279

Анонимен

преди 11 години

Пак ще гласувам за Бойко. Много умен човек е.

278

до 363 от ава

преди 11 години

Същото се отнася и за атомната енергия. Това е значително ново - откритието на 20 век и защо мислиш, че не може да се развива, да не става по-безопасно и т.н. А и на нас ни трябва решение сега, защото 2020 трябва да затворим Козлодуя и голяма част от ТЕЦовете си. И въпросът е какво правим през 2020. Иначе нямам против соларната енергия - нека използваме тезци нови методи, но първо те трябва да бъдат открити, а до тогава ние може да плащаме двойно по-високи сметки.

277

Анонимен

преди 11 години

Сбогом Бойко . Още 3-4 месеца и никога повече няма да те видим. Един приятел има 300 овце ще ви съдействам с Цветанов да работите за него.

276

Анонимен

преди 11 години

Не е вярно че тока не достига, произвеждаме и имаме много повече отколкото използваме но е скъп. Скъп е защото използвачите са много а плащачите сме малко

275

До 354

преди 11 години

Не Станишев трябва да си подава оставката,а ББ.Трябваше поне още малко да изчака да излязат крайните резултати.Ако беше изчакал нямаше да говори такива глупости в изборната секция,и щеще да има очи да води тяхната пресконференция,а не да изпраща подчинените си да се червят заради него и да се чудят какви заучени партийни локумчета да разтягат.

274

Анонимен

преди 11 години

Защо да купуваме ток от Турция? България произвежда повече от това което купува и използва? Питам монополистите и правителството не се ли замислиха къде отива разликата, Остатъка ? Къде са течовете та сте се наюртили нова бомба да вкарате в страната

273

Анонимен

преди 11 години

Референдумът си е референдум изборите избори. И когато видим листите - к*р в г*за на комунистите!

272

Анонимен

преди 11 години

Гледам слушам БНТ Цветанов готов да се разплаче. А бе тоя даскал по фискултура не е ли министър на МВР.

271

до 353:

преди 11 години

Ако не изкаш след време да изчезнеме като народ върви да правиш деца. Гласуването на рефендума (според мен безсмислен) няма да помогне. Нека се уважаваме и бъдем единни.

270

Анонимен

преди 11 години

няма да купуваме ток от турция, защото и в момента българия произвежда повече от колкото потребява. Отделно тока за износ е по-евтин от колкото тока за вътрешно потребление :-). Ама вас погледа ви не стига до там. Доста от развиващите се страни гледат как да намалят зависимостта си от АЕЦ, а ние ще строим нова.. и то за много много пари.

269

Българин

преди 11 години

Е г-н Цветанов как да гласуват 4,5 милиона избиратели,след като останахме около 5 мил. заедно с децата.През тези 4г.на вашето хубаво управление ,около 1мил. вече са зад граница,прогонени от глад , мизерия и беззаконие.

268

Анонимен

преди 11 години

Американско ***.

267

до 353:

преди 11 години

Съгласен съм. Обаче, аз като човек, който си остана у дома НЕ СЕ ОПЛАКВАМ колко ми е зле. Нито пък мрънкам. Аз си гледам работата и бизнеса, плащам си ВСИЧКИ данъци и ме боли за родината ми. Просто не участвам в ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК. И не ми харесва, когато стратегически неща се политизират. Не ми харесва да ни разединяват. Не ми харесва да ни се отвлича вниманието в важните неща - например ДЕМОГРАФСКИЯТ СРИВ, ОГРОМНИЯ ДЕФИЦИТ В НОИ, КОРУПЦИЯТА И ПЕОБЛЕНИТЕ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ. Разбираш ли разликата?

266

top - zizi

преди 11 години

Тоя никога няма да спре с безумните си изказвания - парите щели да отидат за майките и за детските градини. Намери си повод, за да си "измие ръцете". Пътник е - вярно. Кой ли ще е следващия дето ще ни яхне, обаче? Ама нищо - ние свикнахме да носим, така че... който и да е - ще му е удобно.

265

до 345 ава

преди 11 години

Не мислиш правилно, Преди 20 години мислише ли как ше ти стигне батерията на мобилния телефон за един разговор ? Работи се върху нови технолргии за производство на соларна енергия. Вероятно едно око ще е достатъчно и няма да ти бъдат необходими фотоволтайци. Гледай напред, интересувай се от новото и бъди оптимист ! Не се вслушвай в глупрстите на Бойко и Станишев

264

Анонимен

преди 11 години

а да не говорим колко смешни бяха тея секции... В квартала където живея имаше секции в автомивка, в кафето на еди си кой и ти си длъжен да знаеш за кое става въпрос. Нали преди всичко беше по училищата? Сега трябвало да си провериш с ЕГН-то къде си, пък направо .... То сигурно една част са се демотивирали да правят такова щателно проучване.

263

Анонимен

преди 11 години

90% от гласувалите го обръщат на политически вот.. един вид БСП срещу ГЕРБ. Доста от гласовете сигурно са и в знак на протест срещу политиката на ГЕРБ. Което за мен е глупаво. Повечето хора дори не осъзнават каква отговорност е да строиш нова атомна централа и то в икономическа криза. Ако започне строеж ще се вдигнат данъците, ще се намалят социалните и пенсиите.. замисляте ли се за тия неща. Това е огромно количество пари. После този ток ще е основно за продажба, за нас и сега има достатъчно

262

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ не уважава и не зачинта мнението на 1 милион българи !!!!ОСТАВКА !!!

261

tctc

преди 11 години

Абе как може да мислите толко плоско...? "аз съм гласувал с "да" значи съм за БСП, а пък аз с "не" значи съм за ГЕРБ.. Въпросът тук не е за коя партия си а за това дали имаме мнение като Българи за бъдещето на нашата държава! Както и се очакваше, нямаме никакво мнение. Всеки предпочита да си седи удома и да мрънка колко зле му е и как нищо не се променя.. жалка държава сме си и след време нищо чудно да изчезнем като народ ще ни управляват *** и турци....

260

Никола

преди 11 години

Бойко, пътник си брат!