72

Ангел

преди 11 години

А някакъв Английски министър се изказа миналата седмица че като отпаднат ограниченията Англия ще се напълни с Българи и Румънци.Тея *** Англичани още ли не са разбрали че най-големия им враг е вече в дома им,строи джамии, учи децата си на коран и джихад,безчинства на воля и се готви да ги ислямизира.

71

Granatomet

преди 11 години

до 69На "пророка" Мохамед ,баща му е равин на Мека.....

70

Анонимен

преди 11 години

Прахосала го е само, можеше да му тикне една фишка динамит и да му драсне фитила в някоя детска градина.

69

1234

преди 11 години

Сега прочетох, че всъщност присъдата и е доживотна, а получава право на обжалване не преди 17-тата година от наказанието. Притова положение аз и желая дъъъълъг живот зад решетките, да си научи Корана наизуст, че като я прибере най - накрая Аллах, ще има нужда да каже къде в Корана пише че е позволенода биеш и убиваш децата си. Отговорът е никъде. Айде тогава в 6 казан!!!

68

ouch

преди 11 години

след което изгоряла и тялото му

67

Анонимен

преди 11 години

Tazi zaslujava da umre taka kakto e ubila deteto si

66

Candy

преди 11 години

Малко й е, ако имаше смъртно наказание в Англия щеше да е хубаво да я пратят при любимия и Алах, иначе поне един доживотен трябваше да и лепнат... с бой с пръчка и един книга Коран, вместо възглавница. Извращение.

65

Shark

преди 11 години

Абе какво взехте да ни занимавате всеки ден с тея животни мюсулманите бе. Ай сиктир, да правят каквото щат, да се изколят и избият дано един други. Да освободят света от присъствието си. Стига вече сте ни занимавали с тея *** - жена уби сина си, дядка на 90 се ожени за правнучката си. Онзи ден кво пак беше, нещо друго за тези ***. Е като искат така да живеят оставете ги, живота си е техен, децата им също. Стига да си стоят в техните коптори, да правят квото щат!

64

1234

преди 11 години

Надявам се това жалко извинение за човешко същество да гние 17 години и после да се пържи в ада цяла вечност. *** долен!!!

63

Granatomet

преди 11 години

"мюсюлманката" Сара ..... Голям смях!

62

Анонимен

преди 11 години

не е виновна религията .жената е била болна.

61

дядо

преди 11 години

е и какво още трябва да се случипромитите мозъци от където са дошли след като узреят тогава при нормалните хора

60

Анонимен

преди 11 години

21-и век сме, а се занимаваме с религия. Тотално неразбираемо. Както някой по-долу писа - има компютри, интернет, свободен достъп до информация. А все още има хора, които по прозаични причини, вярват в какви ли не глупости. Пожелавам си, да доживея деня, в който всички религии и глуповати вярвания и легенди, се признаят изцяло и само за художествена измислица, каквато всъщност са си. А що се отнася до *** които ги практикуват - не мисля че света ще е по-лошо място без тях.

59

БГ

преди 11 години

Спомняйте си за тези варвари, когато казионните медии ви промиват мозъците за равенство и братство със мюсюлмани, *** и всякаква друга ***. Както историята, така и настоящето показва кой какъв е. Достатъчно е да използвате собствените си мозъци и да преценявате сами. Не разчитайте на продажни и безродни журналисти и политици

58

SS-Totenkopf

преди 11 години

...ПРОСТИ ДИВАЦИ !!!

57

Анонимен

преди 11 години

Исляма няма място в Европа! Хубаво, че е бил Кан Тервел, че иначе половин Европа щеше в момента да е на нивото на 13-ти век... *** мръсни...

56

Дидо

преди 11 години

в Корана Мохамед е бил пророк и той има казал всичко и тея телета вярват само на него. В Библията Исус Христос който е сина на Бог е пророкувал и е дарил силата си на учениците си да разпространят вярата в Бог. И какъв извод вадим , че мюсюлманите вярват на някакъв си човек който ги е объркал доста а християните вярват в Бог. Толкова е объркана мюсюлманската религия , че със силната си вяра създават зомбита "камикадзета" да избиват хиляди невинни хора и тая *** и тя убила сина си за това тцтц

55

Анонимен

преди 11 години

Драйфа ми се вече от плоска пропаганда, а още повече от коментарите тука.

54

zeddd

преди 11 години

21-ви век сме, а тези още живеят в средновековието...

53

Анонимен

преди 11 години

Религиозния фанатизъм е присъщ на простите и лесно контролируеми маси.