102

Професора

преди 11 години

Герб имат уникалната способност като забъркат скандал да се опитват да излизат победители.От целия скандал стана ясно,че кумът на Цветанов е в далавера,ощетила държавата с милиони и погубила част от природата ни.После защо на Цецко раздават апартаменти на кило.Сега послушните медии премълчават факта за тази връзка и услужливо ще повтарят,че Бойко уволнява замесените.Ами да се хванат журналистите и да разнищят докрай нещата.

101

Анонимен

преди 11 години

Крадецът вика дръжте крадеца.

100

Анонимен

преди 11 години

Мислите ли, че Боко ще секне далаверата на Станишко и брат му?

99

Анонимен

преди 11 години

Цели 20 години БСП бетонираха крайбрежието. Сега като дойдат пак на власт, ще застроят и морето.

98

Анонимен

преди 11 години

След дъжд - качулка!

97

STROITEL

преди 11 години

PRELAGAM ,VSICHKI MUTRI,SVODNICI I KOMUNISTI DA SE OBEDINIM......ZASTOTO INACHE TOZI BOIKO STE NI NAVRE V KUCHI ***......

96

на Цецо кумецо

преди 11 години

Днес кумецо на Цецо Лажецо ще изнесе лекция на тема: дюните край Несебър - няколко съвета как да ги купим по втория начин. За комуноидите от ЕТ герб - вход свободен!

95

в дюните край Несебъ

преди 11 години

Не копайте в дюните край Несебър, защото може да попаднете на трупа на някой от списъка на 192-те неразкрити убийства от времето, когато пожарникарят беше генсек на СИК, пардон, на МВР.

94

Анонимен

преди 11 години

А застроените и парцелирани вече дюни, ДЮНИ ли ще бъдат , или нещо друго???А хотелите и заведенията по плажната ивица???

93

по всички земни кълб

преди 11 години

Кабинетът обеща: Пълна забрана на строителството върху дюни, в България, по света и по всички земни кълбета!

92

gorski

преди 11 години

КЪДЕ СЕ КРИЕ МИЖЕТУРКАТА НЕДЕВ СТАРШИ КРАДЕЦПО ГОРИТЕ В КАРНОБАТ ПЪРВО СЕГА У РУГ- БУРГАС НАПРАВЕТЕ МУ РЕВИЗИЯ НА ДОХОДИТЕ ИПАРИТЕ С КОИТО РАЗПОЛАГА ДА ГИ ДОКАЖЕ

91

STROITEL

преди 11 години

PISNA MI OT GERB ....OTKAKTO TE SA NA VLAST ,RUSHVETITE DETO GI DAVAH -NE VARVIAT.PRI BSP I DPS -NE SUM IMAL TOZI PROBLEM.....

90

Българин

преди 11 години

Поредната смрадлива далавера на ГЕРБ, в която гърмят само някакви дребни бушончета, истинските виновници биват прикривани, а спечелилите от далаверата си запазват печалбата..... Имаше такива случаи и при Тройната ламя, например как Миро Найденов изгърмя за 20-те тона ирландска ***, от която доста управници тогава са се пооблажили.

89

Анонимен

преди 11 години

Какво означава "кабинетът обеща". Приетите закони не са ли задължителни и за него? Или този кабинет е извън закона?Кабинет на обещанията, що ли?

88

анон

преди 11 години

мъ добре сега, то те е само за строежа, а и за продажбата на земята (парцела на дюните). Те продажбата анулирали ли са я, не разбрах. Иначе - хем пи ар си направихме, хем и дюнки придобихме.

87

Анонимен

преди 11 години

ЗА РАЗБИРАЧИТЕ И БЪДЕЩИ МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛИ, А ВЕРОЯТНО И ПРОФЕСОРИ ПО НЕЩО СИ, ЩЕ КАЖА, ЧЕ НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ, НЕ СМЕ ***, ПЪК И ПОЖИВЯХМЕ ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ВИДИМ И ПРЕДПОЛОЖИМ, ЧЕ ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА ХОРА, ОТ ВСЯКА ПАРТИЯ, ГОТОВИ ДА БРЪКНАТ В КАЦАТА С МЕДА, НО ББ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО, КОЙТО РЕАГИРА АДЕКВАТНО, КАКТО В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ. ТАКА ЧЕ АКО СЛЕДВАЩИТЕ ГО НАПРАВЯТ ТОВА, ДА ЗАПОВЯДАТ И ТЕ НА КОРМИЛОТО, КОЕТО МЕ СЪМНЯВА, ПРЕДВИД ГОДИНИ ПОДРЕД ВОДЕНАТА ПОЛИТИКА "НАПРЕД КЪМ КАЦАТА"!

86

червенушка

преди 11 години

Вече няма да се строи върху дюни, защото такива няма да има.

85

asd

преди 11 години

Браво , тази министърка Лили Павлова започва да ми харесва. Само ще видим в бъдеще дали строежите няма да продължат и дали готовите строежи върху дюни ще бъдат бутнати и заравнени в обозрим срок.

84

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен = 97 то от мас зависи да не позволим на герп да да пребъде

83

Анонимен

преди 11 години

Мисля ,че всеки членувал в ГЕРБ трябва да не бъде допускам до държавна работаи политическа деиност никога вече.НДСВ плазмодиите бяха такива изникнали от нищото и мислещи да вземат.