187

Пурко

преди 11 години

Кирчо заявил, че веднага ще напусне кметски стол, ако следствието докаже, че Пламен Горанов се е самозапалил заради него. Ако не е заради теб си стой. Първо трябваше с входящ номер ли да те уведоми? Следващият да го има предвид.

186

Анонимен

преди 11 години

А Варненският кмет Кирил Йорданов подаде ли оставка ?...

185

Анонимен

преди 11 години

Толкова е изпростял българина, че вече дори и не си включва мозъка. Какъв герой е този? Вие за шизофрения и депресия чували ли сте. Питам ви вас *** овци такива. Блеете в един глас на всяка тзпотия, която ви подхвърлят. Самоубиват се само хора с психични проблеми. Никой до сега не се е самоубил за някаква си кауза, освен промитите терористични мозъци. Че и герой го наричате, че и траур му правим. Знаете ли колко такива хора се самубиват ежедневно? Българинът си заслужава съдбата!!!

184

Анонимен

преди 11 години

Живея на Морето.Тук умишлено крият бройката на болните от туберкулоза,за да не избягат чуждестранните туристи!Браво но Бойко!

183

Анонимен

преди 11 години

До Спамота!Ботев се самоубива,защото българи от четата му крадат касата с бунтовническите пари и избягват.Не е могъл да преживее предателството към каузата и Отечеството от свои хора.

182

Анонимен

преди 11 години

Пламен е протестирал срещу групировката '***" и сложеният от тях кмет?!А сега прочети малко за тази групировка, но трудно ще намерищ не6то по официялните медии!Уикилийкс, Юрген Род, Бивол, една журналистка написа и книга за тях! После виж колко процента държат от БВП на България и виж колко сектора от икономиката са обсебили и задушават всяка стопанска инициатижа на обикновенният човек?! Смотано племе сме - вместо да търсите причините за самозапалването, най-лесно е да го наречете ЛУД?!

181

Джовани Фалконе

преди 11 години

жалко за момчето!....само, че да искаш оставка на кмета в 07.30 часа сутринта и да се самозапалиш?...при положение, че започват работа най-рано в 08.30 ч....много ми станаха въпросителните нещо?...по-скоро ме притеснява това да ли няма намеса от тези срещу, които бяха отправени протестите му, защото те не се спират пред нищо....

180

Спамота!

преди 11 години

Омръзна ми да чета глупости, относно колко достойна е постъпката и каква саможертва е това. Като толкова се гордеете и смятате, че извършеното е адекватено и смислено действие на разумен човек - то тогава всички патриоти пред общината с бутилки нафта да се палят! Не петнете паметта на Левски и Ботев сравнявайки делата им с това!!!

179

Анонимен

преди 11 години

До 217 и 219Той какъвто и да е бил е вярвал много повече в християнските ценности от вас.Ако християните са злословници като вас наистина не е за вашия храм

178

възмутен

преди 11 години

Защо не отиде патриарха в болницата лично да го види Пламен - нали всички са равни пред бога, или Боко Тиквата е по-равен май.То не беше патриарха то не беше мюфтията.Сега го чакат тоя *** Боко да влезе аз трети път в болница,че да го посети и АРМЕНСКИЯ ПОП,та да оплаква злата си участ - БЪЛГАРИЯ НЕ МЕ ОБИЧА,А АЗ СЪМ *** ПИЧА !

177

Atinapala

преди 11 години

Ще приема самоубийството на Пламен за национална саможертва, ако беше срещу външен агресор, а не срещу селския кмет. В неговата постъпка геройството е криво разбрано и не е повод за национален траур, защото изкривява и без това разклатената психика на населението.

176

Анонимен

преди 11 години

Абе да покажат записа да видим какво точно е станало, че да има смисъл да говорим. Иначе правим само "обосновани предположения", както ВИФ-MAN обича да прави.

175

Бай Ставри

преди 11 години

Много сте *** повечето, извинете за израза: това нито е самоубийство, нито самозапалване- това е ПРОТЕСТ срещу герберастията. И е много по- мъжко от това да си подадеш оставката, а после да откажеш мандата и да обясняваш, как искаш да спечелиш изборите след два месеца и пак да караш хората да си палят!

174

Анонимен

преди 11 години

До 214Има.За първи път в живота си определям самоубийствен акт като НЕобикновен и достоен за УВАЖЕНИЕ

173

Анонимен

преди 11 години

Абе няма да се размине тая работа току така.И Бойко го знае. Затова обяви траура. Утре и чичо Кирчо слиза от влака. Без много шум.Ама дали ще е достатъчно?

172

Анонимен

преди 11 години

До 206По канон е така,но тук не говорим за "обикновено самоубийство".

171

от 211

преди 11 години

НЕ е подаде

170

dsds

преди 11 години

do neukiq 208.Curkvata e suzdadena ot Bog za vseki chovek.Nqma znachenie dali si turchin inidanec ili eskimos.Vseki chovek e dobre doshul pri Gospoda.Curkvata ne e sgradata a grupa ot vqrvashti subrani v imeto na Isus

169

Анонимен

преди 11 години

Пламен,мир на праха му изгоря защото искаше оставката на кмета на Варна.Кмета на Варна е я подаде..Утре поклонението е от 11.30,а Кмета щял да решава дали да си подава оставката след това..Ами ако реши Кмета да остане до края на мандата си,Какво ще правят защитниците на Пламен?

168

Анонимен

преди 11 години

поддръжници на самозапалването, по форумите, бол, ама, че в работно време се занимават с глупости нищо, после защо сме бедни