101

Ачко

преди 11 години

Черната Златка- Вице-президент!

100

Алов

преди 11 години

Изгърмя пак служителка дето даже и да е сгрешила какво спят тези там до президента или и те са с нулева обща култура? А и американската борса ли тази служителка я е качила?

99

chicago

преди 11 години

То не е само върха,има и снимка на борсата в Ню Йорк.Не президента е виновен,а човечетата около него.Догодина с чаша шампанско в ръка"Поздравявам ви с настъпването на 2014 година и ви пожелавам много здраве,радост и късмет" и в тоз момент започват фоерверките и дунавското хоро.Не му е работа точно на Нова Година президента да изнася лекции.

98

Анонимен

преди 11 години

Аматьори :D

97

Дядо Петър

преди 11 години

Абе СТРАНДЖА, на това му викаме ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ!От Трипер на Плевня.Все глави на ЧЕРЕНАТА НИ ХИДРА.

96

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Техническите гафове не трябва да се смесват с политическите...

95

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Време е да разкараме некъдърното протеже на Боко Тиквата.

94

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

За пръв път от 10 години гледам новогодишното приветствие на Президента... - най-после се отървахме от Гоцю Трипера...

93

герб-некадърници

преди 11 години

Айде пак уволнени хорица,заради некадърниците от Герб,който са толкова прости,че можеха да слажат снимка и на Алпите,добре че в сайта на Балкантурист няма така...Но няма как сега ще уволнят някой,и всичко ще е ок,и смешния ни президент,дето не говори дори като мъж,пак не е виновен....Но такива са Гербери,бързали та бързали,а не можаха докато си обикалят цяла БГ с парите на народа,някой *** от НСО да направи 5 хубави снимки с един апарат от 5 бона,ама те пак по лесния и *** начин...

92

Гогата

преди 11 години

Президента кога ще го уволняваме???!Или не е важно какви глупости говори??!!

91

от Чехия

преди 11 години

Какъв президент е Плевнелиев, ще се разбере, ако се извини на народа.ТОЙ НЯМА ПРЯКА ВИНА, но така или иначе гафът е направен.Между другото, говори добре.

90

Анонимен

преди 11 години

А този на снимката вместо да спи на паркинЗите, поне да се запознае с историята и географията на България! Такива нагли телета, като този и Боко са позор за България! А, че са комунисти, всички знаем.

89

Анонимен

преди 11 години

ама как пък все такива ни идват до главите и си ги избираме, една новогодишна реч не може да направи, която веднъж в годината се произнася, пък виновни му били Балкантурист, абе извини се, грешката си е ваша и си уволни някой от твоите дето ти пишат речите, не дребната служителка, дето й е дошло както гръм от ясно небе сигурно

88

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ ПРОКАРВА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА - ДА СИ ХОДИ ОТКЪДЕТО Е ДОШЪЛ! ПОЗОР Е ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ И БЪЛГАРИЯ!

87

от Чехия

преди 11 години

Да живее Булсатком! Долу БТВ!Турска телевизия.

86

gafove i show

преди 11 години

глупостта е проникнала на всички нива в администрацията, така че и тук няма изключение

85

ася

преди 11 години

До *** "българите" и "България" -какъвто ни народа, такива ни и управляващите!

84

от Чехия

преди 11 години

Да, но сега не съм в Чехия, а съм си отпуска в БГ. И току-що по БОСФОР ТВ започна нещо турско. Филм. И чувам, че това е редовно. Ей това е проблема, а не че някаква служителка я мързи да си гледа работата.

83

Пътуващия

преди 11 години

Ей, страшна малоумщина е завзела политиците на България - грешката си е грешка, но на фирмата. Просто от президентството са я повторили, но то е пак от малоумщина.г-н Плевнелиев, едно извинете щеше да оправи нещата донякъде, нямаше нужда да карате Дарина Павлова чак да уволнява някой...В кръстословиците трбва да се пише мафиотска, идиотска държава с *** политици с 8 букви - България май ще е, а?

82

Вси

преди 11 години

Президентът носи пряка отговорност за думите и делата си,както и за всичко,с което е свързан лично-както е в случая.Така,че чакаме извинение.България е страната ,в която управляващите демонстрират срещу себе си-Цецо и Цецко на протеста в Банско!Абе защо Цецо и неговия кумец,купил за 4млн в Несебър,днес не се споменават никъде?Да не би Боко да е наредил нещо на "свободните"медии?И пак "Тройната коалиция"до краясвета