152

Анонимен

преди 11 години

Браво, Росенчо, изчака кораба-майка да потъне и днес вече започна да говориш за проблемите. Досега сливи ли имаше в устата?

151

Анонимен

преди 11 години

202 но това трябва пак да е някоя от старите партии защото за нова няма време

150

Анонимен

преди 11 години

Аз вярвам, че Плавнелиев ще е достатъчно разумен, хладнокръвен и морален за да направи каквото трябва в името на България. Момента не позволява грешка за никой отговорен човек. Надявам се и вярвам, че той е такъв!

149

Анонимен

преди 11 години

Тези от днес бг се правят на ударени с мокър *** и не пишат нищо за водачите на протестите и за техните искания.Волен все повече дава доказателства ,че стои зад протеста ,а зад него хора с много пари с накърнени интереси.

148

Анонимен

преди 11 години

Слугите на крадците на спешна оперативка при Златев.

147

Анонимен

преди 11 години

проблеми е нямало никога но който си помили само да краде и лъжи го достига едно нещо то е ще печата пари.

146

П.Петров

преди 11 години

До Анонимен 200,Ще гласувам за този, който поеме ангажимент да реализира тези реформи и му имам достатъчно доверие, че не го прави от евтин популизъм и до момента е бил последователен в позициите си.

145

galq

преди 11 години

ХОРА! В МОМЕНТА ТОВАРЯТ *** И Т.НАР "***" В АВТОБУСИ ЗА ДА ГИ ЗАКАРАТ ОТ ДУПНИЦА ДО ПОЗИТАНО. ЯВНО НЯКОЙ ИСКА КРЪВ! ПОСЛЕ ЩЕ ОБВИНЯТ НАС - ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА ТОВА! В ПЛОВДИВ ГИ ТОВАРЯТ НАПРАВО ОТ МАСИТЕ В КАФЕТАТА! МОЛЯ, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, С ЦЕЛ ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ ОТ ТОЗИ ОПИТ ЗА ОПОРОЧАВАНЕ И ОКЪРВАВЯВАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ И ЗА ДА НЕ СЕ ПОДАВАТ ХОРАТА НА ПРОКОКАЦИИ! КОПИРАЙТЕ ГО И В ДРУГИ СЪБИТИЯ, ДО КОИТО ИМАТЕ ДОСТЪП"

144

Анонимен

преди 11 години

194 кой Петре ще осъществи тази промяна в Конституцията , на кого ще гласуваш доверие , кажи .

143

Историк

преди 11 години

До 174: Личи, че си неграмотен !

142

197

преди 11 години

Никой не ме е лъгал всяко лято го вдигаха с по 10 процента , а последният път дори да е с 13% пак е 43%

141

Анонимен

преди 11 години

196 кой те излъга че е толкова , токът е вдиган само веднъж и тос 13%

140

44 процента

преди 11 години

44 процента е увеличението на тока за последните 4 години.Какво ще се случи сега като почнат ЕРП-тата да изключват за неплатени сметки за ток.Защого голямата част от хората не могат да ги платят поради неувеличаване на доходите, а увеличаването на данъците за какво ли не като почнаха от 2% за гражданска отговорност и стигнаха до 10% за лихвитие.

139

П.Петров

преди 11 години

Конституционна промяна е нужна, защото се доказа, че по настоящата Конституция системата не работи в полза на народа!Новата конституция трябва да гарантира по-широка и лесна за реализация пряка демокрация !Новата конституция трябва да гарантира мажоритарен вот и правото на избирателя да отнема депутатски мандати, чрез местен референдум!Нужен е истински Закон за лустрация, който не позволява на комунистически и комсомолки активисти, комунистически ДС доносници и ВКР-та да заемат каквито и да е ръководни държавни постове в съдебната, изпълнителната и законодателна власт.

138

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев няма български произход.До сега историята е показала.че такива не работят в интерес на народа и страната.

137

оставка

преди 11 години

оставка на кмета на пловдив иван тотев-герберско изчадие,той започвал от сега да работи за парламентарни избори,чакай малко бе *** ти за какво си там -да работиш за пловдив или за герб,оставка на президента избран с фалшиви гласове

136

Анонимен

преди 11 години

189 комплелксар си мой човек

135

Анонимен

преди 11 години

Обществен контрол под формата на съвети, подобно на училищните и болнични настоятелства, създадени от непартиийни, грждански квоти, с участието на експерти и хора с признат в обществото морал;--------------------------------------Това не е нещо ново , да си чувал нещо за СССР или страната на СЪВЕТИТЕ и после какво стана

134

Анонимен

преди 11 години

186 защо бе ***

133

ОСТАВКА

преди 11 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ ОСТАВКА