пред съдебни палати, отвличат се деца, има ежедневни протести, основната партия ГЕРБ са създател и неразделна част от криминалната престъпност с начело Б.Борисов, народа не иска повече партията ГЕРБ ... пълен хаос и анархия.

91

до 94

преди 11 години

Смелите ти идеи край нямат,затова сме на тоя хал,то и Левски го е казал ,ама кой да чете и знае,че,,който ни освободи,той ще ни пороби''.Карай да върви,тя простотията край си няма.

90

Анонимен

преди 11 години

Дали ще каже нещо " великият " Борисов по въпроса ? Много се умълча !

89

Летец

преди 11 години

Алоу, министъра на външнити лий?Младенчо мама, и ко ши праим сига?Докато българските управници кършат китки и се хилият ***, всички останали, къде с право, къде без ще ни мачкат!!!Бойкот на холандските, немските, а сега и финландски стоки. Това е, което можем да направим.

88

Анонимен

преди 11 години

Dokato prodyljavat da ni slagat pod edin pokriv s rumyncite do nikyde nqma da q dokarame....

87

Ал

преди 11 години

Причина за това са уличните протести , оставката на правителството и очертаващата се политическа и икономическа непредсказуемост в България !

86

Анонимен

преди 11 години

И затова което се вижда на снимката ли са виновни ***,държавата ви се разпаднала а вие този онзи е виновен.Като влезеш от Капъкуле в България имаш чувство,че влизаш в бездънна пещера,че и ***.

85

trak

преди 11 години

В Испания ако се наложи да осъдиш работодателя си например,за това,юе не ти е платил,датата за деото ти я определят за след две години и половина.Това ли им е примера за правосъдна система,или трябва да извадят Испания от Шенген?

84

666

преди 11 години

И какво сега? Да си разплетем чорапите ли? Може пък ние да сме против влизането в Шенген-не е кой знае какво :)

83

до 84

преди 11 години

Ясно е какво е Шенген,но би ли допуснал в дома си бедни миризливи ***,крадци,измамници и продажници.И какво добро ще очакваш от тях?

82

до 93

преди 11 години

за всичко е виновен Ленин и неговата революция

81

БМ-13

преди 11 години

Сутринта по темата Шенген нищо не каза многодомеца.Що така бе, Цецо?За 4 години не можа да си постигнеш поставената цел. Имаше ясни знаци от партньорски служби и държави, потупвания по рамото, а се оказа всичко фалш. Като теб и БУДА.

80

fgb

преди 11 години

Ами като не ни искат и ние няма да ги приемаме! да си стоят в ледниковия период!

79

Анонимен

преди 11 години

Трябва незабавно България да премахне визовия режим за страните от бившия СССР ! Ще влязат милиарди левове ,вервайте ми ! Бил съм там и съм говорил с хората. Обидени са от това отношение . И карат скъпи джипове ,плащат по 60 евро за вечера на човек, пътуват до Турция ,щото за там няма визи. Или си вадят словашка шенгенска виза и в Малага....А ние го дух*ми и не смеем да си отворим устата????

78

до 87

преди 11 години

Пак нещо не си в час!Аз съм поскоро русофоб, но не разбирам каква алтернатива е руският крак на комунизма!

77

Анонимен

преди 11 години

Аз пък се обявявам твърдо против купуването на Нокия.Само Сони и нищо друго.Досега нищо лошо от японците не сме видяли.Ония дървосекачи да си продават дървата извън България!

76

до трак

преди 11 години

76Хайде стига бе!!Аман от нестроевачета тук, излюпени след 1990 г.!Ти малкия, не знаеш какво е диктатура и какво е робство!Дрънкаш дивотии!През комунизма не можехме да мръднем никъде/освен в ГДР и т содобрение на Партийния секретар/!За къси поли прибираха момичетата в милицията, както и за дълги коси момчетата!По магазините банани имаше само за нова година!за кола /руски Масковоч/ се чакаше 10 г.!така че спести ми дивотиите си!