79

ANONIMEN

преди 11 години

NQKOI ISKA DA NAPRAVI BANSKO KATO BETONA NA MORETO .E XAIDE SASIPETE I PLANINATA I 6TE IMA TURIZAM DRUG PYT BETONIRAITE PIRIN KOLKO MUE

78

тиквичка

преди 11 години

между банско и разлог има пустеещи комплекси по за 150 евро км.м., има е недостроени сгради.Истината в него ройон е развитие на селския туризъм.Иначе не ги виждам.Горе в планината ходят баш туристите , които рядко се задържат долу .Ми то кво ли има долу?Истината е горе .Пирин е Прекрасна ВСЕ ОЩЕ планина

77

тиквичка

преди 11 години

ми пришълците са *** и български турци които е хващат за жълти стотинки от немотия

76

тиквичка

преди 11 години

те са за съжаление.Там е един прекрасен регион, подобен на австийските алпи , но с лош мениджмънт и преспектива , ако продължават в този дух.Района е прекрасен за развите на целогодишен туризъм , но някакси недооценен от жаждата за бързи пари.

75

Един гет

преди 11 години

Ужас..Народа съвсем оглупя и се побърка...Не забравяйте че от Земята идвате и сте излезли и пак там ще отидете..Какво повече искате от нея?И планините да заприличат на морето което разсипахте от бетон и хотели..След лифтовете ще започнете и хотели да искате да строите!Пощадете природата или тя няма да има милост към вас--Опомнете се бе хора!Дано им приседнат пачките на тия не се наядоха!

74

Анонимен

преди 11 години

Кво ни занимавате с банскалии??Имат сезон има няма 1 месец,през останалото време в пустош!!!

73

НЕ на мутрите

преди 11 години

Бях на Орлов мост без да съм политически активист с още хиляди като мен и ако трябва пак ще бъда !Ние сме във война за запазване на малкото останало от България, за да го съхраним за нашите деца и да дадем отпор на мафията, мутрите и олигарсите, чиито представител е Бойко Борисов !

72

Анонимен

преди 11 години

Банскалии-дивите селяни

71

Анонимен

преди 11 години

Я да попитаме МВР, защо след такава незаконна блокада на път, полицията не налита да бие и арестува 'протестиращите', както правеше на Орлов мост през лятото????

70

Българин

преди 11 години

Мутро-'бизнесмените' оцвъкаха Черноморието, превърнаха го в бетонна джунгла, сега искат да сторят същото и с планините. А предното и сегашното правителство активно им играят по свирката. Явно наистина няма разлика между тях, само проформа се плюят, иначе действат изцяло за интересите на мафията и олигарсите.

69

Българин

преди 11 години

Бравос, дрОгари герберасти, я сега кажете колко пари от държавната разпиляхте за организирането на тоя 'протест'? И де го сега Вежди Пиянков да каже - скъпи дрешки, скъпи плакати, кой ли ги е плащал........

68

Тъпчо

преди 11 години

Вместо измислени протести да налягат над читанките. В таз държава всичкото човек администратор или слуга ще да бъде. Що така бре другари?

67

до 103

преди 11 години

Ако още не си разбрал там е зимен курорт и на хората там това им е работата,а твоята работа каква е простако,освен да обиждаш всички живеещи и работещи там.

66

Анонимен

преди 11 години

Преди малко гледах един репортаж по телевизията по повод протестите. Основният довод на протестиращите беше, че трябва да се разшири ски-зоната, за да има повече работни места за банскалии. Да, ама в момента в Банско работят много повече пришълци, отколкото местни (при това в пъти повече). Така че няма страшно - работа има достатъчно за банскалии. Страшното обаче е, че мутрите се възползват от невежеството и бедността на хората и ги лъжат, че ако се построят нови писти, банскалии едва ли не ще станат милионери. Е да, ама не - хората от Банско по-богати няма да станат, но всички ние ще загубим горите на една от красивите си планини.

65

Гогата

преди 11 години

"Банскалии "?????!!!!Има ли "Банскалии" ???!!!В Банско можеш да намериш само мутри,които държат кръчми,хотелчета и публични домове

64

Анонимен

преди 11 години

"Банско, ле си?" нещо съвсем скъсаха филма. Австрийците плащали, че да им мътят бизнеса. Е, нема такъв смех :)))))))))))))

63

Анонимен

преди 11 години

98, нещо се поизнерви май :) За Чернобил бяха виновни тъпите бляди, но за съсипването на Банско са виновни собствените му алчни жители :) Ами, на референдума гласувай "против", пък да видим ;)

62

до 97

преди 11 години

Това трябва да го кажеш в очите на милионите с ракови заболявания от Чернобил,ама им кажи,че обичаш природата.Толкова си смешен и противоестествен,че е по добре да преосмислиш идеите си.

61

Анонимен

преди 11 години

Тоя 94 вече и до Белене опря... Ами, ако измислиш някой нов и по-надежден енергоизточник - обади се. Или ако имаш идея как да засилим енергетиката, щото май вятърните полета не се оказаха много евтини.

60

Анонимен

преди 11 години

много нагли тези банкярки..и защитетните територии искат да унищожат--айде чупката....