30

ПРОТЕСТИ ,ЛИ...??!

преди 11 години

ПЪЛНИ ЦИРКОВЕ ЗА ПРЕСАТА И НАИВНИЦИТЕ!!!!НИЩО НЕ РЕШАВАТ ,ТИЯ ПРОТЕСТИ !УЛИЦАТА ,НЯМА КАКВО ДА РЕШИ ---ЗА ТОВА СИ ТРЯБВАТ СПЕЦИАЛИСТИ !ТОВА СА ПЪЛНИ ,КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИЙ И ТЪПОТИЙ...!ЖАЛКА РАБОТА!!!

29

6969

преди 11 години

до 20 нали знаеш муци ,че след протестите нито ще имаш по хубава работа ,нито ум, нито повече пари.А иначе си бъди герой.Надявам де поне да си разбрал,че ще ви прецакат брутално за да нямате сили и желание следващите 20г.дори да мислите за протести.

28

Анонимен

преди 11 години

Ей злобно човече, България е отново цяла, колкото и простотия да изпишеш срещу протестиращите, ще си останеш един никой!

27

ан

преди 11 години

До 6969,комент24Много история си чел,но днес е 2013г!каква гражданска война,бе човек?На каква логика?Испания и Гърция до гражданска война ли стигнаха?При тях разрухата като страни членки на ЕС да не е по-малка от при нас?А Гърция?

26

Анонимен

преди 11 години

8е много много прав!!!!

25

синтенция

преди 11 години

То си е казано вярно на български: "*** народ-слаба държава"

24

6969

преди 11 години

""Всичките тия хиляди дето протестират срещу корупцията, колко пъти са давали на катаджиите ?Колко пъти не са си искали касови бележки ?Колко от тях се разписват на 300 лв и вземат под масата 1000 лв ? ""

23

6969

преди 11 години

Мисля,че на всичких е ясно държавата ни изживява последните си дни,този път унищожена от нас самите.Затова давайте да я затрием по бързо да не удължаваме агонията излишно,а при разделянето и,кои къде ще се падне е въпрос на късмет.Следващата логична крачка е гражданска война.

22

ан

преди 11 години

До Анонимен21те толкова си могат-дървени философи!Да ти се догади от късите съединения в главите им!

21

Анонимен

преди 11 години

Стягайте поршетата и газ по магистралите!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Леле колко негативни коментари, колко злоба срещу протестиращите, личи си кой е тук за да защитава статуквото. Ами вие толкова си можете, ще размахвате юмручета пред клавиатурите и ще се опитвате да четете фалшивия си морал.

19

до 6969

преди 11 години

Не се опитвай да се правиш на умен и отворко, щото ставаш още по-жалък. Най-добре се скрий някъде.

18

ан

преди 11 години

До 6969ами да си седим и да умуваме като теб ли?

17

до ядосан

преди 11 години

Аз съм по-ядосан. Да ти такова циЛИвилизацията, дето се държи на грабежи и войни, експлоатация и потисничество, лицемерие и бездушие.Ама чуждопоклонничеството е един от старите ни недъзи. Още Паисий започва с него историята си.Колко милиона години са необходими за увиране на такива тикви. Ако бяха чугунени, вече да са омекнали.

16

6969

преди 11 години

За пореден път доказахме на света ,че сме неизлечими ***.

15

Анонимен

преди 11 години

Ако днешните политици бяха достатъчно отговорни пред своя народ сега днешния ден щеше да бъде празник,а арена на протести.И в момента нпрезидента говори високопарни празни приказки,а народа умира от глад.Затова няма ден,който да не е подходящ за защита правата на гражданите.Чужденци ни освободиха от чужди,а от своите изедници сами трябва да се освободим.

14

анонимен

преди 11 години

съгласен с 2 и 4,аборигенка е ***

13

6969

преди 11 години

Протестиращите нали знаете ,че е само въпрос на време да ви прецакат отново но този път ще е брутално,за да помните по дълго.

12

съгласен с 2 и 4

преди 11 години

Няма смисъл да променят мисленето си!Нека си останат аборигените на 21 век, каквито са!

11

VASIL LEVSKI

преди 11 години

vyn MAFIJATA i vsi4ki PARTIIIIIIIIIIIIIIIII. VELIKO NARODNO SYBRANIE.................