47

Pinochet

преди 11 години

podavam si dokumenti za rabota - Glaven Doctor na Bulgaria. Razpuskam partii, parlamenti, i t.n. Vsichki studenti po 5 chasa obshtestveno polezen trud na den - pochistvane na gradinki, klozeti i teatri. Vsichki bezrabotni sushto. Politzite, deto si pusnaha shlemovete vchera - uvolneni i na sud. Futbola, rakijata i vinoto sa zabraneni. Birata - samo na detza nad 26 godishna vuzrast.

46

Един кат за двама

преди 11 години

Сигурно за много от хората пишещи тук не е известно изречението на един велик българин: "Ако не искаш да си наковалня, трябва да бъдеш ЧУК!" затова който желае моля да си ходи у дома и да не реве, че го чук...т в гъ...а!!!! А на останалите, които продължат да протестират, казвам евала!

45

ddd

преди 11 години

и като разбереш кво ще ги биеш ли

44

Анонимен

преди 11 години

тия имена нямат ли? голямо регулиране са му удряли няма що. всички на съд!

43

Анонимен

преди 11 години

не бе няма ще обвинят Станишев

42

Анонимен

преди 11 години

До 39 А бе *** гейберски, точно вожда ти Боко Тиквов назначи Семерджиев.Аман от нагли *** и манипулатори.Или и ти по примера на недоразумението Борисов си на принципа - Една лъжа повторена 100 пъти става истина.Да, ама не. Стига толкова.

41

аноним

преди 11 години

Подават си оставка, защото една кратуна им възложи да намалят тока с 8%, а това е невъзможно. Подават си оставката защото 4 г. не намериха за нужно да преразгледат договорите с Мариците(американската мечта). Най-важното подават си я защото са национални предатели, които не казаха истината за АЕЦ Белене, а именно енергийния сектор не може да продължи да съществува без нов грамаден проект.

40

НФСБ

преди 11 години

Главният прокурор Сотир Цацаров да се позове на народния гняв,да излезе напред и да подведе под съдебна отговорност всички мутри и национални предатели на прехода.

39

до 43

преди 11 години

ами да, ГЕРБ нарочно насъскаха народа, че да загубят властта ...утре ако те хване разстройство, пак ГЕРБ ще са виновни

38

анонимен

преди 11 години

Дайте ги да ги видим! Изпишете ги, за да видят хората кой е работил и лапал в ДКВР! За трима разбрахме.

37

Анонимен

преди 11 години

Аз започвам да си мисля,че май ГЕРБ се опитват да дестбилизират държавата.Защо сега и членовете на ДЕКВР се оттегляр=т,кой и е искал оставките?Заащо са подадени.Или всичко това с Тока с протестите с оставката е поредната точка от плана РАН-Ът и заде всичко стои ГЕРБ.Не нзам вече какво да мисля.Знам едно политиката е свинска работа и не е за хора.

36

НФСБ

преди 11 години

И какво стана сега? Или им наредиха да подават оставки,за да се забавят проверките срещу ЕРП-тата или когато трябва да се работи за народа всеки бяга надалече.

35

БАЧКАТОР

преди 11 години

До Анонимен Е СЕГА МНОГО НИ УПЛАШИ-СКОРО ДА СЕ ВРЪЩА БОЙКО!!!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 11 години

Членовете на ДКЕВР не са назначени от Боко, а от предното правителство. Техен беше и Семерджиев. Когато ГЕРБ искаха да ги сменят опозицията зарева, че се правели политически чистки и терор. Благодарете на Станишев сега.

33

анонимен

преди 11 години

Естествено,че ще подадат оставки! Сега ще гледат да се спасяват, налапаха се вече!

32

Анонимен

преди 11 години

Хората се вдигнаха на бунт и тия всичките се разбягаха като ***.

31

Анонимен

преди 11 години

и кои са тия членове, нека да ги знаем

30

Анонимен

преди 11 години

резултати от протестите:1.Поради нестабилното положение, спиране на всички еврофондове2. Въвеждане на визов режим за пътуване в ес3. Отмяна на валутния борд, обезценка на лева и хиперинфлация обедняване с около 70-80%

29

Prodajnici

преди 11 години

Всички членове на ДКЕВР са купени от ЕРПтата. Просто няма какво друго да направят освен оставки.

28

емо

преди 11 години

да си взимат храна за изпът и право в затвора