401

ганю

преди 11 години

за престъпницитех се загрижил така ги прикриваше и когато бе на власт.те бабите понамаляха жертви на тел.терористи и станишевци.вземи се огледай

400

Алеко

преди 11 години

Тоя с 12% избиратели!!! И за да си ги преброи др.Станишко,българския данъкоплатец плати 20 милиона лева,не чуства ли,че става много нахален?При неговото управление престъпността беше най-висока,окрадаха всички заводи и предприятия,оставиха дългове,които всички ние плащаме и тръгнал да иска оставки!?Не напразно в развитите страни,като чуят думата комунист се плашат,като от чума!

399

БГ

преди 11 години

ЖАЛНА НИ МАЙКА АКО ТИКВАТА ( И НЕГОВАТА ШАЙКА МИЛИЦИОНЕРИ ) ОСТАНАТ ОЩЕ 4 ГОДИНИ НА ВЛАСТ. ВСИЧКИ ШЕ НИ ИЗТЕПАТ КАТО ПИЛЦИ!!!

398

Анонимен

преди 11 години

ЖАЛНА НИ МАЙКА, АКО СТАНИШЕВЦИ ПАК ДОЙДАТ НА ВЛАСТ!ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ!

397

Майк Тайсън

преди 11 години

Сергей е един посредствен политик,който по стечение на обстоятелсвата е наследник на БКП номенклатурата! Нито е българин,нито има професия,нито е ходил в казармата,нито семейството му е образцово,нищо мъжко няма! Акъл от подобна персона не искам!!!

396

dragko

преди 11 години

БСП е партия,която трябва да се забрани със закон!Партия чийто представители имат за цел да рушат,а не да създават,да плюят и да разнасят по медиите ехидните си физиономий!За толкова години не създадоха нещо полезно.Този път ще получат заслуженото на изборите.Въпрос на престиж е след тях, управляващите да ги натикат там където им е мястото.

395

до "Добряк"

преди 11 години

Може ли един въпрос ? Колко ти плащат гробарите за да пишеш хуморески в тяхна защита.Хайде скривай се вече,всички разбрахме,че си платен драскач...

394

Националист

преди 11 години

И така, от кого очакваме да ни "оправи" от Тиквата или Лалугера ? От Мутрата или Гея ? А може би от Кунева,която косвено каза " не" на АЕЦа със смешния си бойкот на референдума ?

393

Анонимен

преди 11 години

Какво ли е сина ти да е 100% лалугер?

392

ВВВ

преди 11 години

До ДобрякСТРАНДЖА ЛЯГАЙ БЕ БРАТО ГЕРБ УМИРА САМО ТИ ОСТАНА ДА БРАНИШ ТРУПА НА МАФИОТСКАТА ХУНТА

391

Анонимен

преди 11 години

Кеворк Кеворкян: Какво получи Станишев срещу всичко това? Жан Виденов: Добра перспективна кариера на международен чиновник.

390

ВВВ

преди 11 години

Ди Атлантик: Може ли неизвестна американска компания да спаси атомна електроцентрала в България29 януари 2013 | 22:57 | Агенция "Фокус"Начало / Европейски съюзВашингтон. Затихващата сага от Студената война около изоставена атомна електроцентрала в България се върна към живот, но този път нейните молитви включват неясна американска енергийна компания, пише Ди Атлантик.

389

Анонимен

преди 11 години

......Кеворк Кеворкян: Дължите ми два примера - единия за дебелоочие, другия за демагогия!Жан Виденов: Демагогия е да претендираш за лидерство на левицата в България и да отстояваш правилността на решението за плоския данък..К.К.: Сергей Станишев!Ж.В. Това е голяма демагогия.К.К. Да. Вторият?Ж.В. Дебелоочие е да провалиш преговори с труден партньор какъвто са руснаците и да твърдиш, че следващите са ти виновни..К.К. Този кой е, че не се сещам? Пак Станишев?Ж.В. ..или някой от Позитано..К.К...от неговите..Ж.В. Така ли се случи? К.К. Да.Смях и от двамата...........К.К

388

данек

преди 11 години

Съжаляжам за намесата но този анонимен е голям дразнител,но и глупав

387

данек

преди 11 години

този лалугер прекалява,

386

АНОНИМ

преди 11 години

***; ПО-***; НАЙ-***; БОКО ТИКВАТА

385

АНОНИМ

преди 11 години

ДАВАМ НАГРАДА НА ТОЗИ КОЙТО МИ ПРЕДСТАВИ ДЕН БЕЗ ПРОСТОТИЯ ИЗКАЗАНА ОТ БОЙКО БОРИСОВ.АЗ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК И НА СЪН ГОВОРИ ГЛУПОСТИ.24 ЧАСА И СЕДЕМ ДНИ В СЕДМИЦАТА

384

DEVIL-JIN

преди 11 години

Не сме единен народ,много сме злобни и завистливи ако излезем по 100 000 в най големите градове както в Гърция,Египет всичко ще се нареди,и народа да вземе власта,но тогава всеки ще иска той да е шефа и нещата няма да се получат.Зависта и злобата много ни пречи.

383

Аноним

преди 11 години

Не Ви ли е срам бе Гербери не виждатели до къде докарахте страната засрамете се ако имате съвест малко.

382

ВВВ

преди 11 години

След края на еднопартийното управление, Борисов се заема с бизнес. Основава собствена охранителна фирма и я превръща в една от най-големите в бранша по времето, когато "частната охранителна дейност" беше синоним на изнудване и силови действия."Бойко Борисов е непредсказуема личност с необуздана политическа амбиция и очевидно блестящо бъдеще в българската политика.Егото му може да е най-силния ни лост за влияние върху него ... трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа", пише на 9 май 2006 г. тогавашният американски пос