57

Анонимен

преди 11 години

Искам да чуя какво искат протестиращите за развитието на България. Разбрахме, че са срещу монополите и високите сметки. Ок. Как искате да се развие България? Каква икономика да има? Кои сфери на производството искате да се развиват?

56

ЙЙЙЙ

преди 11 години

гела мара и камшик тодора.....:))))))))))))))))

55

до 43 ти !!!

преди 11 години

АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ -ТРЯБВА ИЗОБЩО ДА СЕ ОТМЕНИ ДЕНЯТ ЗА т. н. "СРЕЩА С ИЗБИРАТЕЛИТЕ ",,,ЖИВЕЯ В СОФИЯ ,НО за 23 гОДИНИ СЛЕД ИЗБОРИ -ЖИВ ДЕПУТАТ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ,НИТО ЧУВАЛ ДА Е НАСРОЧИЛ СРЕЩА С НАС -ТОВА ИМ Е ОФИЦИАЛЕН ПОЧИВЕН ДЕН ЗА ОФИЦИАЛНИТЕ ТЪРТЕИ ,КОИТО СИ ИМАМЕ -ДЕПУТАТИТЕ !!

54

сссс

преди 11 години

ВСИЧКИ СЕГАШНИ ВЪН...

53

Анонимен

преди 11 години

До ВасилевМежду другото ще гласуваш ли приятел?

52

Анонимен

преди 11 години

Омбудсманът да става премиер!

51

Що за въпрос?

преди 11 години

Народът разбира се. Прави се с гласуване.На никой не казвам как да гласува, всеки обаче трябва сериозно да помисли и да гласува по съвест. Като мисли не само за себе си а за цяла България. Било като почитател ЗА някои, било за по-малкото зло. И после дори да не му харесва да знае - върховния господар и суверен е народа, да приеме избора.Писна ми от мрънкачи и отворковци които не гласуват. Като паднали от Марс. Някой им е виновен друг.Не може да се купят всички гласове - не е рентабилно.

50

БоСимеонов

преди 11 години

Добре де. Все това се говори..."Нови лица в политиката". ГЕРБ преди четири години нали бяха "новите лица в политиката". И какво направиха "новите лица в политиката?". Сринаха държавата и прогниха от корупция. Калинки, "бизнесмени", мутри и прочие.

49

РУМЕН221

преди 11 години

ОТ ГЕРБ ПОДГОТВИХА ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ...- Заема Велчев е похарчен и платиха от резерва!- ПРЕЗ ЮНИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВЪРНЕ НА ЧАСТНИТЕ БАНКИ, ВЗЕТИТЕ ОТ ГЕРБ ЗА СЕЛСКАТА ОЛИГАРХИЯ, 800 МИЛИОНА...! - Само за януари дефицита е 1,7 милиарда, И....- ФАЛИТА НА БАНКИТЕ и ДЪРЖАВАТА Е СИГУРЕН...!!!- ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ...!!!

48

Анонимен

преди 11 години

Мили сънародници нека НС да се саморазпусне и имунитета на депутатите да стане недействителен и тогава ще падне един линч на народните изедници.

47

румен221

преди 11 години

А ИСКАМЕ ТОЛКОВА МАЛКО- Достъпни цени на комуналните услуги и минимална заплата равна на социалния минимум от 580лв.и минимална пенсия половината от нея, без таван за осигуряване..- Силна регулация от държавата, която чрез ЗЗК да ограничи алчността на монополите.- Нисколихвена подкрепа за малкия и среден бизнес, през ББР,и облагане на печалбата при източника!- Преструктуриране приходите и разходите на държавата. - Европейска и ефективна демокрация!ТОЛКОВА Е МАЛКО, А НЕ НИ ГО ДАВАТ И, готвят ни бухалки!!!- ЩОМ НИ ОТКАЗВАТ ЧОВЕЩИНА, СПИРАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ

46

ВЪН !!! ВЪН !! ВЪН !

преди 11 години

ВСИЧКИ БИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23 години ВЪН,ВЪН ,ВЪН от ПАРЛАМЕНТА... !!!!НЕ ИСКАМЕ ДА ВИ ЧУВАМЕ И ВИЖДАМЕ ПОВЕЧЕ,,,,ПО НИКЪКАКЪВ ПОВОД ,ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО УПРАВЛЕНСКИ СТРУКТУРИ..!!!!

45

Анонимен

преди 11 години

Н А Р О Д А

44

цър цър

преди 11 години

Проблема не е кой ще влезе, а как да го вкараме в затвора, ако злоупотреби!? ---------- За това нека всеки който не си изпълни предизборната програма бъде съден - за геноцида и другите престъпления срещу човечеството, извършени във връзка НЕКОМПЕТЕНТНО ИЛИ ЦЕЛЕВО ЗЛОНАМЕРЕНО И В УЖЪРБ НА НАЦИЯТА УПРАВЛЕНИЕ!!!

43

сегяшните не

преди 11 години

сегашните не,те и беэ това не ходят в тоэи парламент ,а как може да си помислят эа следващия ,като протестиращите са ги уволнили вече ,да си карат самолетите и бентлитата а протистиращите да бутат ръчните колички по улиците

42

Анонимен

преди 11 години

В парламента трябва да влязат не повече от 50 човека - образовани млади хора със световно образование и патриотизъм към родината, а не стари крадливи и закоравели дъртофелници!

41

ЗОРО

преди 11 години

До Анонимен-41-На повечето за това им плащат,а останалите сме недобросъвестни...

40

тома неверни

преди 11 години

Вместо лимит на направления в болниците,ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЛИМИТ НА ПОДСЛУШВАНИЯТА,И ВСЕКИ ПОДПИСАЛ СЕ МАГИСТРАТ,ДА НОСИ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ

39

Анонимен

преди 11 години

Те го не пускат в селото, а той за попската къща питаПомните ли я тази поговорка?Та и нашите т.нар. "политици" се правят на "дръж ми шапката"!Много неща трябва да се променят - листи-писти, устройствен правилник на НС! Не може да гледаме празна зала и да ни баламосват, че ходели на срещи с избиратели! Да бе! я всеки от нас да каже, кой е избраният от него депутат и колко пъти се се срещал с него?Но трябва да се гласува!!! Иначе с тоя изб.закон пак 50-600 хил. *** ще ни решат съдбата

38

Анонимен

преди 11 години

До ЗОРОДобре бе ЗОРО! Цар си!