560

Анонимен

преди 11 години

Франция засега е главна пречка да се обяви ливанската партия за терористи.Няма проблем,в сряда представител на еврейски организации от 100 страни ще кацне в Париж и на сладка приказка с френския президент името на България ще се увековечи.

559

Анонимен

преди 11 години

krai s BG

558

Комунист

преди 11 години

Ха сега да видим какви ще ги дроби Бойко.Той не може държавата ни от престъпници да отърве тръгна световните проблеми да решава.

557

Попов

преди 11 години

Има поговорка "Бащите изядоха киселото грозде , но на децата им скрипнаха зъбите"МИСЛЕТЕ

556

будист

преди 11 години

Абе хора те един селски кокошкар не могат да разкрият та чак кои стои зад атентата. Некои верва ли. Та то едно поръчково убийство не разкриха в България та чак терористичен акт. Май некои яко се е нагъзил ама то на нас дупе да ни е яко.

555

За Василев

преди 11 години

Василев го е раждала българска майка юнажка а не някаква лигла.Като чета всичките коментари направо се чудя от къде толкова глупости.Сега ще видите като почнат атентатите.Нали това искахте - да се знае кой го е направил?Всеки друг но не й Хизбула.Толкова мирно си живеехме в *** преди да дойде Бойко-дърдорко.

554

Анонимен

преди 11 години

xizbula v bg ,dobre ste dishli xaxaxa

553

Анонимен

преди 11 години

Аз постоянно обвинявам Герб, че са национални предатели, те пък все поводи ми дават !!

552

Адолф

преди 11 години

Без коментар

551

заглавия

преди 11 години

Уолстрийт джърнъл"Хизбола и Иран обвинени в бомбения акт"

550

:)

преди 11 години

Блажени да са вярващите в несъществуващият атентат.Израел сами се удариха за да може да закачи нокът с брата Америка на онези страни на, които са хвърлили око.Ама нямат дупе да ги ударят и използват разни такива мижави доносничета,като нашите,които са готови,не на 5-6 жертви(както евреите си го направиха),а е в жертвоготовност за цяла нация да затрие, само и само да се докаже,колко е лоялен към тези си взаимоотнешения.Все пак сме предателска нация.А и му гарантират следваща победа в изборите. Пу

549

Сатаняху

преди 11 години

Заглавие в Йерусалим пост"България разкрива на ЕС истинската същност на Хизбула"последвано от благодарност от Нетаняху.

548

y4

преди 11 години

22

547

Анонимен

преди 11 години

в световния видеообмен хората по света само за 3 седмици гледат за България следното:-дадоха европари за чалга-направиха атентат на Доган-направиха атентат на баретата-изкараха досието на Буда-измислиха следа на хизбула в бургаския атентат

546

ргрг

преди 11 години

Всяка седмица Чалгария е в медийния световен обмен с атентати

545

Анонимен

преди 11 години

Направо Станишев е виновен и толкова.Тиквениците това измислиха като няма друго.

544

фдсдф

преди 11 години

за 2 седмици:-направиха атентат на Доган-направиха атентат на баретата-изкараха досието на Буда-измислиха следа на хизбула в бургаския атентатНяма такава друга държава в света, даже и в Африка!!!

543

Не забравям

преди 11 години

9 март 1985 г.Атентата на гара Буново.

542

ivan.aleksandrov

преди 11 години

ПРОТЕСТ, МОЛЕБЕН!!! НЕДЕЛЯ 10.02.2013 год.14:00 ЧАСА пред храм паметника александър невски. вкарват ни във войната на америка с ьизбула за да си измие европа и америка ръцете с нас. ГЕНОЦИДА със безработицата и ниските заплати също,а белене и това да нямаме евтин ток? ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА СЕ ПОМОЛИМ НА ГОСПОД ПРЕД АЛЕКСАНДЪРНЕВСКИ БОРИСОВ ДА СЕ СПРЕ СЪС СЪСИПВАНЕТО НА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗНАЕМ ЧЕ ВЕЧЕ Е АМЕРИКАНСКИ СЛУГА НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД,ТОЙ ГО ДОКАЗВА. ДА СЕ ПОМОЛИМ ДА СЕ СПРЕ.

541

Анонимен

преди 11 години

Хизбулла имат ракети, с които могат да достигнат всяка точка от територията на Израел! От какъв зор ще тръгнат да се занимават с някакъв автобус на м.йната си, айде моля ви се!!!!!!!!