66

Дон Кольо

преди 11 години

до 76,недей така, джуджето е завършил ПТГ Варна, по-известна като Механото. А те там са концентрирани - Оксфорд, Харвърд, Йел и Кеймбридж. хахаха

65

АнгелKo

преди 11 години

Брех тоз Шамар от кога е поумнял толкова че прави такива точни изказвания.По съм склонен да вярвам че някои му пише във Фейса вместо него

64

Анонимен

преди 11 години

Поредната *** която много си е повярвала каквито са и фолк певачките между другото.Та такива като тоя мишок си пишат името с по минимум 2 правописни грешки ама тръгнали акъл да дават как се управлява държава.Колежките му от фолк гилдията просто не се нуждаят от коментар.

63

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък *** решил да се прави на Пуси Райът... баси смешника.

62

Анонимен

преди 11 години

*** - една читава песен не е направил последните години обаче много знае да плаче по медиите - репресирали го били, сега пък европари му се дощяли

61

Бъди

преди 11 години

Тук сам на едно мнение с него от къде на къде ще се дават парите за чалга а не за здравеопазване примерно това нагло правителство и този евреиски съюз са решили да ни затрият окончателно.

60

IQ

преди 11 години

На този IQ-то ако му беше по високо, можеше да мине за растение...Факт! HEAVY METAL IS THE LAW!

59

oi

преди 11 години

Парите сигурно са по Програмата за развитието на селските райони. Там се дават пари за повече млеконадой.Пайнера ше ги вложи в същото, за увеличаване на бюст

58

Дон Кольо

преди 11 години

А ти Шамар навремето защо избяга в САЩ след като арестуваха Кавалко 1? За да не полежиш и ти в панделата, нали? Ти си най-обикновена пияница и наркоман.

57

Анонимен

преди 11 години

Очаквам и Ванко 1 да излезе и да се възмУти.То в тази скапана държава всичко е такъв цирк, че...

56

до 63

преди 11 години

Щом нещо се търси и носи печалба значи си заслужава,а това дали на теб ти харесва или не е друга работа.Бизнес и пари се правят с търсене и предлагане,а не с харесване и мразене.

55

Анонимен

преди 11 години

г-н Никой (Шамара) дори не знае как се кандидатства по тези програми, а тръгнал да се възмущава. Да беше пробвал да кандидатства. Никой няма да дойде и да му бутне пари в джоба. А песента "Бяло, зелено, червено" потъпква флага ни отвсякъде. За мен сравненията на цветовете наоправени от него са меко казано обидни.

54

Анонимен

преди 11 години

Шамара да не си мисли, че прави нещо по-добро от простата чалга?Че и тръгнал да ни учи какво се прави по време на криза.Не съм гербер, но мисля, че построяването на качествени пътища и магистрали наистина трябва да бъде приоритет 1 за България.Не може да пътувам до гърция по Е79 3ч. лятото!Или до морето да се пътува по 6часа.Та, този Шамар да се закопае някъде!Не е той този, който трябва да го каже това.Разбирам да излязат театрите и да го заявят- да, но тъпия рапър...

53

atanas

преди 11 години

Тоя *** и той знае как се управляват европарите. Сигурно са го отрезали от някое парче от баницата. Клупендер- Рузвелт през 1930 г. намали ефекта от кризата като започна да строи магистрали. А за твое сведение ако изобщо можеш да вденеш за какво става дума - основен постулат е че добрите пътища са кръвоностните артерии на икономиката. *** оди да дрънкаш смешните си простотии за радост на пъпчивите юноши.

52

до57

преди 11 години

не оправдавам даването на пари за чалга

51

Chikatilo

преди 11 години

А на тебе ли да ги дават бе ШАМАР ? Ти по кво се различаваш с простотията си от чалгарите ?

50

Анонимен

преди 11 години

дават пари за чалга ---------извода е един колкото по- голям *** си в БГ толкова по-добре си

49

Анонимен

преди 11 години

Are stiga deeee! Wseki dawa syweti kakwo se prawi w kriza. To4no pyk stroeja na infrastruktura e glawnata mqrka w krizi. Kakwo proizwodstwo 6te stimulira Bulgaria, kato nqma nikakwo takowa. Oswen proizwodstwo na psewdomuzikanti, koito s edna pesen stawat zwezdi, a sled wtorata se prawqt na kompozitori we4e.

48

Анонимен

преди 11 години

Пайнер забиха шамара на Мишо. Драги рапърю, да беше кандидатствал и ти за европари, сега можеше и теб да те огряло. Вместо това, само някаква сапунена пяна излиза от устата ти.

47

Анонимен

преди 11 години

Тоя калмук още ли е жив.