149

168

преди 11 години

До Анонимен 183Не не съм Овчаров, за сведение той е инженер-физик и макроикономист, а новоизгрялите звезди са магистри по калинизъм и обикновен бойковизъм.

148

Анонимен

преди 11 години

***!

147

Анонимен

преди 11 години

Хубавото на демокрацията е, че човек може да избира ...в Русия могат да избират между Путин и Путин Тук можем да натикаме комунистите в миша дупка (опозиция)

146

тралала

преди 11 години

пуснете си един водкопровод

145

Прометей

преди 11 години

Щом милеят толкова много за родната енергетика и за благото на народа, нека построят АЕЦ, но без бюджетни средства и без заеми. Да разпарят дюшеците и да ипотекират палатите си. Все ше докарат 4 000 000 000(4000 комунисти по 1млн. рушвети баш толкоз!). Нали толкова казаха, че ще струва :) А после като заработи на печалба, ще им възстановим сумата. Мисля, че е честно :)

144

Анонимен

преди 11 години

До 168: Р. Овч., ти ли си бе ?

143

комикс

преди 11 години

Татяно я даи салатата че сме седнали тук със Румбата . Татянчето, а стгаа пииите ба . Румен Петков ,Татяно ти що се е......със оня гангстер да,ге . Татяначето ,Руминие аз колко пъти ще ти казвам че ще се е.....а със киоито си искам. Кутев еб.....си партията само секс ,ядене и пиине. Станишев, другари трябва да стягаме редиците .Първанов, оооо бе я си е.....те маиките аз отивам на лов. Ламбо ,аз маи ще си ходя. Сводка от днешният пленум на БСП ,

142

Ей гербери нещастни,

преди 11 години

вие знаете ли накъде се движи тока:наляво-надясно или нагоре-надолу. Пък седнали в разни комисии да ръководят енергетиката. Шефа на АЕЦ КОзлодуй знае само къде е тоалетната на централата. И безплатния стол

141

skatelite

преди 11 години

До 155 - В Сърбия толкова ли е? Защото те завалиите и един АЕЦ нямат, но я провери колко е тока при тях? и най-вече от къде го внасят!

140

Анонимен

преди 11 години

Товарищ, Миков. Предлагам, Русия да си финансира 100% от АЕЦ Белене и да ни даде (без пари) гориво за 100 години напред. Българи да го строим и после като го пуснат, по другарски/руски модел ще го национализираме за да намалим цената на тока - за народа. Да, ама не. Русия просто иска да ни нагъни за 100 години наред. До сега НЕК (държавата) е 200 милиона евро в дългове от тази бездънна яма АЕЦ Белене. Колко пенсии са 200 милиона евро?!

139

Анонимен

преди 11 години

бойковци, станишевци и догановци са един дол дренки.

138

Дянков обеща

преди 11 години

да лобира пред Белия дом за безплатен ток от Марица Изток 1 и 3. Като се върне у дома си в щата ЮТА.

137

ee

преди 11 години

Михов щял да направи руска аец..Абе *** кой щети даде власт и ти като Сидеров на миналите избори изберетеме за президент,президенството щего направя хотел,когато дойде време за избори много сте кадърни а иначе неможете да обелите една дума,нещо да помогнете или да дадете съвет.От тройната коалиция БГ се насити жестоко така че сме мерси от вас е...... м..... само Бойко Борисов той милее за България истински.

136

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ ТАКА СЕ НАПЪВА ЧЕ ЧАК Е СТАНАЛ КАТО ДОМАТ. АБЕ НЕ СЕ НАПЪВАЙ ЧЕ ШЕ СЕ НА-ЕРЕШ БЕ. ЩЕ ЗАСМЪРДИ ТА ЧАК У МОСКВА ШЕ ЗАМИРИШЕ БЕ. НЕМА АТОМНА НЕМА ЯДРЕНА. СЕГА ЩЕ ИМА Е.АНЕ ОТ БАЙ ВИ ПУТИН ЗА ТОВА ЧЕ МУ ГО НА.УТАХТЕ И ГО ИЗЛЪГАХТЕ. А И ЩЕ ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТЕ 1 МИЛИЯРД КОЙТО ГО ЗАРОВИХТЕ У ГЬОЛО. КАКТО ВИКАШЕ БАЩИЦАТА БУДА.

135

За селянчетата от

преди 11 години

ГЕРБ 2 кофи безплатен ток от соларите на Карагьозова.

134

Анонимен

преди 11 години

Tozi v koya durzhava zhivee?

133

да спрем Белене

преди 11 години

Япония се отказва от ядрената енергетика до 2040 г., Германия също, гласоподавателите в Литва отхвърлиха на референдум плановете за строителство на нова атомна електроцентрала в страната им. Трябва да се отбележи, че техните комунисти бяха против, защото това е в интерес на Русия, а нашите комунисти искат в Белене да строят руска атомна централа - от най-опасните...

132

Анонимен

преди 11 години

Кучетата си лаят - кервана си върви... Сценария на ДС работи перфектно, а вие си мислете, че нещо зависи от вас! Партията - майка отдавна си изпълнява сценария за съсипването на България и ГЕРБ са част от този сценарий!

131

Миков

преди 11 години

До Анонимен 167Бойко поръча завишените сметки за ток!

130

Анонимен

преди 11 години

Миков признай, кой поръча завишените сметки за ток !