1272

Анонимен

преди 11 години

1706 точно това имах предвид.

1271

Анонимен

преди 11 години

То сега нещото България май само на картата го има, така че няма голяма разлика. Купи си отсега карта и си го гледай!

1270

наблюдател

преди 11 години

10% бедни и прости,нямащи доходи и реализация,няма и да имат независимо от системата,За всяка нормална страна такъв процент е гордост.При около 20%/официална статистика/ битово неграмотни хора,си е направо постижение.

1269

Анонимен

преди 11 години

Хорото по време на протеста в София беше много неадекватно. Нищо против танца, но не му е там мястото. Все пак протестите са сериозно мероприятие по сериозни въпроси, а не някакъв събор.

1268

банкеръ

преди 11 години

до1692.Приятел ако ти си куха леика не значи,че всички Българи са.

1267

@1700

преди 11 години

Тук мога да поспоря. Живял съм над 10 години извън БГ и там реализацията е същата като тука. В общия си случай говориме за зидаро-мазачи. В глобален план реализиралите се са не повече от тези в България. Качества-не бих казал. Не случайно до последния ми ден в Кралството ме гледаха доста пренебрежително и с недоверие, като чуеха от къде идем. Само дето за българина всеки е крив. В англия, англичаните му били криви, в българия политиците му били криви. Т.е. всеки друг, но не и той самия.

1266

оптимист

преди 11 години

Погледнато от друг ьгьл броя на участниците в протеста и посланията им,са силно обнадеждаващи за страната.След 30-40год.ще правите паматници и на Станишев и на Доган и на Бойко.

1265

свинар

преди 11 години

А готви ли се митинг на победата, че да изкъпя прасетата?

1264

Анонимен

преди 11 години

Утре, когато президента Росен Плевнелиев ще предложи мандат за съставяне на ново правителство на ГЕРБ, те щели да приемат, е последна новина от средите на гербаджиите. Очевидно потресът от тази абсолютно безотговорна партия, начело с Бойко Борисов, когото днес по площадите с плакати призовават веднага да влезе в затвора, е безграничен.ГЕРБ решили да яхнат вълната на протестиращите и сега като вземат мандата за ново правителство да ги успят за да могат да спечелят редовните избори.*** ми, доди ми.Така че, очаквайте утре Бойко Борисов пак да освети дните ви.Няма отърване.

1263

Анонимен

преди 11 години

До ОРГАНИЗАТОРнаПРОТЕСТИ Станишев & co. ли ще ги сполети това? Just asking.

1262

Анонимен

преди 11 години

Gerb ako moje da svar6i ne6to BUDA nqma6e da podade ostavka i FLIK da izbqga taka barzo..

1261

До 1675

преди 11 години

ХАХАХАХАХАХАХ вземи прочети пак статиите в уикипедия. Това първо. Второ-мислиш ли, че българина може и има необходимите знания да създаде който и да било от продуктите на VW?!?!? Не. Руснаците в наши дни изпадат в умиление, като чуят България, щото се сещат за вълнените чорапки и лютеницата. Тва можем, тва правим.

1260

сдфйф

преди 11 години

Според мен, за да се свърши някаква работа за народа трябва ГЕРБ да приемат мандат(служебен) от президента на републиката, по малкото зло...И Яне Янев да огласи каквото има в папките да не жуми!

1259

пълна каша

преди 11 години

За да има осъдени политици,трябва да има независим съд!Как ще има независим съд,като съдиите ги назначават партиите.Та така, и да има закони, няма кой да ги спазва.Трябва да сменим изцяло съдиите,за да осъдим политиците.

1258

Анонимен

преди 11 години

1668, ако минималната заплата не те интересува, т.е. не получаваш/ не плащаш минимална заплата, как така нейното увеличаване ти увеличава осигуровките?

1257

ИЗНЕНАДАН

преди 11 години

БРАВО НОВИНА СТАНАЛИ СМЕ БИЛИ 200000ХИЛ,ЩОМ ТОВА Е ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,Е СЕГА МИ Е ЯСНО ЩО НИ ДОПАДА ИСЛАНДСКИЯ МОДЕЛ.ДЕ ДА ЗНАЕХМЕ ,ЧЕ ТЕХНИЯТ ПАРЛАМЕНТ Е НА ПОВЕЧЕ ОТ 1000Г.

1256

Q

преди 11 години

Do 1669,ai sega to i az imam volvo turbo,ma ne sym v BG da mi go s4upite,taka si go obi4am. Radvam se ,4e tuka nqma Buda,Tikvi i pojarnikari.Mafiq ima ma e tolkova skrita,4e nikoga nqma ni da q vidite,ni da q 4uete...o6te po malko s ne6to da pre4i na ob6testvoto...za6toto znae,4e tova 6te e kraqt i. V BG ste vav div feodalizam....dokara vi go Boko Tikvata,az ot tuka hem mi e sme6no,hem si vikam lo6o...sled 20g moje i da iz4ezneme kato naciq....ma 2ro grajdanstvo imam.

1255

за 1666

преди 11 години

Господинът(жата) знае ли от какво е породена икономическата криза? Защо смятате българите за по-недемократичен народ от останалите? Кризите са оръжието на богатите да смачкат самочувствието на бедните. Тяхна е и риториката за "не работенето", "ниската производителност", "ниската ефективност" и прочие блабланизми. Истината е, че кризата е планирано явление, донесено у нас от един неук, глупав и безсърдечен икономист. Подобни хора разпалват пламъците на революциите с алчност и йезуитски догматизъм

1254

другомислещ

преди 11 години

Или всички подкрепяме протеста и стенеме от възхищение или ако имаме друго мнение сме врагове на т.н.народ от около 10%.Този филм не е демократичен и не е нов, гледали са го през1917,1944 и резултата от него е бил плачевен.Докогато не се научим да уважаваме другото мнение и значението на думите-моля,извинете няма нищо да се промени в жалкото ни материално и морално съществуване.

1253

Анонимен

преди 11 години

До 1667Само с носене на кафе и вдигане на телефон 200 милярда Microsoft, Apple, Google и Oracle сумарно не мисля, че ще се справят.