193

Анонимен

преди 11 години

Първо, брат ти явно е по-досетливия.Второ има един основен начин да се откажеш от услугите на топлофикация. Събираш съседите, обясняваш им каква набутка е парното, на един двама ще кажеш "*** скапан", това явно ще поногне. и спирате подаването на топла вода до абонатната станция във вашия вход, след което повече няма да се чувстваш като ***, че трябва да плащаш за нещо което не ползваш. Ако някой от входа се дърпа, не забрвяй - "***, скапан". Успех

192

до 260

преди 11 години

Ааа, лека корекция.... С Хората се държа нормално.

191

до 261

преди 11 години

Ааа, лека корекция...обиждам само *** като теб. С Хората се държа нормално.

190

до 257

преди 11 години

Като обиждаш и да псуваш хората по форумите,по леко ли ще ти стане или сметките ще ти намалеят?

189

Долу мафията Р.Овч.

преди 11 години

Гътнете го тоя Р.Овч. и унищожете енергиината мафия в България,време е народа да разбере,че БСП/БКП им дере кожите от 1944г.насам.

188

до 258

преди 11 години

Бе боли ме оная работа кой е на печалба- важното е да не ме правят на овца и да искат от мен нещо което не съм ползвал- като топлофикация. Иначе мафията не можеш да я оправиш..просто да не ми се ровят най-нагло в разходите и да ме карат да плащам за нещо без да съм го искал и използвал. Ясно ли ти е? Или вече е време да ти кажа че си поредният *** с който пиша днес в тази тема???

187

до 253

преди 11 години

Тебе това ли те притеснява,че чехите са били на печалба.Те чехите ако са на загуба,представи си ако беше държавно колко щеше да е на загуба.Печелившо държавно предприятие къде си виждал?

186

до 252

преди 11 години

За него апартамент на година плащамсамо данъка му. Не живее в него. Кажи сега що не му се начислява данък топли тръби заради него? Защо не му се начислява данък сградни кабели за ток, за вода , за домашен телефон? Защо като се върне с мен от чужбина няма и лев за плащане, а аз с трабите на топлофикация-200-300 лева

185

a

преди 11 години

Стачка.Товае всичко комонистическа изкуствена врява,със каквото могат ще се опитват да ескалират напрежжението всеки ден,няма значение за какво въпросът е даса във патърдията.Ей голям зор бе Тройната коалиция особено червенитекхмери,сигорно им наближява да им излезнат някои страшни работи.Бойко знае как.Мафията трябва дасе стопи до О.

184

Спонги

преди 11 години

В цената на тока е включен и токът който потребяват тези които не плащат. те са един милион избиратели и ако им го спрат няма кой да избере нови(стари) управляващи.

183

до 249

преди 11 години

Ща е.ав *** скапан, нали сега чехите източват печалбата на енергото ни и я дават за чешките пенсионери и здравните им реформи, а нашите пенсионери кучета ги яли.Ще ти откъсна главата ако те видя някъде!

182

Анонимен

преди 11 години

До до 238Момче, ти си твърдоглавец, което в комбинация с дълбоко убеждение за непогрешимост е залог за безнадеждността на каузата ми да ти обясня, че където и да си по света, капиталът те управлява, къде очевадно, къде дискретно. Казах ти, в чужбина плащаш на местните монополи. Тук плщаш на местните. Няма отърване, както от монополите, така и от дебелглави глупчовци като теб. Ако не плащаше 200 лв. за тръби, щяха да ти разпределят по данъци и други плащания. Има си годише норматив за всеки

181

krassimir

преди 11 години

Не ползвам парно, но съм наясно с проблемите. Просто няма лесен и евтин начин парното да се направи като токът. Ако не плащаш ти го спират и толкова. Така е в новите жилища и там няма проблеми. Или е спорен въпросът парното и токът ли са скъпи или заплатите са ни малки, безработицата огромна и управлението безхаберно. Има много които не могат да си плащат сметките от немотия, но има и много хитреци. А сметките всеки трябва да си ги плаща или да не потребява, обратното води до анархия.

180

Доброто старо време

преди 11 години

Едно време когато тока беше 2ст. се крадеше поголовно със старите електромери и пак ни беше скъпо.Слагахме магнити на електромерите за да не отчитат и се редяхме се на пост целия вход да гледаме да не дойдат от енергото.Заради това масово източване на държавата,се наложи да дойдат частни енергоразпределителни дружества,които да подменят електромерите и да тушират кражбите.Ръгайте колкото минуси искате,но такава е реалността.

179

Анонимен

преди 11 години

Пожарът на бунта гори!Няма връщане назад. Пожарникарят може да го угаси с 50% намаление на сметките и съд над крадливата клика на Дългия инкасатор Р.Овч.!

178

протест

преди 11 години

Крайно време е всички недоволни да се обединим и вдигнем на един общ национален протест! Само тогава може да стреснем потъналите в лукс дебели продажни депутатски ***.

177

до 238

преди 11 години

Ей ***, нали като се прибера на няколко месеца в България и ми идва от Топлофикация сметка за 200 лева през зимата-услуга която не съм искал но заради тръбите плащам. Стой мирен и тих че си смешен иначе.

176

Анонимен

преди 11 години

В Турция,която е около 80 милиона,системата на отчитане на ток,вода и консумирано количество газ за отопление е много проста и не предполага надписване-как става!Минава инкасатора с една машинка,малко по голяма от джобен телефон,на момента ти отчита консумацията и оставя фактура!А,при нас инкасатора идва,засича нещо си и чак след няколко дни получаваш фактура и вече не можеш да засечеш нищо!Системата не работи за нас!А,и фактурите,издавани от Топлофикация са толкова неразбираеми,пак зле за нас!

175

до 240

преди 11 години

Албания не е в ЕС, това би трябвало да го знаеш. А делата срещу нея едва сега започват. Тя ще си плати за това.

174

Анонимен

преди 11 години

Тоя чужденецът верно много зле. Бати промивката.