42

Анонимен

преди 11 години

Самсунг натиска ***, а епъл се опитват да ги догонят. Това е факт и става все по ясно изразено с всеки следващ модел.

41

Monro

преди 11 години

Писна ми от обяснения на Самсунг и компания лузъри, че са направили правилния избор. Ползвам си Apple и не ми се налага да се обяснявам.

40

hidko

преди 11 години

имам чуството,че тази статия е писана преди поне година! Колкото до предимствата, аз предпочитам корейците. По-евтини и по-практични. За снобите и традиционалистите - изборът е американски.

39

Анонимен

преди 11 години

До darcasФилипс имат телефони с батерии, които издържат цял месец, но кой купува от тази марка? С тях само се говори обаче, не са със сегашния софтуер и дисплеи...

38

Анонимен

преди 11 години

ДО 2:ХАХА НАМЕРИЛ НА КОЙ ДА ВИКА ЖЪЛТУРИ..... ХАХАХХА КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ КОРЕЙЦИТЕ СА ЕДНИ ОТ НАЙ БЕЛИТЕ НАРОДИ В АЗИЯ... ТО МАЛКО ТРУДНО БИ МОГЛО ДА БЪДАТ ЖЪЛТУРИ...... ТО ТЕ АКО СА ТАКИВА ЗНАЧИ ТИ ТРЯБВА ДА СИ ОРАНЖАВ ИЛИ ВЪГЛЕН НАПРАВО... ХАХАХАХА МАЙ МАЙ СТЕРЕОТИПИТЕ ГЛУПАВО *** ОЩЕ ТЕ ТРЕСАТ ХАХАХАХА

37

xa

преди 11 години

"Samsung подтиска ***" прочетох...

36

Анонимен

преди 11 години

Епъл са висок премиум клас само в главите на Айфонаджиите. Истината е че устройството се сглобява в Китай с корейски чаркове и реалната стойност на продукта е под 200 долара. Галакси 3 си е корейски с корейски части и себестойноста на продукта е 350 долара. Тоест доста по-скъп от Айфон. Това че Айфон ти продават на 800 долара нещо което струва по-малко от двеста не означава че продават премиум а че са набарали глупави клиенти. Най-добрия смартфон на пазара е Галакси 3 и това е реалноста.

35

Анонимен

преди 11 години

Епъл са висок клас премиум бранд, Фолксваген не са такъв. Що за тъпо сравнение, а качеството на един продукт далече не е чиста хардуерна мощ. Ако ти имаш комплекси и си ги избиваш чрез покупките си, за много хора Епъл отговаря най-добре на нуждите им.

34

lolyo

преди 11 години

Истината е, че точно в момента Самсунг изрязва Епул на правата, от там нанатък зависи само от тези компании какво ще се случи с тях.ПС Вече за 300 лева има Китайчета с пълната функционалност на Самсунг И Епъл че и с 2 сим карти. И ще стават повече и повече. На никой лидерската му позиция не е сигурна..

33

Анонимен

преди 11 години

800 Лв със ДДС е Галакси навсякъде в момента. 1399 е с ДДС е най ниската цена на 5 цата. Говорим за легален Внос на база най ниска ценаАндройд Фен, Епъл са пазарния лидер и никога няма да изчезнат от пазара, но да не забравяме че Нокия също бяха пазарен лидер и също бяха уникални,. Виж ги сеха къде са , в ъгъла до Уиндоус. 3,4 нови мобилни OS напират Убунти мобиле и тнн. Андройд в момента са водеща мобилна ОС, но ако не се движат в правилна посока ще се окаже, че и те трябва да наваксват..

32

Анонимен

преди 11 години

LG Optimus 4X -608 лв. , HTC One X -715 лв. , два не по-лоши непластмасови телефона , на по-нормална цена . Самсунг също са добри при добавянето на стойност и статии като тази само им правят реклама , като само печелят от непрекъснатото сравняване с Епъл .

31

Андроид фен

преди 11 години

Фен съм на андроид и като всеки такъв недолюбвам епъл, но не може да се отрече, че епъл все още са основен играч и двигател на пазара. Не мисля, че епъл ще изчезнат от пазара, а просто ще им се наложи да споделят немалка част от него :)

30

Анонимен

преди 11 години

Еми нормално е да си плащаш за съдържание, в цял свят е така и никой не реве за това. Да не говорим, че нивото на сигурност в Плей Стора е почти никакво, на фона на сериозната ограда на Ап Стора.

29

Анонимен

преди 11 години

1229 лв. срещу 823 на свободния пазар (1329 срещу 999 в глобул без договор) , но само преди месец - два Галакси се продаваше на цени над 1000 лв. . Когато написах "плащаш като поп" нямах предвид само стартовата цена , която плащаш за устройството . Aplle печелят много добре и от продажбата на съдържание

28

Лольо

преди 11 години

Истината е че Епъл вече няма кой знае какво повече да предложат фунциоално, а само имиджово, тоест да създадът Айфон талибани, който да признават само техните продукти и веднагически да зачеркват всичко пуснато от конкуренцията. Примерно защо един часовник Брайтлинг кварц е 10000 лева, ми защото е табела и имиджов продукт. Производствената му стойност е 300 лева, но часовника струва 10К. Това е! Готини са Епъл , но просто ги настигнаха.

27

Анонимен

преди 11 години

До 26,1400 за Петицата на айфоня срещу 820 за самсунг. Ценовата им листа е пред мене при свободна продажба от Виваком. Цените са доста точни. Апъл здравово бичат. Цените с договори не ща да ги коментирам, защото вероятно някъде може и да ти подарят Ифон ако слючиш 2 годишен договор за 20 карти например, но това не е представително.За двойна разлика в ценара Айфоня не показва нищо кой знае колко повече от Галаксито(Отделно че и то има пеймущества пред Айфоня)

26

До 26

преди 11 години

Съгласен съм за всичко, но не и за плащането като поп. iPhone 5 ти излиза точно колкото пластмасовото Галакси, така че в случая за никаква надценка не може да се говори. Всичко е въпрос на предпочитание.

25

Анонимен

преди 11 години

До Гост 11Не е дъжд това което "вали" върху теб ...

24

Анонимен

преди 11 години

дизайнът на S III не изглежда като нещо за което е черппено чак пък толкова много вдъхновение , а усещането е по-скоро посредственно за толкова пари , пък ако ще и процесора да е 15 ядрен . НТС създават усещане а по-скъп продукт плюс HTC Sense интерфейса , а IPhone е уникален като изработка и интерфейс , за което разбира се си плащаш като поп

23

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 21Единственото което е 100% сигурно при телевизорите на Епъл, е че ще са на завишена цена!