14

nqkoi_si

преди 11 години

Наглост от най-висша степен! Тези от някъде година-година и половина крадат салами от хладилници, крадат коли, поддържат АКТА и са олицетворение на поръчкова медия. Сега типично в стила на сегашното време на Тикви, Мър*ши, Цвъчковци и незнам си кви *** се оправдават с Булсатком за непогасен дълг от 2 години насам към Музикаутор, и то не за какво, а за авторско право. Тези които тръбят навсякъде в медиите, че авторското право си има цена. Долни наг*леци!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Смърт за БТВ

12

Анонимен

преди 11 години

Бах ***'а му и изрядния платец. Две години не плащал и пак изряден, какво да кажем ние, дето всеки месец плащаме.

11

Калоян

преди 11 години

Това вече е прекалено! БТВ не са плащали авторски права повече от 2 години! Няма как изобщо някой да не им е плащал 2 години, особено път Булсатком! А най-смешното е , че още помним смешния им плач за българските сериали и актьори , които те искали да подкрепят!

10

Смешно

преди 11 години

БТВ може да засрами с наивните си обяснения всяко дете във всяка детска градина.Евала!

9

agori

преди 11 години

до 7. за коя държава то такава отдавна няма.

8

Оп-са

преди 11 години

Цирка продължава! Трябва да си купя повечко пуканки! Голяма излагация от страна на БТВ! Като гледам колко се навързаха нещата, едва ли ще разберем скоро точно къде е заровено кучето :). то ще се окаже накрая, че всяка една фирма в БГ има просрочени задължения към друга БГ фирма...

7

!

преди 11 години

смяяяхх...всичко в тази жалка държава е ....жалко !!!

6

agori

преди 11 години

на тези бтв да им взимат лиценза и аиде у лево.

5

Анонимен

преди 11 години

Булсата не може да ви бъде длъжник за права, той разпространява телевизионни програми, а те са задължени да плащат за авторски права на материалите, които са включили в тях. Хайде да не поставяме каруцата пред коня.И две години да си правиш оглушки... ареее... без оправдания.Просто БТВ са фалирали, да си го кажат.

4

Анонимен

преди 11 години

Това че Булсатком не плаща на БТВ не е оправдание БТВ да не платят на Мюзикаутор. Ще каже че човек че бизнеса на БТВ зависи от Булсатком... Айде тия приказки на некой друг.

3

Георги

преди 11 години

Ей големи *** излезнаха тез БТВ. Хората им казват платете за последните 2 години, те чакали Булсат да им платят за 2013. Ами нали 2011 и 2012 е платена на бТВ, защо не са си погасили задълженията. Писна ми от манипулациите им.

2

Анонимен

преди 11 години

смешници

1

да ми плащат

преди 11 години

Предлагам на бТВ те да ми плащат, за да гледам скучните им програми!