53

Марин

преди 11 години

Толкова ме мързи, че прочетох само заглавието. Иначе за тези от вас, които страдат от същата болест поздрав от туба watch?v=XaNuB52_Irc

52

Анонимен

преди 11 години

ееее мързи ме да отида на лекар

51

до 77

преди 11 години

Имаш ли си на идея как и коллко се работи в Германия.И заплатата на Мария не я формира само Мария а цялата фирми и дори тя да работи много то по жевигата все някой се скатава а това е недопустимо.

50

мързелив

преди 11 години

Аз си признавам,че съм мързелив.Щом ми се доработи сядам и чакам да ми мине.От както измислиха Интернет и тези сайтове,направо залепнах за стола.Препускам от сайт на сайт и споря с вятърни мелници като вас и хич не ми се доработва вече.

49

закон за мързела

преди 11 години

Чл.1 (1) Човек се ражда уморен и живее, за да си почива.(2) В случай, че не си почива достатъчно умира за да си почине окончателно. В този случай, същия занапред се нарича починал.(3) Ако случайно погине без време, явно е бил уморен, както следва:1. прекалено уморен за да се роди жив;2. роден жив, но прекалено уморен от раждането за да живее още.Чл.2. (1) Обичай кревата, така както обичаш себе си.(2) Ако това не те затруднява особено, обичай и тоя/тая, с която делиш кревата.(3) Ако това те затруднява, просто дели кревата тоя/тая има все някой, който да го/я обича.(4) В

48

Анонимен

преди 11 години

оф пак правят реклами

47

до 76

преди 11 години

Много си кух, едни и същи функции изпълняваш като секретарка и в Германия и в България. Друг е въпроса смотьо, че единият работодател няма възможност да дава заплата 2 бона на Мария, защото няма откъде да ги вземе, а на мис Гретхен работодателят й има ,защото Германия е с голяма икономика. Но ти не вдяваш какво ти пиша: МАРИЯ НЕ Е ВИНОВНА че си скъсва *** за 800 лева, защото е скапана политиката ни и държавата ни, тя иска да получава за същите положени усилия 2 бона като ГРЕТХЕН в Германия.

46

666! СУПЕР...

преди 11 години

Д-р Ценка Местанка е дипломиран...ТАЯ Е ЛУДА БЕ...!

45

ined

преди 11 години

Случайно ако ми се доработи - лягам да спа докато ми мине.

44

Баба Гица

преди 11 години

Най точния коментар е даден от 60 - има ли добро заплащане,няма да има мързел .А като се мориш и потиш за едни 300 лв как да ти се ходи на работа ?

43

Томов

преди 11 години

Ню Ейдж ненаучни измислици. Да, мързела е вреден и не само защото ще си дадете парите на тази измамница. :)

42

до 62

преди 11 години

За една и съща работа и едни и същи положени усилия ще ми обясниш ли как в Германия мис Гретхен -секретарката взима 2 бона, а нашата Мария същата секретарка на същата длъжност положила същите усилия за месец взима 800 лева? Щото не е бачкала колкото мис Гретхен ли?Върви се скрий че си смешен.

41

Анонимен

преди 11 години

кой пуска тези тъпизми? :D

40

Анонимен

преди 11 години

ха ха ха ... глупости на търекалета! Стимул са парите! Когато работиш и с изаработеното живееш добре, тогава мързел няма! Плащайте добре, и мързеливи няма да има!

39

Анонимен

преди 11 години

Това е донякъде така при тинейджърите , в къщи си имам такъв модел , но съм й обяснил , че ако не се промени , това значи че моите методи на възпитание са грешни и че живота ще я промени както трябва , но има и друго , защо в България се смята че българите са мързеливи , а в Германия и Испания където съм живял се смята , че са работливи , в Учебниците по Икономика се изучава , че един човек за да има стимул , трябва да бъде оценяван , чрез ПАРИ. ,

38

DEVIL-JIN

преди 11 години

Отивам да пусна едно въже.

37

до 51

преди 11 години

Абе умник, ти като постъпваш на работа, работодателят какво ти казва? "Може да изкараш и 2 бона, ако работиш съвестно и отговорно и да гориш в работата" или .."Заплатата е..." еди си колко??????????

36

дж

преди 11 години

49 прав си ! а тези не марзиливите като секат клона на който седат са по добре ...ама и ние сме на него *** поне не им помагаме ....Зомбита както казва jahmmy "с пълен или празен джоб, на никого няма да бъда роб" ...и замислете се що са 90 процента жени хахаха та те вярват във врачки шарлатанки се чакат някой да ги спаси а не погледнат в себеси да открият ресурса да се справят сами както трябва!!!!!

35

Анонимен

преди 11 години

Психоложка ли е, скапана *** ли е...ама пачата не може да вдене,че като ми подхвърля едни мизерни 600 лева на месец работодателя ми за цял месец дето съм бачкал по 10 часа на ден не мързел ,ами пълна апатия ме обзема. Нека да ми направи заплатата 2 бона пък да видим дали няма да работя с желание и настроение.Скапани умрели експерти, ходете на майка си в г.за с вашата психология.

34

Алов до 47

преди 11 години

Абсолютно си прав ! Сега какво правят пенсионерите? Излежават се и харчат бюджетни пари и все мрънкат недоволни. По списък с лопати поне можеше да ги хванат да ринат сняг ,а не да се оплакват ,че си били строшили крайници щото улиците не били почистени.