208

за 226

преди 11 години

Моля за плюсове на долния коментар на ремсиста,никога повече комунистически портрети на стената,които само да ни следят.

207

РЕМСИСТ

преди 11 години

Първо искам да попитам защо този портрет не е изхвърлен,защо мътиглавите на децата този портрет на един от всичките комунисти терористи,специално този портрет трябва да се изгори на клада! Моля за много плюсове.

206

Анонимен

преди 11 години

какво плюете по децата голям праз,на кои му пука за тези олиг......ни.

205

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ....

преди 11 години

...ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ КУКУРИГАЧИ --ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!

204

Fen

преди 11 години

Айде стига сте преигравали нещастни бездарници ! Голям праз ,че децата се базикат!

203

?

преди 11 години

Питам се, къде ли са били в това време учителите? Най-логичния отговор е - У ДОМА СИ, защото са много натоварени, а и трябва да имат време, да изпълнят задълженията си, като на ЧАСТНО дадат някой друг урок, за който и ДАНЪЦИ не плащат ... Тъжно е всичко това, но сами си го правим, защото никой не търси отговорност на учителите, а само се чудим от кое перо на бюджета на Държавата да се пренасочват средства за повишаване на учителските заплати.

202

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 212 не 3 а 33 езика да говориш ти ще си умреш като един *** който не си знае историята а от там и символите си народни Левски, Ботев, сега Вапцаров Това сте *** продажно племе което не трябва да съществува в тая прекрасна земя България

201

Анонимен

преди 11 години

Защото образованието ни е още в камената ера.В цивилизования свят, образованието е обвързано с реалността и днешния ден.Ако в час на класния ръководител, децата бяха запознати със случилото се, бяха обсъдили ситуацията и че това не е редно...това нямаше да се повтори само след няколко месеца.В много семейства дъни само чалга канала, новини не се гледат.Какво да очакваме от тези деца?

200

MM

преди 11 години

Да ви кажа ли истината? Не ми пука!!! Снимката вероятно е подправена, Photoshop (някой?) .Занимавате се с глупости, псуващи, интернет семкаджии.

199

Анонимен

преди 11 години

Защо им криете лицата?Показвайте ги,а също и на техните родители и учители.

198

Анонимен

преди 11 години

всичко в българия е такава простотия,такава простащина, та се чудя тук има ли власт,има ли министерство на образованието,има ли хора на културата, които да реагират и да изразят своя протест от това явление. НЯМАМ ДУМИ ! БЪЛГАРИО МИЛА, ОТИВАШ СИ . НЯМА ВЕЧЕ КОЙ ДА ТЕ СПАСЯВА. А М И Н !

197

Анонимен

преди 11 години

СНИМКАТА Е ПРЕДИЗБОРНА ПРОВОКАЦИЯ ---НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ВОЛЕН И ДОГАН....ИМА БАЯ ДА СЕ ПЛЮЯТ-----ЗА ДА СЕ КЛАСИРАТ НА ИЗБОРИТЕ!ТАРИКАТСКИ НОМЕРА !...ИЗБОРНО ВРЕМЕ!!!

196

ПОПРАВКА

преди 11 години

СТАВА ВЪПРОС ЗА НАПИСАНОТО НА 213.

195

ЧИТАТЕЛ

преди 11 години

ДО 214: НАЙ-СКАНДАЛНО Е ТВОЕТО МИСЛЕНЕ, ЗАЩОТО НАМИРАШ СКАНДАЛНОТО НЕ В ПОВЕДЕНИЕТО НА ДЕЦАТА, А В ТОВА КАК И КАКВО Е НАПИСАЛ АВТОРА. ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО В ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ - КАК И КАКВО Е НАПИСАЛ АВТОРА,КОГОТГ НАРИЧАШ "НЕГРАМОТЕН ПИСАЧ" БЪЛГАРИО, ЖАЛКО ЧЕ В ТЕБ СЕ ЗАВЪДИХА ТАКИВА ПРОСТОВАТИ БЪЛГАРИ КАТО ТЕЗИ НА СНИМКАТА И КАТО ТОЯ,КОЙТО ПИШЕ "КОМЕНТАР" НА ПОР.НОМЕР 214.

194

petter.bojinov

преди 11 години

"Не е ясно в кое училище и кога е направена снимката, нито на каква възраст са децата.На скандалния фотос се вижда как едно от момичетата е насочило юмрук към портрета, а останалите с усмивка позират за снимка." - Не зная кое е по-скандално - децата на снимката или неграмотният писач.

193

Анонимен

преди 11 години

Не обвинявайте децата, те не са виновни. Аз говоря свободно три западни езика и ако сега ме накарате да си спомня кой е този Вапцаров ще ви кажа, че нищо не знам за него, а и не ми е въобще близак.Какво са виновни тези малчугани, че са обърнали портрета на някъкав който 99.99 процента от българите не знаят нищо за него.

192

Анонимен

преди 11 години

Родителите на тези деца са нямали родители които да ги възпитат.Децата не са виновни,видно е,че са невръстни.

191

.

преди 11 години

Идете във фейсбук и потърсете следната група: Nai-mrazim Selski Pruchki I Leopardovi Shtampi Масово *** поругават български гробове , а ученици правят подобни снимки с национални герои. Идете вижте !

190

Ахмед

преди 11 години

Както знаете бъдещето на една държава е в ръцете на младите, тъй като те са по-склонни към идеализъм, себеотрицание и жертвоготовност. Възможността една държава да се отклони от пътя който сме и предначертали и да застраши нашите интереси се крие в следните изходни условия образованост на населението, ясна ценностна система основаваща се на нематериални положения и преобладаващо младежки характер на обществото. Едно от тези условия да не е изпълнено е достатъчно да предотврати каквито и да било опити за въздействие, от страна на народа върху политиците, за промяна на водената политика. Що се

189

Анонимен

преди 11 години

Да наистина от ген тошево са