55

Боб Марли

преди 11 години

За разлютените селяни, факта че затварят единственото нормално заведение в София може да е повод за всенародни тържества и веселби, може би дори ще си отворят някой компот или лютеница и да отпразнуват събитието, но за нас кореняк софиянците това е много неприятна новина.

54

хазяина

преди 11 години

Ами така е в нормалните държави, като не си плащаш наема, а и на всичкото отгоре ти е изтекъл договора, трябва да освободиш наемния имот!!!

53

Samuilov

преди 11 години

До TochkaНедоволство срещу какво? Че иска да е в правата си? Такива наематели дето не можеш да им видиш очите за да си оправите сметките колкото щеш. Кой губи?

52

Анонимен

преди 11 години

Абе Пич , Който не е за чалгарски заведения е комунист . Голям си *** , бягай си на село Че осмърдяхте София !

51

Lo_Ridah

преди 11 години

Главния мултак, гадния , пияния *** вежди се загрижил за културата... За черния си дроб се погрижи *** скапан, спри да пукаш и си научи правомощията, *** !!!!!!!!!! Не били намерили път към него.. Някой друг е намерил път към него и е пратил някой плик по намерения път.. След 2-3 месеца това пак ще е кафене или бар, ама вече на "наш" човек нали веждичка ?Комунист алкохолизиран...

50

Lo_RIdah

преди 11 години

До БИЗНЕСА ДА СЕ ВКЛЮЧИ"Свалете режима и национализирайте дружествата" - Kои дружества бе ? И като станат държавни, кой ще плаща ? Държавата ли ? А тя парите откъде ги има ? Май от данъци от мене и тебе ? Я отивай да бачкаш и не плямпай глупости !!!

49

Neven

преди 11 години

Защо нападате министъра? Има си договор, изтича и ти предаваш ключовете. 6 месеца са ги чакали ... - много е. А за съдия изпълнител - че те не го търсят за неплатените сметки и наеми, а си връщат собствеността. Следващата стъпка е да отидат в дома на управителя и там чрез съдия изпълнител да си вземе държавата взимането, но това са 2 различни процедури и не трябва да се бъркат. Законите трябва да са за всички и да се прилагат бързо, какви са тези 6 месеца, молби прочие ...

48

TURCHE

преди 11 години

MUZEITE I GALERIITE SE BROQT NA PRASTI. A ZAVEDENIQ KOLKOTO SI 6TE6 OSVEN TOVA Toba&Co MOJE DA SE IZNESE TAM KADETO SI ISKA I POCHITATELITE MU PAK DA SI HODQT TAM. MN E SMESHNO NQKOI DA SA ZAGRIJENI ZA EDNO ZAVEDENIE OTKOLKOTO ZA KULTURNITE CENNOSTI. S TOQ MANTALITET NE NAPRAZNO VSICHKI CENNOSTI SE DEGRADIRAT S USKORENI TEMPOVE.

47

GERB 1930 godina

преди 11 години

.. . Trabva BBoiiko Da Napravi PREVRAT,DA VASTSNOVI TARNOVSKATA KONSTITUZZIA,DA RESSPEKTIRA OMRAZNITE KRADLIVI republikanzzi-NARODA STE MU NAPRAVI PAMETNIK... Neobhodima E SMIANANA republikata S ZARSTVO BALGARIA... Svalete NEZAKONNATA republika Glupazzi,NIE SME V ROBSTVO ot 1944 godina.. Protestiraite stestu republikataDupeta tapi... A Vii vii STE *** republikanzzi... KAKVI "kalinki" BALNUVATE skapani *** republikanski PRESTAPNIZZI...ne SSANUVATE LI republikanski BRAMBARI,republikansski K

46

БИЗНЕСА ДА СЕ ВКЛЮЧИ

преди 11 години

ВРЕМЕ Е И БИЗНЕСА ДА ПОДКРЕПИ НАРОДА - ГОСПОДА, ТОВА ВИ КАСАЕ И ПРЯКО И КОСВЕНО - ПРОДУКЦИЯТА ВИ ЩЕ СТАНЕ НЕПРОДАВАЕМА И ЩЕ ФАЛИРАТЕ - ВИЕ И БЕЗ ТОВА ФАЛИРАТЕ ОТ КИТАЙСКИ И ТУРСКИ СТОКИ И ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ - СЕГА И ТОВА КОЕТО ПРОИЗВЕЖДАТЕ - ДАЛИ ЩЕ Е ДЮНЕРИ ИЛИ ЛАМБИНИ ШИШЕТА ЩЕ СТАНЕ НЕПРОДАВАЕМОПОДКРЕПЕТЕ НАРОДА СИ - СВАЛЕТЕ РЕЖИМА И НАЦИОНАЛИЗИРАЙТЕ ДРУЖЕСТВАТА ЗА ДА ИМАТЕ ЕВТИН ТОК И ДА ВИ ИЗЛИЗА ИСАПАЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ СТЕ ФАЛИРАЛИ БЕЗРАБОТНИ НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА

45

Българин

преди 11 години

Този даде 1 400 000 евро за лого на България, което копира логото на Киргистан, за което те са платили по-малко от 600 евро. И това ако не е далавера, здраве му кажи. Така че е време да седне на подсъдимата скамейка, колкото и велик склуптор да е БИЛ. В минало време. Щото сега е политик и краде като за световно.

44

Анонимен

преди 11 години

До 50. Ами документи и договори се представят в съда ,И тогава ако има нарушение , ще има решение и СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ , ше дойде на място ?Вежди си превишава правата , и идва с полицай !

43

Анонимен

преди 11 години

жалко, това беше от малкото летни барчета, които ме радваха истински ... готина атмосфера и за сутрин и за вечер, но пък ако не са си плащали ... да са!Иначе реакцията на главния герой не е нещо необичайно, той си е такъв, семпъл :)

42

Tochka

преди 11 години

Лични интереси, да покаже официален документ, за неспазване на договорите за наем... че той дори не знае, какви са клаузите по договора и дали има наем, а не се плащал 6 месеца... Що за абсурд. Пак се ***, ще наблюдавам в какво ще се превърне, бившето любимо заведение на много хора.

41

Анонимен

преди 11 години

samo taka VEJDI AGA. Mutrite ograbiha Balgariq i blagodarenie na takiva kato teb trqbva da si varnem kakvoto mojem.

40

Анонимен

преди 11 години

Къса памет имате , къса! Заведението беше уникално по рода си в София и самите собственици бяха облагородили ЦЯЛАТА градинка зад двореца! Ако не беше заведението което го има повече от 10 години, градинката отзад щеше да пустее, и да бъде поредното свърталище на наркомани с лош дъх на урина! МУЛТАКА дори нямаше да се сети, че там има галерия, камоли заведение на гърба! СРАМ за цялото правителство и за всички ОВЦЕ!

39

Анонимен

преди 11 години

Оффф, отдавна съм се убедил, че политиците са пълен фарс. Ама лошото е, че си вярват и им липсва самокритичност.

38

Анонимен

преди 11 години

Има нещо гнило тук ? Вежди с двама полицай .Това се прави от съдебен изпълнител , който идва с ключар , прави оглед и казва в какъв срок , наемателят да се изнесе ! ( ако наемателят е виновен )В случаят е малко като , ние сме на власт и може да вземем полицай с нас ?

37

Tochka

преди 11 години

Като чета коментарите, се чудя колко не информирани и зависими от медиите са някои от "борците за справедливост"... Замислихте ли се, че това е едно от малкото културни заведения, където не са се ръгали, не са ставали побоища, не се слуша чалга, и на Министъра на културата, големия ***, да му поясня като посетител, това е едно от малкото заведения, където не се предлага храна, нито е кръчма, нито ресторант. Още нещо: Проекта за които говори какъв е, Музей на какво ще е, кои ще го стопанисва

36

Анонимен

преди 11 години

Тоя крив , оня прав- айде някой да обясни това работа на министъра ли е? Това мутренско правителство съвсем се самозабрави. И за капак всички медии заедно тръгнаха да лансират идеята пак да върнат *** на власт. Днес бегето са в челните места по сипене на пропаганда в полза на Хамстера и Пръмова.