173

Анонимен

преди 11 години

А Русия и Сие дал ще искат да си приберат мършичката, опитала се да се прави на каквото не е ?Не че много им трябваме, ама понеже някак си се водим славяни в голема степен...Иначе на кой му трябва парче земя, населена с нискообразовани, нискоинтилигентни, нискокултурни, безпросветни, некадърни аборигени...

172

681

преди 11 години

Reshenieto e samo edno!Razbiite monopolite vuv vsichki sferi I razviite maluk I sreden biznes kato obuchite hora v riskovite zoni:1.Lisheni ot svoboda2.Bezrabotni3.Invalidi4.Integracia na ciganiMahnete bsp,dps,dsb liderite I segashni deputati I shte ima rezultat bez chujbina!!!!!

171

Анонимен

преди 11 години

Германия дискриминира. Заслужава същото обратно отношение.

170

българин

преди 11 години

Какво сте се затръшкали че не ни искат?!Много важно!От Европата добро не сме видяли в нашата история!Ами да излизаме от тоз съюз и да си пуснем Козлудуй да се зах да си оправим държавата ванем дружно без мутрафони и олигарси!Да видите силна България!

169

Анонимен

преди 11 години

Ако Европа иска да оцелее и да съществува такава,каквато е сега трябва да набележи конкретни мерки,в кратки срокове за решаване на проблема с *** ! Ако искат отделна държава да им правят,ако искат да ги скопяват,да ги трепят,на картонения кораб или нещо друго да ги правят,но ми писна с моята заплата да храня и развъждам полу човеци !

168

Анонимен

преди 11 години

198България трябваше да въведе специални документи за ***, които да ги отличават от нормалните хора --------- Някога Борис III е решил този проблем - просто не им е издавал паспорти и *** нито са имали право да гласуват, нито да пътуват извън страната.... И сега може да се приложи - лична карта за пълнолетен да се издава само за завършен 8ми клас, да не се издава на хора имащи дългове към държавата и на осъждани за педофилия - 99% от *** не е проблем да се осъдят за това...

167

Анонимен

преди 11 години

Да вземе да каже Цецко Умния защо се получава така ? Да каже и Боко Голямата глава ! Защо само 3г. и половина след началота на тяхното управление,не ни искат никъде в цивилизована Европа!

166

maketo

преди 11 години

и какъв е отговора на нащо външно министерство

165

Антисемит

преди 11 години

Как да не се злоупотребява със социалната им система,като самите те са я устроили така!Или може би те разчитат на "съвестта" на паплачта която се влива на талази в Германия от Африка,Азия и *** от Източна Европа!?!?Не,мили мои управници,не разчитайте диваците да се съобразяват с вас.Ако германците искат да не злоупотребяват със социалната им политика,тогава да я реформират!А на нас ние през оная работа вече дали ще ни приемат в Шенген!Не ни трябва това!

164

Фактите

преди 11 години

Истинта е, че във всики държави от ЕС България и Румъния биват наричани "*** държави" и в това има пълно основание. И да се сърдим няма смисъл - просто погледнете с какво се занимават нашите и румънските *** както в страните си, така и навън - кражби, мародерство, проституция и ... вечни клиенти на социалните служби. Какво да очакваме от Германия и от другите страни в ЕС - да ги приемат с тържествен парад на радостта ли.

163

Трябваше да има ред

преди 11 години

България трябваше да въведе специални документи за ***, които да ги отличават от нормалните хора и съответно с такива документи да не бъдат допускани свободно в ЕС, а след проучване и отделни "*** визи". Ако това беше станало, отдавна да сме в Шенген. След като "изтървахме коня", сега ще гледаме Шенген през крив макарон. Никой не ни ще ***.

162

Реалист

преди 11 години

Няма нормална държава дето да иска нашите *** и това си е. Просто и ясно. Само ние ги търпим от криворазбрана толерантност. *** отива в Германия с единствената цел да краде и да получава социални помощи - няма кой да го търпи нито в Германия, нито във Франция, нито където и да било из "белия" свят. Затова не ни искат в Шенген, но няма как да го кажат открито за да не бъдат обвинени в дискриминация, каквато реално си има.

161

истината е тъжна

преди 11 години

Изплашиха се от *** ! Но германия не ни е виновна че сме дали паспорти и сме направили равноправни на себе си *** ***,Заради *** държавата ни ще страда още 100години докато се намери един здравомислещ човек и ги отдели от закона и правата на българи.Чак тогава те ще спрат да раждат . Днес тяхното раждане е печелив законен бизнес на крадливи малолетни неграмотни ***. Държавата им дава нашите пари и ни посрами като народ . НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ ! ПРОБЛЕМА Е МНОГО ГОЛЯМ !!!

160

Цигани и мафия

преди 11 години

Е как няма да ни блокира. Те видяха способностите на *** *** с български паспорти и се изплашиха. България и румъния в соц. лагера бяха най безотговорни кой ще ползва държавните им блага. Така те попаднаха в ръцете на най долната дошла от Индия *** неспособна и крадлива чужда *** - ***. Днес синовете и дъщерите на същите безотговорни комунисти се превърнаха в ръководна мафия която се интересуваше само по каква схема да обере работещия български гражданин

159

harakiri

преди 11 години

някой да кажи на тъпанарите в европа, че няма бг или ромънски, или... роми... има роми и както някога са си преселили чергарите в българия, така сега ще идат при тях. честито на печелившите.

158

Анонимен

преди 11 години

Австралия нерде Сидни , оти се мориш да словоблудстваш за назе простите и ограничени кенефийци , бегай се плацикай , ние сме си ние . остави ни .пиши с интелигенцията някъде другаде... или тама не вирееш ?

157

един

преди 11 години

Логично е ,българите напуснаха страната,*** няма кой да ги храни които останаха вече не искат да им плащат сметките и те поеха на запад,за да покажат на Европа как се интегрира ***

156

ВЛАДИ

преди 11 години

Рано или късно *** въпрос в Европа трябва да бъде поставен на дневен ред.Нито Германия,нито която и да е друга членка на ЕС трябва да избягва проблема,който вече се очертава като много сериозен.*** съшествуват и всички го виждаме,но се правим на слепи.Ако някой ден в Европа се повторят някои рецидиви от миналото,отговорност ще носим всички,включително и Германия.

155

188

преди 11 години

Кой е манипулатор? Драйфа ми се от "просветени" .Спри да пишеш от радомирския си лаптоп . Всички ли партийци сте такива ? Нямате ни чест ни достойнство. Мижитурки!

154

Народът на пързалкат

преди 11 години

Според източника ни наставник на младите, които пишели на лаптопите си дори по време на обяд, е бил Кирил Добрев. Два пъти в седмицата групата пристигала в хотела/който в региона се свързва с имената на Божидар Данев и Румяна Балабанова/, "с две бели бусчета", а веднъж била посетена и от председателя на БСП Сергей Станишев. Той раздал награди на младежите, а след щедра почерпка един от коментаторите в социалните мрежи се изтървал на неподходящо място: Ще бутаме правителството, България ще стане като дискотека - ще светва и ще угасва". Във фейсбук пък Стефан Иванов, бивш лидер на СДС-София