11

Анонимен

преди 11 години

абе днес(***).бг пак ли с *** работи ни занимавате бе кво ни интересуват *** ей бах мааму *** сайт

10

разследване

преди 11 години

Вероятно на всички е ясно КОЙ е.КОй обича да "разфасова" и да краде?"Романе"?Скоро медиите оповестиха, че 17-тонна цистерна за производство на бира, изпаднала от руски кораб( и това е голяма ВЪПРОСИТЕЛНА.. ???) край Каварна, изтеглена на плажа, е ИЗЧЕЗНАЛА.Ако е имало и бира като са я рязали...Имаше и "обезкостен" панелен блок..Та за пивоварната... няма никаква загадка КОЙ е.

9

Салахадин

преди 11 години

Сам си я краде!!Какво ми хабите ресурс за разследване!!Че и новина даже!!Доживот за този.!!Нали "От цяла България ме крепят хората и аз ги спирам да не стане война"Какво стана бе нахалник???

8

АНТИ

преди 11 години

Спиртоварна за менте алкохол.Вместо да го осъдят те си губят времето с някакъв си ***.

7

Анонимен

преди 11 години

Крал Кирил Рашков ,.....го окрали !

6

да бе, да

преди 11 години

пуснал е смс до брат'чедите - идете и спасете к'вото можете - и те са я разфасовали да минути и сега ще му вземат опинците а апаратурата е на сигурно място, щото чакат скоро да го пуснат тоя ..

5

Анонимен

преди 11 години

Крадци окрали ----КРАДЕЦА !

4

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ТОЗИ *** ЗАЩО ОЩЕ Е НА СВОБОДА И ЖИВ !СЛЕД КАТУНИЦА И ТОЙ КАТО *** ОТ ДПС НЕ БЕШЕ СЪДЕН ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРЕСТЪПНА ГРУПА И ПОРЪЧКОВО УБИИСТВО !?!?А БЪЛГАРИТЕ ГИ СЪДЯТ НА ПОРАЗИЯ ДОРИ КОГАТО ТРЯБВА САМИ ДА ВЪРШАТ РАБОТАТА НА НЕФЕЛАНАТА ПОЛИЦИЯ - СЛУЧАЯ С ОПИЦ ?ДОКОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА РАСИЗЪМ С-У БЪЛГАРИ !КОМУНИСТИ, ЦИОНИСТИ, ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ ....................................

3

Анонимен

преди 11 години

Аз му предлагам да пусне жалба до МВР........................

2

Анонимен

преди 11 години

Точното заглавие:*** разфасовали спиртоварната на Цар Киро

1

Свирколюба

преди 11 години

***, пияна алкохолизирана агитка и лепилари, разграбващи състоянието на моя цар! Трябва да направя специален репортаж (монтаж) по темата в босфора!