11

анонимен

преди 11 години

трикове и нищо друго..пиар за да ги изберем пак на изборите..защо сега се сетихте бе тарикати гадни? сливи ли имахте в устите си почти цял мандат? и къде са ви новите работни места? предишните правителства поне създаваха изкуствени работни места..и хората поне имаха някакво препитание..а вие нищо..всичко на самотек..кое както дойде..няма да ви минат номерата..пътници сте боклуциииии..ДОЛУ ГЕРБЕРИТЕ ОТ ВЛАСТ..ВРЕМЕ Е ДРУГИ ДА СЕДНАТ В КРЕСЛАТА ВИ..

10

Голям Мишок

преди 11 години

Наближиха изборите и ГЕРБ се сетиха за това,да ама не тоя предизборен кьорфишек няма да мине.Що не го направихте това господа управляващи в началото на мандата си ? И Вие като НДСВ отивате в бунището на историята....още малко Ви остава :)

9

Анонимен

преди 11 години

На мен пък ми е интересно как може островни държавици като Кипър и Малта които нямат никакви иконимики и не произвеждат нищо, да имат минимална заплата сътветно 840 евро за Кипър и 630 евро за Малта? Защо те могат а ни е не? Как те имат пари а ние не?

8

ХА СЕГА

преди 11 години

Колкото повече расте безработицата, толкова по-висока ще става средната заплата.Колкото по-висока става средната заплата, ще расте минималната .Колкото повече расте минималната, толкова по-висока ще става безработицата.

7

p.beron

преди 11 години

do 10 ti shte mi jadesh ky..... ytre glasyvaite pak za mafijata

6

Анонимен

преди 11 години

ТЕ ИСКАТ- КЪСНО, КЪСНО СЕ СЕТИХТЕ КАКВО ДА ИСКАТЕ....................................СЕГА Е ЛЕСНО ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ГЕРОИ, ЗАЩОТНО ЗНАЕТЕ, ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ВЪВ ВРЕМЕТО, КОЕТО ВИ ОСТАВА, ДА ГО РЕАЛИЗИРАТЕ. 4 ПРОПИЛЯНИ ГОДИНИ- ЯЗЪК!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

nqkoi_si

преди 11 години

П О П У Л И З Ъ М И Л Ъ Ж И !!!

4

ha-ha

преди 11 години

Идеята е добра защо минималната заплата е доста ниско от среднaта у нас и дава повод за злословене и много опозиционо говорене у нас и в чужбина както се видя с ненормалния английсйки политик ... И колкото и да мрънкат лумпоените, като първоте двама, то средната заплата се увеличава с около 100 лева всяка година и към края на 2012 ще около 800 лева ... всеки момен ще я обявят от НСИ за ужас на лумпениадата ..

3

анонимен

преди 11 години

Тук става въпрос да ни прецакат Отново,трябва да видиме къде е Уловката,нима Дянков,ще се прекара така Лесно

2

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

СРЕДНАТА РА БОТНА ЗАПЛАТА.....СТАВА МИНИМАЛНА....

1

Анонимен

преди 11 години

Тия които пишат статистиките за средната работна заплата бих ги вкарал в затвора за поне 10 години!!!!!!!!!!!!!!!!!!