72

до 58

преди 11 години

Оле колко си сбъркан ,ама то българското семе е най-голямото в така наречения Славянски свят ,някогашния съперник на 18 милионна Византия, се е разделил на много държавички.Сърбите дето са едно село в 9 век що ли не ни се вярва да са в момента повече от българите а.Псевдонародностите ,като Укайнци,Румънци,Сърби,Хървати,Словенци,Бошняци,Албанци,Косовари,Поляци,Чехи,Словаки ,Молдовци.

71

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам само ако ми обещаят да присъединят нашата община към Румъния или Сърбия. Те са по-развити държави с по-хубава природа и хора.

70

до 71

преди 11 години

Кви Българи бе, те са клон на Хуните.

69

до 69

преди 11 години

Викаш по-хубаво е да се обличаш като гей - с рошава косица, тесни дънки и лъскави блузки в цветове - ярко розово или електриково синьо, с чанта през рамото? Или пък да си поредния офисен плъх, облечен в костюм, готов да лиже *** на шефовете си?

68

Анонимен

преди 11 години

Пичове ало кви са тея про власо-сръбски сепаратистични идеи?Що годе Освен Византиици и Българи друго няма ,ама да се радваме на псевдонародностите.Точно сърби,турци и румнунци що им е налагането на националност знаем.

67

Gabara

преди 11 години

Ей, 58, каква част от Югославия, тя отдавна се разпавна.

66

g

преди 11 години

Хах, само скинар може да даде такова определение за патриот. Бомбър, кубинки и липса на коса не те правят патриот, а смешно изглеждащ индивид, резонно определян като *** и хулиган. И какво като набиеш ***, това как по-точно помага на България? Помага на комплексираното бръснато его. Впечатляваща е приликата между вътрешния и външен вид на главата на един скин. Елементарни частици като вас никога няма да в помощ на Родината!

65

до 67

преди 11 години

Аз с основание се съмнявам в твоята нормалност!

64

Анонимен

преди 11 години

Най-голямата грешка на руския цар е че ни е освободил. Та перекендета-диктатори да плюят по него като се почне от Стамболов - баща на корупцията в България , диктатор и изборен насилник. Днес пак се плюе, проектът се спира защото е руски ако беше десет пъти по-скъп и амирикански Костав, Надка, Кунка всичките щяха да подскачат и да клакьорстват като мажоретки. В това едва ли има някой който да се съмнява.

63

Анонимен

преди 11 години

Ние тук във Видин повечето сме власи, но ни малтретират да се пишем българи.

62

Анонимен

преди 11 години

Много влашки и сръбски девойки са зверски изнасилвани от български войници и не само.

61

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми на мен за Турция! През оная работа ми е за тия азиатци! Тук е България и всички български мохамедани да се държат като българи, ок!

60

Анонимен

преди 11 години

Не на бабите, дядовците и невръстните лапета във Фейсбук и Интернет! Интернет не е начално училище, детска градина или старчески дом!

59

Българин

преди 11 години

Аз не рева, че сме имали две робства, защото не сме имали две робства.

58

до 56

преди 11 години

Много си глупав...това ако ти е представата за патриотизъм значи си пълен *** като повечето скинари де. Между типичния скинар и типичния *** разлика няма, с един и същ манталитет са.

57

Анонимен

преди 11 години

Българите все ревем, че сме имали две робства, но и ние сме държали власите и сърбите под робство, пък не ни пука за това.

56

до 56

преди 11 години

Като си такъв родолюбец, колко *** и турци си пребил? Имаш ли скинарско яки и с бръсната ли глава си? Ако отговорите ти са "не", тогава не ми се прави на патриот! На приказки всеки може да се прави на патриот, а действията ти къде са?

55

до 56

преди 11 години

И ти си като македонците. Днешните българи нямат почти нищо общо с онези старите българи. Това първо. Второ езикът ни не се е запазил до днес. Сърбия е с по-велика история и ще се израдвам да станем част от Югославия.

54

do 50

преди 11 години

Няма Турско робство, защото тогава не е имало Турция бе, ***! Имало е Отоманска империя и селджукски турци, Турция има след като Ататюрк я създава, слабоумнико!

53

до 50

преди 11 години

Ами ти не знам какъв си, но тук вкарвам само историята на България на територията на която сега се намира.А мога да вкарам и предишните територии на които се е намирала България и ще станат още повече годините.И до ден днешен има Кабардино-Балкарска автономна република в пределите на РФ.Така, че историята на България е даже по древна.