91

за 120...

преди 11 години

....само *** руска пияна *** --МОЖЕ ДА СВЪРШИ ТОВА ДЕЛО!

90

Анонимен

преди 11 години

Колко държави в света знаете, които да са толкова ***, че да продадат територия като Аляска за някакви смешни зелени долари.

89

алооо 113...

преди 11 години

Чети ,бе простако ....има книги има и филми по "дискавъри"!Не налитай като *** овен....щото ще ти скъсам и *** и яйцата!Не знаеш с кого си имаш работа!

88

за 114

преди 11 години

Усрала се според кого ? Откога пък ти си някакъв критерии, че да определяш кой се усрал ай потъвай във вмирисания си вертеп и не се заяждай с хората по форумите да не си събираш зъбите с две счупени ръце .

87

...за 112..

преди 11 години

Великата мечка , все се беше усрала .....докато ,англичани и американци не отвориха "Северния морски път"----за стоки от първа необходимост ,оръжие и храни!НАЛИ ЗАТОВА СТАНА Т.Н. "СТУДЕНА ВОЙНА"....защото американото искаше да му се платят помощите от Русия!Тогава , Н.Хрушчов, понеже нямаше какво да каже , започна да тропа с обувката си , /бос / по банката в ООН-то...ха,ха,хааааааааааа....!КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦИРКОВЕ ....ОТ ВИСШО НИВО!

86

АЛООО..ИСТОРИКА...

преди 11 години

....ПРОЧЕТИ "СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ "от С.Радев и трудовете на З.Стоянов, драги...не чети само "научния комунизъм" на БКП!Ще видиш, че и Априлското въстание е правено с руски пари....ЗАТОВА НЯМА ТАЗИ МАСОВОСТ.Правят го само определени области в подножието на Ст.планина!

85

Умния

преди 11 години

Най-голямата грешка на Хитлер е, че не мина през смрадливия Анадол сега щеше да е герой, а не *** тъй му се пада, който се е заял с Великата Мечка добро не е видял, надявам се немците са си взели поука.

84

ЗА 98

преди 11 години

Мда а кой ще спаси великите САЩ от С Корея и Арабския свят през ВСВ едни япончета ги събориха и мишкуваха до последно дорде не си направиха фалшива атака над Пърл Харбър велики бири ко им е великото от Виетнам избягаха по терлици егати мишките.

83

У НАС ...

преди 11 години

..."РУСКИЯ КЕЛЯВ КОМУНИЗЪМ"---процъфтя , защото имаше маса продажни руски дупедавци!Хора без капка патриотизъм и национално достойнство...готови да се продадат за пари, постове и политически изгоди ----защото са *** ,некадърни и мозъчно примитивни-като всички комунисти по света!"КОМУНИСТ--ТОВА Е ФИЛОСОФИЯ НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НА ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК , НА ПОСРЕДСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ!"ЗАПОМНЕТЕ ТАЗИ ФОРМУЛИРОВКА!

82

Берон

преди 11 години

Бе що се чудите, че има ревящи генномодифицирани екземпляри?

81

ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ

преди 11 години

Досега нищо добро не сме видели от САЩ и както върви гледат да ни унищожат със съмнителни препарати, пръскани от още по-съмнителни самолети.

80

историк

преди 11 години

До ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!ЛевскиникогаНИКОГАама Н И К О Г АНе е казвал подобно нещо!!!

79

Хараламби

преди 11 години

Много прости хора пишат в тоя сайт... СССР не се разпадна, а се промени. Сега пак има съюз, но са казва ОНД. И не е социалистически. За простите хора това не е ясно, обаче.

78

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

преди 11 години

РУСИЯ Е НЕЩАСТИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ОЩЕ, В.ЛЕВСКИ И СТ.СТАМБОЛОВ СА ПРОЗРЯЛИ ТОЗИ ФАКТ....АМА ВИЕ СТЕ *** *** И НЕ ЧЕТЕТЕ!ОЩЕ ЛЕВСКИ Е КАЗЪЛ:"КОЙТО ВИ ОСВОБОДИ --ТОЙ ЩЕ ВИ ПОРОБИ ОТНОВО!"ТОВА И СТАНА, ПО ВРЕМЕТО НА СТАМБОЛОВ ---ОПИТ ЗА РУСКИ ПРЕВРАТ/неуспешен/.СТАМБОЛОВ ИЗКОЛВА ЗАГОВОРНИЦИТЕ ...НО, И ТОЙ САМИЯ Е УБИТ ОТ РУСНАЦИТЕ.

77

Анонимен

преди 11 години

ох какви смешни тиквочи има в коментарите :). Ей го тоя 87 щяло да има завод за оптични дискове. Ми, че то си има такъв завод бе ***, беше в стара загора преместиха го в софия. Казва се "медийни системи", нещо да сме спечелили милиарди като Американците ?!?!Аман от смешници в България. То СССР ако беше толкова хубаво нещо нямаше просто да се разпадне с гръм и трясък и да ги върне руснаците десетилетия назад където ще са още дълго например в технологичния сектор.

76

за 93

преди 11 години

Както вече ти казах подлого Китайците минат ли Русия иде твоя ред освен ако не живееш на Луната.

75

до 86

преди 11 години

Има два варианта другарю или руснаците ще спрат китайците или ще чукаш камъни в китайския или ще чукаш камъни в Руския Сибир оттам насетне ти си избери а може би Европа ще помогне на Русия както навремето САЩ помогнаха на Русия иначе сега кениеца щеше да е изкарал курс в Цвихау.

74

ники

преди 11 години

"Ту-204 е излетял при приземяването си от пистата на Киевското шосе", "При приземяването си Ту-204 се е озовал от пистата на Киевското шосе"- това са двете подзаглавия.Абе, вие, проверявате ли това, което пушите в редакциятя? :)))

73

капиталист

преди 11 години

Нек`ъф *** тук се прави на интересен, като лае по руснаците. Ама тя простотията не ходи по гората. Тъпанарите продадоха социализма за един касетофон от виетнамците, сега същите *** ще продадат и капитализма за няколко долара повече в миялното на някой английски ресторант.

72

до 83

преди 11 години

Нещо много се палиш май, а знаеш ли че Бай Тошо 88-*** година щеше да прави завод за оптични устройства (демек цидита) по време на преврата технологията е изнесена във САЩ от предателите и сащ правят милиарди, всъщност и прочутото злато е откраднато тогава от еврейските *** и изнесено в САЩ