102

Боцко

преди 11 години

Абе чудя се тия 6 хиляди кой ги би по главата да ходят в Банско?Аз вчера карах на Пампорово и опашка нямаше....

101

фани ма за лифта

преди 11 години

Много са ми смешни масата *** пишещи във форума.Банско Разлог и Добринище протестират за този лифт от 2006-2007г. когато нямаше ГЕРБ,ама нямаше и кой да ги чуе.За пореден път се убеждавам,че тук пишат само гьотферени,изобщо нямащи си и на представа за какво става на въпрос.

100

Вуна Цурова

преди 11 години

Я ме мена на снимката пръвата дек са ме снимале. Требе да идем и утре да се редим на упашката на лифто ние дек сме се събрале тук за да праим гюрлутия и да кажат е па я - не мое без нов ливт, нали банскалеее !!!

99

112

преди 11 години

Още едно потвърждение на максимата " парите над всичко". Тия които протестират все още не осъзнават, че двама - трима от перачите на кинти ще лапнат техния дребен и среден бизнес, а те ще са обслужващ персонал и " матреал".

98

bocko

преди 11 години

Правителствен протест, да се смееш ли, да плачеш ли ....

97

Анонимен

преди 11 години

Първи държавен протест! На всичко са готови за да продължът да грабят! Оставка и съд за мутрите от герб!

96

stance

преди 11 години

хиляди чакали , наистина са чакали ха-ха-ха

95

Анонимен

преди 11 години

Табела на входа на Банско:ЗА КУЧЕТА И БЪЛГАРИ ЗАБРАНЕНО! - АКО НЕ ВЯРВАШ ВИЖ ЦЕНИТЕ

94

Утре

преди 11 години

Хората се чудят как да вържат двата края, а тея сел..дури се на..аха от пари и искат още алчните бабички и чичаци...

93

Анонимен

преди 11 години

Тук има някакъв, който винаги слага минусче. Ей така, за кеф. Написал един "Честита Нова Година" и нашият веднага му "пляснал" минуса.

92

Не ходете там !

преди 11 години

Българи, не ходете на Банско ! Това е курорт, където се перат милиони ограбени от вас. Цените са безбожно високи. Местните хора неприятни и алчни. Забравиха времената, в които пасяха говедата и овцете по същите склонове, които днес им дават милиони. Искат да продължат да убиват природата, да секат горите и да застрояват. Едно дърво расте десетки, а понякога стотици години. Секат го за минути. Връщане назад после няма.Природата е на всички, а не само на Банско !

91

Нормален

преди 11 години

Решението за убийците на гората е само едно- ДГД!

90

тъпчо

преди 11 години

не съм богат но не съм и беден... ама да плащам чай за 5 лв, мин. вода/300мл/ за 4лв. и омлет с три яйца за 15........обидно ми се вижда сякаш..

89

Анонимен

преди 11 години

Някой знае ли чия собственост са лифтовете в Банско? Защото, наистина, голяма далавера е това. Сутрин с часове не спира опашката от купуващи билети и по 20 лв единият. Поне така беше миналата година. Колкото и да струва поддръжката, печалбата ще трябва да е огромна.

88

дядо Боцко

преди 11 години

Р Е Ф Е Р Е Н Д У М !

87

Анонимен

преди 11 години

Абе що го наричате Банско бре! То отдавна си е Цеко Минево! Ако сте забравили кой е той спомнете си "изгорелите" ви парички в ТСБ :) СЕга са в ***:)

86

9689

преди 11 години

И аз искам лифт до морето ама няма и си вървя пеш.

85

Анонимен

преди 11 години

Ей,простаци,защо ходите на Банско,да пълните гушите на мутрите,ходете на Осогово,прекрасна писта,малко хора,цена 15 лв за цял ден,10 за половин.Или ви харесва да ви правят на *** .Бъдете си ***,никой не ви пречи,но заради такива *** като вас ще изсекат горите на Пирин,а това вече ми пречи!

84

сто и два часа

преди 11 години

Над 600 000 души чакаха днес сто и два часа на начална и междинна станция на лифта в Банско, съобщиха от Инициативния комитет за изграждане на втори кабинков лифт.

83

dragko

преди 11 години

Не хиляди-стотици хиляди,милиони.......