45

гери

преди 11 години

Гледах материала в Бивол човека говореше за правителството но като са казали за кмета за кмета да е?

44

Мнение

преди 11 години

Някакъв се самоубил във Варна защото искал кмета да си подаде оставката.По *** начин да отнемеш живота и медиите вместо да кажат,че само психически нестабилен може да посегне на живота си,се правят на съпричастни,защото тълпата *** ще обърне гнева си срещу тях и рейтингите ще им паднат.И преди да се правите на християни с думите БОГ ДА ГО ПРОСТИ вземете и прочетете библията.

43

ЯН

преди 11 години

И С ТОВА ЛИ ЩЕ СЕ ГОРДЕЕ МУТРАТА ОТ БАНКЯ? ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 22 ГОДИНИ НЯМА ТОЛКОВА ЗАПАЛИЛИ СЕ И САМОУБИЛИ СЕ БЪЛГАРИ. АСФАЛТА НЯМА ДА ВАРНЕ ТЕЗИ ХОРА НА БЛИЗКИТЕ ИМ..., НАЛИ МУТРИ ОТ ГЕРБ?

42

Анонимен

преди 11 години

ДА ПОДЛОЖИМ ВСИЧКИ *** НА ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ ТАКА, ЧЕ СВЕТА ДА РАЗБЕРЕ!

41

Анонимен

преди 11 години

нещата не винаги са такива каквито ги описва медията ,а тя е платена върши поръчка на някой дръг ,а този Марешки е най -голямата мутра и мафиот

40

НАПРЕД БРАТЯ!

преди 11 години

ДА ОТМЪСТИМ ЗА ПЛАМЕН !!!

39

Варненец

преди 11 години

До Софиянец Браво батка, благодарим ти за подкрепата !

38

Анонимен

преди 11 години

Тия от Варна , кво реват за кмета , като на балотажа бяха сегашния кмет и магарешки...толкова ли нямаше други кандидати. Айде стига сте ревали да сте мислили

37

Анонимен

преди 11 години

"кмета обяви миналата седмица, че ако следствието докаже, че той носи вина за самозапалването, веднага ще подаде оставка"що за глупост е това "ако се докаже ?киро, няма как да се "докаже".човекът толкова му е писнал живота, че се е самоубил за да не ти гледа мутрата.какъв по-убедителен начин да ти покажат, че не си желан, това не е ли достатъчно ?

36

тя

преди 11 години

Киро в затвора за непредумишлено убиство.

35

Анонимен

преди 11 години

Varna se sabudi mai ?4udeh se koga 6te doide 10-ti noemvri i za Varna ... bravo na varnenci, za pruv put go kazvam !

34

Анонимен

преди 11 години

Бе , не само "Оставка на Киро" викаше Пламен, ама смеят ли журналята да го напишат.:)

33

Анонимен

преди 11 години

Долу ***, Киро - вън скандираха над 70 000 души пред сградата на община Варна вчера с искане за оставка на кмета Кирил Йорданов и независимост на местната власт от корпоративни интереси.

32

Анонимен

преди 11 години

Ако варненският плутократичен модел падне под напора на обществения гняв, това ще е изключително важен урок за всички кметове и местни органи на управление, ще е заплашително напомняне, че все някога идва българският Видовден. Заплашителен знак ще е и за представителите на държавната власт, защото моделът Варна е умален вариант на модела България.

31

Анонимен

преди 11 години

И с какво този "всенароден мъченик" е герой? Какво в направил за родината? Това, че се е убил по много нелеп и мъчителен начин, т.е. е избрал да избяга, не го прави нещо по-специално. Тънка е границата между смелостта и глупостта, а в този случай аз не виждам и капка смелост, а по-скоро голямо количество наркотици или лудост.

30

до 32

преди 11 години

Затова казвам, че оставката на Киро е само началото, но не и края на протестите.

29

До 30

преди 11 години

А кой ще дойде на мястото на Киро, да не мислиш че ще е чиста и света вода ненапита???

28

Софиянец

преди 11 години

Варна, с Вас сме! Запомнете, че която и партия да дойде на власт вие НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ ДОБРЕ ако не изринете ***, ама СЕГА - НЯМА ПОСЛЕ. Ако тряб.ва и една година да протестирате направете го. Мога да доведа поне 8 човека със себе си - жена ми е от Варна, следователно и 2-те ми децат, аз и още едно мое приятелско семейство. Всичко откраднато от *** да се върне и схемите им за източване трябва да се прекъснат.

27

Анонимен

преди 11 години

Оставката на Киро е само началото.

26

до 26

преди 11 години

Я бегай да си изпеш транквилантите бе психар.