25

Анонимен

преди 11 години

Няма ли да я закриваме вече държавата??...

24

Анонимен

преди 11 години

Ако зверството на тези 7-8 тлъсти освирепели носорози, които от емоционалност и уплаха?! смазваха с напълно избирателни удари най-уязвимите и животоопределящи места животоопределящи от организма на падналия човек (нападателя) ОСТАНЕ НЕНАКАЗАНО (както вече се подразбира), значи ние сме държава-***. Както и недопустимото вмешателство на чуждестранни представители, които яростно призоваваха към сваляне на висш български държавник. Позор! Европа, спиш ли или са ти гурелясали очите.

23

Анонимен

преди 11 години

Е,не са се разбрали явно за пари в ДПС и затова сега трябва да им гледа света сеирите!Това си е вътрешнопартиен скандал.Да си го решават както знаят!

22

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 28 ами да спре за малко в Казанлък и Сопот там правят истински а не турски ментета....

21

Анонимен

преди 11 години

Цялата сцена е голяма излагация.Особено действията на "охранителите".Вместо да го арестуват и изведат го ритаха безразборно поне 5 минути.Ами ако тоя бе имал оръжие дават ли си сметка,че щеше да ги натръшка набързо?Аматьори!Ама то така е като всеи безработен се е писал "охранител".

20

Анонимен

преди 11 години

защо никъде не се казва в прав текст че турчин напада турчин истината боли нали.....

19

Анонимен

преди 11 години

Защо насилието да е от България. Насилниците какви са? ТУРЦИ. Какъвто и да е човека - атентатор и прочие, не се прави така никъде в цивилизованите страни. Залавят го, натискат към земята и му поставят белезници. Смотан турски театър, каквито са всичките им сериали.

18

Toшко

преди 11 години

Мислите ли, че държава с такова население заслужава да бъде част от шенгенската зона?

17

chach

преди 11 години

decetina sigani razigravat siala balgaria.tova e izvoda ot vdhera6nata csena.

16

Анонимен

преди 11 години

Удряйте, убийте го - езика на омразата

15

ало

преди 11 години

Това, което се случи вчера е ПОДИГРАВКА с България и с българския народ. Досега бяхме сочени като такива и онакива, а от тук нататък ще е по-зле. Върви обяснявай на чужденец, че това е тетър и кои са тея от дпс,никой няма да разбере, няма и да иска. Всеки ще види това, което стана вчера.Подигравка с всичко, което ГЕРБ успяха да поситгнат за няколко години- замислете за престъпността, малко или много тя е по-ниска в последните години,а с този цирк - точно обратното.Всчки в тая партия заслужават 1

14

Зрител

преди 11 години

Сцената на "неутрализирането" на нападателя е една еманация на налаганите вече 4 години политически практики. Символично е, че сцената се разигра в НДК и от храм на културата го превърна в амфитеатър. Трябва ли да се учудваме на това, след като вече четвърта година министър на културата е лице, придобило политическа известност като бияч на полицай? По време, когато главен секретар на МВР беше сегашният премиер, включил Рашидов в състава на своето правителство.

13

Камерън

преди 11 години

Нима, г-жо Меркел, сте забравили какво образувание е Държавата? Нека ви напомня Държавата е обществено образувание. Тя е силна тогава, когато обществото е образовано, активно и здраво. Икономиката е силна тогава, когато обществото е съставено от образовани, предприемчиви, търсещи, мислещи, морални и здрави индивиди. Държавата служи на обществото, а не на икономиката. Обществото създава икономиката, а не икономиката общество. Да лишаваме гражданите от възможност за образование и развитие, за да спасим финансови институции, техните собственици и управители които със своята алчност доведоха до

12

симеон

преди 11 години

Белгийците да си направят труда и да прослушат още веднъж какво се говори в сценката! Говори се основно на турски език: "Ур,Ур" означава "удряйте, удряйте", което може и да значи като удряш и да убиеш! Нали така, драги белгийци?Така се нарушава конституцията български депутати на официален форум на говорят на чужд език и освен това заплашват нападателя със смърт! Снимката с окървавеното лице е факт!!!

11

Камерън

преди 11 години

В интервю за ВВС, британският премиер се обърна към германският канцлер Ангела Меркел с думите: Моля, не ми давайте за пример българите!.

10

Анонимен

преди 11 години

Да. Верно си била че в българия освен злобни *** нема други. Вие луди ли сте бе. Ами ако беха нападнали така Боко или Волен ... Па вие щехте да го убиете на место. А сега горкия човек го ритали . Малко му е.

9

Христина Николова

преди 11 години

Какво ли още са ни подготвили родните кукловоди и ДС? Като си помисля, че идват избори и ми идва да хващам самолета...Апропо, вчера не чух и не видях Б.Б. да се изкаже по темата за "атентата", което някак ми направи впечетление. Сякаш в дън земя се скри.Добре, че "нападателят" не беше с българско име...Местан в речта си повтаряше неистово, че това е дело на "езика на омразата" и "анти ДПС".А човека беше с турско име и на всичкото отгоре член на младежкото ДПС. Егати цирка...

8

Анонимен

преди 11 години

целта е постигнатас един театър ще ни занимавт цял месец и ще си въртят далаверите и други знайни и незнайни целиа същественото на *** като гледах по БТВ ония *** как се посираха че първи отразили събитието направо ми се повръщаше

7

SAUER

преди 11 години

Нека всички да видят ,че и тук имаме талибани. Анадолците се доказаха отнове пред света.Само да не ги представят като българи !

6

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте във Фасбука за Амнистия, топла храна и орден "Стара планина" за Октай Енимехмедов.