136

до 144

преди 11 години

Връзката е, че като прочетеш два пъти "грамотностТа" с двойно "т" и си правиш някаква изводи, иначе не. Най-малкото можеше да се научиш да слагаш интервал след препинателните знаци, но явно интелигентността ти пречи.

135

Анонимен

преди 11 години

Най ми кеф лятото на селце да се опъна на терасата,вечерта на ясно небе,да запаля една 120-ка пълна с качествена мара,да се взирам в звездите и луната,слушайки веселата песен на щурците в двора.

134

Анонимен

преди 11 години

Веселине, ако се свържеш с *** и Марио- 37, и напишете някой научен труд, ще поставите началото на нова космическа ера!

133

Veselin

преди 11 години

До 140 ,добре като си толкова грамотен и интелигентен ,каква е връзката между грамотноста и интелигентноста ,може би този който има по малко правописни грешки има свръхсъзнание и е светец :) .

132

Анонимен

преди 11 години

Bulgarite rabotqt na zapad dokato poluchat sozialni.ottam natatuk stavat pulni paraziti za obstestwoto.I taka do pensia.I kato wzemat pensia se vrustat da jiweqt v BG

131

ГУРБЕТЧИЯ ДО 137

преди 11 години

До VeselinВеско ,ти откри нова теория бе ! Направо ме разсмя : грамотността на човек няма никаква връзка с неговата разумност ,интелигентност и образованост ! За разумността съм съгласен ,дори и най-необразованото *** да го попиташ колко е 10+10+5-3 ,ще ти отговори ,т.е. има разум в главата ! Ноооо да ми казваш ,че грамотността няма нищо общо с интелигенстността и образованието ,просто ще извиняваш ! Твойта теория ще я кръстим : теорията на Веселин !

130

гуру

преди 11 години

Плюете щатите, но те са години пред нас, да не говорим за русия, която в момента е под ботуша на путин и върви назад. Не че сащ са демокрация, но в русия със сигурност е диктатура, почти както в китай. Иначе по въпроса: разрешават тревата, скоро и хтс може да легализират, но гъбите и лсд-то ще останат доста дълго в списъка на забранените вещества. Причината е една - те са истинските вещества, които ти отварят очите. Дотогава - медитирайте!

129

Анонимен

преди 11 години

Да, да, прав си! Интелигентен, но неграмотен! Напълно в унисон с другите ти разсъждения!

128

до 134

преди 11 години

А ти даже и не работиш, доколкото си спомням. Висиш на гърба на германеца и явно го мислиш за по-низш от теб. Кога ли ще ви натирят и вас от Европа, там където сте дошли от чукарите.

127

Veselin

преди 11 години

До 136 ,така е винаги съм бил зле по български ,но математиката много ми вървеше в училище след това и в университета ,но грамотноста на човек няма никаква връзка с неговата разумност ,интелигентност и образованост .

126

Анонимен

преди 11 години

Благодаря на Веселин, че хвърли светлина върху политическата система. Изключителен анализ! Браво, продължавай в същия дух и ще постигнеш много! Все пак, преди да даваш съвети на хората, вземи се ограмоти! Писал си "кооперации", а може би си имал предвид "корпорации". Да ти хвърля и аз малко светлина, пише се "украсена", а не "окрасена".

125

Анонимен

преди 11 години

Мдааа, това е факт, който много дразни!

124

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Виждам ,че спорът прерастна в това : къде е по-хубаво ,в САЩ или в Русия ?Ще си позволя да си дам "некомпетентното" мнение !Тук в Германия не съм видял американец да дойде и да търси работа ,но руски емигранти има на всяка крачка !

123

Veselin

преди 11 години

Смешно ни е в какво са вярвали племаната колко богове са имали ,а сега имаме един ,богът на парите ,търсят се постоянно големи обороти и печалби ,трябва да се създава не много качествена стока за да има постоянно производство ,но Земята е с ограничени ресурси .Не ис дават сметка ,че парите нямат никакво покритие ,един голям балон са и по всяко време могат да загубят стойноста си .

122

Veselin

преди 11 години

Нека малко светлина да хвърля и върху политическата система ,направили са я така ,че хората да си мислят ,че имат свобода на избор а всъщност всички те служат на големите кооперации и енергийни гиганти ,които са вкарали обществото в тази тяхна капиталистическа колониална система окрасена с думата демокрация да не звучи грубо ,която система потъпква всякакви човешки и морални права ,зомбирали са обществото .След време ,ще се гледа на тази система ,както сега се гледа на комунизма .

121

Veselin

преди 11 години

В много свери хората сме заблуждавани и лъгани ,общо взето се цели хората да са един срещу друг да има разделение .Може би скоро като рухне дивият капитализъм повече хора ,ще се пробудят .

120

Veselin

преди 11 години

Не съм опитвал марихуана и тем подоби щуротии ,но съм чел доста по темата ,и според мен елита е разбрал за свойствата на много от така наречените халюциногени и неискат хората да се пробуждат ,а трябва да останат по дълго в тази хипноза ,в която са ги вкарали и медиите вършат прекрасна работа ,хората и вярват безприкословно друга истина за тях няма .

119

руская девошка

преди 11 години

Я тоже пьйла 2 ботилки водку и гуляю : БААРАНЯ БАРАНЯ , СУДАРИНЯ БАРАНЯ ...

118

Veselin

преди 11 години

Всъщност има голяма пропаганда относно така наречените дроги ,но заливат обществото с една от най лошите алкохолът,но на него не се казва така .Всъщност естествените халюциногени повдигат съзнанието на човек и се разбира в каква лъжа и робство са вкарани хората ,а това не е добре за системата защото застрашава власта им ,затова има яростна пропаганда против всякакви халюциногени .Разбира се има и лоша дрога - твърдата дрога и тази която води до пристрастяване .

117

руснак

преди 11 години

Я не хочу марихуану ,я хочу водку ! Я пьйл 2 ботилки водку и гуляю :НАША МАША ЗАБОЛЕЛА ЗАХАТЕЛА МАЛАКОНЕ ПОПАЛА ПОД КАРОВКУ ,А ПОПАЛА ПОД МЕНЯ ...