251

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

Моля за внимание от всички във форума.Преди 3 часа от пост 123 -записах следното:На времето имаше имаше една игра.: ТУКА ИМА , ТУКА НЕМАЦиганите бяха най-големите вълшебници на нея.Та те въртяха с изумително умение 3 кибрита.Под единия имаше едно топче.Питат те,колко залагаш БАТЕ и къде е топчето /под кой кибрит/ и ако не си познал ,ти вземат мизата.Та сега и един друг вълшебник прави РЕФЕРЕНДУМ за 20 млн.лвДа де ама,то между 20лв. и 20 млн.лв си е много яко.Пасти да яде и главния ***:цар Киро: 20млн.лв. за 1 ден.Плащаме всички и то защо ?Сега отговарям на всички които не са разбрали въпроса ми:/ вкл. Бай Спиро демократа, Румен 221 и др./Значи мизата е 20 млн. лв./толкова ще струва референдума/. ! Парите обаче не са на вълшебника ,а наши/ той нищо не рискува/. Дали топчето е в Белене или в Козлодуй , няма никакво значение. Важното са коисионните.Даде , ама те не са 20 млн. лв, а повече.Вълшебника си ги взима законо.По всички правила на пожарникарските науки./ако не си съгласен оплачи се на прокурор Роман Василев. Той ще ти обясни правилата на играта./Сега идва сметката . Колко ще струва бъдещата АЕЦ.Парите са общи./независимо къде/.Колкото повече , толкова по-добре , е казал Мечо ПУХ.!Вълшебника ще си вземе възможно най-високата комисионна. Парите са си само негови.

250

Radiacionen tip

преди 11 години

Кумът Цветанов няма притеснения за сделките в Несебър.Суматоха в ГЕРБ заради референдума.Няма разлика между "батко и братко" и "Цецо и кумецо"!Бойко Борисов: АЕЦ "Белене" не трябва да се строи/за трети път си сменя мнението/! Управлението на ГЕРБ е като делтапланер накъдето духа вятърът.Търси се алтернатива на ГЕРБ! Те тия ни управляват. Вярвайте си им. Аз съм до тук.

249

Анонимен

преди 11 години

Те и магистралите могат, вервай ми, но.. само някои.

248

Бай Ставри

преди 11 години

Аец може да топли, за разлика от магистралите.

247

Анонимен

преди 11 години

Колкото ме топлят магистралите, толкова ще ме топли и АЕЦ. Но няма лошо, ако продължим проекта, поне ще изучим още някое и друго талантливо политическо чадо у Кембридж, а образованите млади хора са потенциалът на нацията, където и да се намират.

246

Анонимен

преди 11 години

КЪМ РЕФЕРЕНДУМА С ВЪПРОСА ДАЛИ ДА СЕ СТРОИ АЕЦ БЕЛЕНЕ ДА СЕ ДОБАВИ И ОЩЕ ЕДИН!!! ТОВА НЯМА ДА ГО ОСКЪПИ. ДАЛИ ДА СЕ ОТВОРЯТ ЗАТВОРЕНИТЕ БЛОКОВЕ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ДА СЕ МОДЕРНИЗИРАТ / КОЕТО ЩЕ СТРУВА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ МИЛЯРД ЕВРО И ЩЕ ОТНЕМЕ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА ЗА РАЗЛИКА ОТ АЕЦ БЕЛЕНЕ 20 000 000 000 Э И 10 ГОДИНИ / И ДА НИ СЛУЖАТ БЕЗОПАСНО ОЩЕ 20 25 г. АКО ТОВА БЪДЕ РЕШЕНО С РЕФЕРЕНДУМ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ПРЯКАТА ВОЛЯ НА НАРОДА !!!!!! САМО, ЧЕ НАШАТА ПРОДАЖНА И ДУПЕДАВСКА ОЛИГАРХИЯ ТОВА НЕ Я ИНТЕРЕСУВА, ТЯ ВЕЧЕ Е ИЗТЪРГУВАЛА АЕЦ КОЗЛУДУЙ СПРАВКА ЕВРЕЙЧЕТАТА МИХАЙЛОВА И КУНЕВА-ПРЪМОВА !!! ЗАЩО ГЕРМАНИЯ СИ ПУСНА СПРЯНИТЕ РЕАКТОРИ КОИТО СА МНОГО,ПО-ОПАСНИ ОТ НАШИТЕ И КАЗА,ЧЕ ЩЕ ГИ ДЪРЖИ ДОКАТО И ТРЯБВАТ,А ФРАНСЕТАТА ОТКАЗАХА ДА ГИ ЗАТВОРЯТ И НИКОЙ НЕ ГИ НАТИСКА ДА ГИ ЗАТВАРЯТ!?!? НАШИТЕ РЕАКТОРИ С ИЗВЕСТНО МОДЕРНИЗИРАНЕ МОЖЕХА ДА СЛУЖАТ БЕЗОПАДНО ОЩЕ 25г.,НО ТРЯБВА ДА СТРОИМ НОВИ СЪС ЗАПАДНА ТЕХНОЛОГИЯ И ДА НИ ДОЯТ ЕВРЕЙЦИТЕ НАЛИ!!! ЦЯЛАТА РАБОТА Е, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПАРИ ЩЕ СЕ ВЛОЖАТ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТКРАДНАТИ ОТ ОЛИГАРХИЯТА!!!!!!! НЕ НИ ТРЯБВА БЕЛЕНЕ А ПУСКАЙТЕ ОТНОВО КОЗЛУДУЙ И НЕ СМЕЙТЕ ДА ГО РАЗГЛОБЯВАТЕ ЗАЩОТО ВИДОВДЕН ЩЕ ДОЙДЕ И ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ СМЕТКА ТОГАВА!!!

245

Анонимен

преди 11 години

Основната цел на Европейския съюз е тотално отслабване на България и превръщането и в заден двор на Европа дето ще се изхвърлят всичките и ***.На първо място е затриването на ядрените мощности.Като няма ток няма и икономика защото няма как влаковете да вървят с пара .Или от компютрите да се премине към сметалото !Мислете с глаите си а не с Бойковата .

244

Анонимен

преди 11 години

Виж сега, анонимен. Нерентабилните проекти също могат да носят немалки печалби в нечии джобове. В България сме спецове в това.

243

мм

преди 11 години

Този човечец бб е срам за България , как да имаме устойчиво развитие като си мени мнението по три пъти на ден , мястото му е в лудницата , да си обръща палачинката ( ***) както си иска .

242

Гюро Михайлов

преди 11 години

Мигането през няколко секунди не само поддържа влажността на очите, но и осигурява на мозъка кратка, но важна почивка, твърдят японски учени. Сега схванах, защо премиерът спи с отворени очи

241

Анонимен

преди 11 години

Ние за всичко сме против - така ни научеха повечето управляващи до сега.Е за това сме на тоя хал.Съсипахме всичко де що произвеждаше а сега ревем,че сме зле.Без производство няма растеж и пари.Белене трябва да се строи.Всичко що е за производство трябва да се строи.Другото е лъжа.А ако ББ и ГЕРБ смятат,че централата е нерентабилна,нека обяснят защо 10 месеца преговарят с американски инвеститор преди да го представят в парламента.Този инвеститор да не е *** та иска нерентабилен проект?

240

Radiacionen tip

преди 11 години

Всички проблеми с Белене тръгват от това, че той е едно финансово недоразумение. Проектът е порочно създаден и катастрофирал, абсолютно провален, има три първи копки, каза депутатът от ГЕРБ Доброслав Димитров.Само, че си мисля- думата Белене трябва да бъде заменена с абривиатурата ГЕРБ, ДЕПУТАТЕ.

239

Анонимен

преди 11 години

И за какво да гласуваме, че не ми е ясно. Дали някой някога, с неизвестно какви пари, в чия полза, за чия сметка, но за наш риск, да строи някъде в бг някаква си АЕЦ.

238

Случаен

преди 11 години

Мисля, че това допитване до народа не е "ЗА" или "ПРОТИВ" Борисов. Също не е "ЗА" или "ПРОТИВ" ***, респ. герберасите. По този въпрос народът ще се изкаже през лятото. Сега питането е по същество: Дали България да е страна със стабилна енергетика или след десет години да купува ел. ток от румънската, респ. турските атомни централи.А ако някой се интересува как да гласува, то може спокойно в "ГУГЪЛ" - ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА да се запознае със всички положителни и отрицателни становища.

237

Павлина

преди 11 години

Обичам палачинки!

236

румен221

преди 11 години

ГАВРА С ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА КОФТИ МАТРЯЛА БОЙКО БОРИСОВ МЪЖАГАТА - "Никога не съм обръщал палачинка" БОЙКО БОРИСОВ ЕЗИ: - АЕЦ Белене е изключително важна за България (1.11.2010).- АЕЦ Белене може да стартира още утре (21.9.2010), - Намерен е стратегически инвеститор от Бавария за АЕЦ Белене (25.10.2010),- Бойко Борисов ще поиска от Путин твърда цена за построяването на Белене(6.11.2010), (стратегическият инвеститор от Бавария, който в същото време чака отговор, да яде ряпа),- На срещата с Путин няма да се говори за Белене(12.11.2010),- Бойко Борисов подкрепя с цялото си сърце проектаАЕЦ Белене (2.11.2010),- Бойко Борисов подкрепя АЕЦ Белене не с цялото си сърце, а с прагматизъм. (5.11.2010), - Ако не започнем да строим Белене, след 15 години икономиката на България ще банкрутира.БОЙКО БОРИСОВ ТУРА:: Замразяваме АЕЦ Белене (10.7.2009)Белене е икономически необоснован проект(29.9.2009),Белене е гьол, пълен с жаби за 800 милиона лева(16.3.2010),АЕЦ Белене е висша форма на корупция (2.3.2010),АЕЦ Белене ще спре или ще се строи с европари(16.3.2010),България замразява строежа на АЕЦ Белене(12.6.2010),Белене не е замразена(25.6.2010),- А ИНАЧЕ БОЙКО БОРИСОВ СИ Е ЕДНА ЕДНИЧКА ПАРИЧКА

235

Radiacionen tip

преди 11 години

До всички, които продължават с робското мислене: нито тези, оттатък локвата, нито онези, на който трябвало да станем република сега не могат да заповядат на 6 млн българи как да гласуват и какво да поискат! Так, че, гласувайте, а не после пак да мрънкате, че някой друг решава вместо вас! Не псувай, а гласувай!!!

234

Анонимен

преди 11 години

До Порисофф Няма да може,тъй като както е тръгнало няма да има живи българи!

233

Анонимен

преди 11 години

KOY TI EBAVA REFERANDUMA BE :))) KVOTO KAJAT GOSPODARITE NA TIKVATA OTVAD OKEANA TOVA 6TE E.

232

Курдю Коленков

преди 11 години

До Василев - Ами аз си облизах пръстите от кацата с мед наречена ПРИВАТИЗАЦИЯ,а ти рИвящия можеш да ми използваш отпадния продукт и да спреш да рИвеш!Хайде чао.