105

Анонимен

преди 11 години

Днес ще хленча на Президента да ми плати и сметките за водата и за чистачката на входа. Смешници жалки.

104

Повторен ВОТ!

преди 11 години

Който НЕ Е гласувал за ГЕРБ и Плевнелиев на изборите през 2011-та, нека натисне "+"!Нека лъжите и фалшификациите да лъснат сега!

103

???

преди 11 години

След бърз прочит на коментарите разбирам, че мн от уж протестиращите не са на площада, а пред комповете? Или предавате на живо чрез айфоните?? Хм, защо така бе четници? Да не би да сте псевдопротестиращи? Останалите поне имат смелост да заяват позицията си, а вие какво уж протестирате ама от вкъщи пред компа ли??? Кой четник ще обясни каква е революционната му дейност пред компютъра, че пак не разбрах?

102

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЧестит празник и хайде на площада! На площада ама май ще останеш и ти цял ден пред компа на протест?

101

Син

преди 11 години

134/Не пиши простотии и цинизми, а се научи да пишеш правилно на български език. Точно измислените атакисти, които крепяхте тия милиционери през мандата им и се разпаднахте като партия, повечето избягаха при Бойко. Трябва да се срамувате и нямате право да се показвате, а да сте при гербавите сега, не на митинга. Колкото и да се въртите-нищо няма да се получи.

100

Анонимен

преди 11 години

Честит празник и хайде на площада!

99

до 131

преди 11 години

С червено яке ще съм и бели дънки. Няма как да ме объркаш. Ела!

98

Анонимен

преди 11 години

Най-интересни са варненци и смехорията им. Сами са си избрали кмета, дремали са на изборите, а сега протести и недоволни от него. Какви ли не смешници има. Оланкооовци, затова са изборите.

97

до 125

преди 11 години

Точно разединението ни е изяло главата 1396-та година, *** смотан. Ние от Атака сме винаги сплотени и никога сами. Ела ни го кажи това което мислиш за нас в 14.30 пред НДК. Съветвам те да си вземеш обаче и една туба с вазелин.

96

???

преди 11 години

Сле бърз прочит на коментарите разбирам, че мн от уж протестиращите не са на площада, а пред комповете? Или предавате на живо чрез айфоните?? Хм, защо така бе четници? Да не би да сте псевдопротестиращи? Останалите поне имат смелост да заяват позицията си, а вие какво уж протестирате ама от вкъщи пред компа ли???

95

Писна ми

преди 11 години

Никакво отстъпване митинги до дупка, докато си отидат монополите. Искаме както в другите страни в ЕС да имаме избор от кого да купуваме ток, а не както сега само от Чехия и Австрия. Но това няма да стане с тази система на управление. Герб 4 години ни баламосваха колко пари са усвоили от ЕС ами защо не усвоиха технита правила за да нямя монополи. Защо сме толкова бедни ами защото ни управляват крадци.

94

Георги Първанов

преди 11 години

Чувствам се като опитен шофьор, който следи обстановката и натиска ***".Държавният глава коментира това, но обясни, че той самият не би дал наставления на Росен Плевнелиев как да действа с назначаването на служебен кабинет

93

Социалист

преди 11 години

118/Попрочети малко, кога беше последния вот на БСП срещу Герб. Точно 4 години измислените националисти крепяха това комунистическо милиционерско управление. Само БСП има право на глас, защото макар и с вотовете си на недоверие правеше нещо да ги изхвърли, а атакистите им се навеждаха и ближеха кокалчето. Смешковци. Няма да се получи номера на Волен. Заминава си заедно с Герб завинаги.

92

Анонимен

преди 11 години

Наздраве българи с "Боят настана"Нека днес пийнем дружно и почетем паметта на загиналите за свободата ни!Атака- Победа!

91

Анонимен

преди 11 години

който иска да празнува , айде в Русия , там се празнува у Волгоград , тука е Европа не е Азия

90

да така еее

преди 11 години

Стоичков: Не може някой, дошъл от ******та си, да граби хората!

89

Анонимен

преди 11 години

СТРАНДЖА, ти си толкова облъчен от СИК-аджите, че само , като се появиш веднага ти праскам няколко минуса, а пичовете които , ти ползват ника, и те иронизират искренно забавляват:)))

88

Син

преди 11 години

101/От днес няма да започне никакво освобождение, защото на 3-март см се освободили от турците, а през 1989 от комунистите, тези същите дето днес с протеста си по улиците се вживяват в ролята си на рамбовци и спасители. Смешковци. Да не стигаме дотам, комунисти да ни освобождават.

87

Анонимен

преди 11 години

тука си личи Руското у Българина , тоест Волгоградската носталгия

86

кокошка

преди 11 години

АКО МОЖЕМ ДА СИ ГИ ПОЗВОЛИМ.МОЖЕ ИЗСЪХНАЛ ХЛЯБ,СОЛ,И МАЛКО ЛУК.ДОБЪР АПЕТИТ.ЗА 23 ГОДИНИ НИ ПИЛЕ ОСТАНА ,НИ КОКОШКА.