132

Анонимен

преди 11 години

Супер тенденциозна и не вярна драсканица... аз гледах изсушването, а инвестор ме кара да не вярвам на себе си а на някои манипулирян писач

131

Денито

преди 11 години

само когато *** спечели тогава е реално стига с тези просташка демагогия

130

Дебел маркуч

преди 11 години

До vivaЕ, те успяха да я докарат до абсурд :-(

129

Анонимен

преди 11 години

Този млад човек е вече болен от затлъстяване, за съжаление! Можем да очакваме да предремва на заседанията, но нали е избор на Цеко и Боко?! Да се надяваме и тях да обвини след някой и друг месец! Той Борисов отдавна плаче с изцепките си за прокурор, без да се спираме на "неопределеното" Му минало!

128

Анонимен

преди 11 години

До iiq=127"абе ***"Не разбрах защо започвате с името си.

127

познай

преди 11 години

Nent

126

Анонимен

преди 11 години

КОМЕНТАРИТЕ, КАКТО И СТАТИЯТА СА НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ОПОЗИЦИЯ НА ВСИЧКО И ВСИЧКИ! ВЪРТИШ, СУЧЕШ И ВСЕ ЛОШО СА НАПРАВИЛИ. ДА, ТАКА Е ЧЕРВЕНИ И СИНИ МАЙМУНИ ПО-ДОБРЕ БЕШЕ ДА СЕ ИЗБИРА ТАЙНО И ТИХО, КАКТО ИЗБРАХТЕ ВСИЧКИ ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ ДО СЕГА, ЧЕ ДОРИ И ЕДИН ЛУДИЧЪК СИ ИЗБРАХТЕ! *** РАБОТА...

125

Д-р Хаусов

преди 11 години

Изборът на Голямата дебела цаца е Галям гаф! Да оставим настрана откровеното нарушение на Конституцията за избор на главен прокурор /който иска да се справи сам с материята ако е грамотен/, но т.н.президент побърза да издаде указ още минал-неминал т.н.избор. За да направи цирка с Марковска, той се позова на моралната страна на въпроса.Е, за какъв морал става въпрос в този случай?! За качества ли на Цацата, за морал при избора ли, за какво по-точно?! Историята е една обикнове Герберска гнусотия.

124

За пореден път

преди 11 години

Толкова много сигнали за нечистоплътност на С. Ц., драстично нарушение на закона при избора (то, нямаше избор, ама нейсе) за глав. про.Еееееее е е е е е е е МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ (АЗ МОГА) КАКВО Е НИВОТО, КАКЪВ Е МОРАЛЪТ И ПРОФЕСИОНАЛНАТА ЧИСТОТА, ЧЕСТНОСТ, ПОЧТЕНОСТ НА ТЕЗИ КОИТО ГО ИЗБРАХА !!!Който иска, може да продължава да си прави илюзии за нашия свят, в който живеем.

123

стършел

преди 11 години

За да изработим задоволителни начини на действие, е необходимо да се поощряват мошеничеството, мързела и користолюбието в народите, за да ги направим нестабилни и неспособни да разберат и уважават законите на собствения си начин на живот или собственото си благополучие. Трябва да се разбере, че силата на масите е сляпа, сила, която винаги е зависела от благоволението и внушението отстрани. Не може слепият, когато е воден от сляп, да не стигне до пропастта. Т.е. личности, издигнали се от народа, колкото и да са гениални и мъдри, без политически разбирания не могат да напреднат като лидери на масите, без да доведат нацията си до гибел.

122

Петър

преди 11 години

На оръжие братя.

121

стършел

преди 11 години

Политиката няма нищо общо с морала. Управник, който управлява с морал, не е опитен и квалифициран политик, и следователно е нестабилен на своя пост. Който желае да управлява, трябва да влага лукавство и умение, за да накара хората да му вярват. Велики качества като откровеност и честност в очите на народа са грехове в политиката. Те снемат управниците от троновете им много по-ефективно и сигурно, отколкото най-мощният противник....из " Тайните протоколи" на Никола Николов

120

Мисли

преди 11 години

ГЕРБ дэржи всички техни избраници да са крайно антипатични.Примери колкото искаш.ЦвЦв, Фидосова, Здравните им министри, Цецка Ц....................Политика.Ето и този дебелак.

119

Анонимен

преди 11 години

Сотир Цацаров често започваше изреченията с уточнения, че сега не може да вземе отношение по въпроса, посъветва ни да научим за МАСОНСТВОТО от книгите и сравни масонските ложи с ловни дружинки...Знаем,знаем...масонството от време оно е превзето от ИЛЮМИНАТИТЕ... знаем и за ЦИОНИСТИТЕ... за новият световен ЮДЕИСКИ ред...всичко знаем... но,нас никой не ни пита!!?

118

ЕК - БГ-Диктатура

преди 11 години

И сега какво се оказва имаме май незаконно избран главен прокурор на България!

117

СТИГА МУ

преди 11 години

ВРЪЗВАЙТЕ "КУСУРИ" НА ЧОВЕКА! ВИЖТЕ ГО, ЧЕ СИ ТЕЖИ НА МЯСТОТО! СЕГА НЯМА И СЛАБАНДРАЦИ "ЗЛОЯДИ" ДА ХРАНИМЕ, ТА ДА НИ СЕ СМЕЕ ЦЯЛА ЕВРОПА....

116

2222

преди 11 години

Пир по време на.....криза!

115

шоп

преди 11 години

Аз не знам защо беше това електронно гласуване на двайсетина човека!Да им дадат там по едно листче, всеки да напише едно от имената, да ги измешат у капата на министърката , и готово. Никакви грешки и фалшификации няма да има.Защо се правиме на модерни, като сме си *** кратуни.

114

КОШМАР

преди 11 години

А вие какво сте очаквали от Борисов и компания? Те са дошли на власт за да превърнат България в тяхно феодално владение.Само глупаците не го разбраха. Но и те ще го разберат, но ще бъде късно.Господарят ни от Банкя си е поръчал брониран Мерцедес за 800 000 евро, който да издържа и на гранатомет, ще го платим ние с увеличените си данъци.

113

За 50 лева кешовица

преди 11 години

След като на авторката на темата й е било ясно кой ще стане главен прокурор,защо по дяволите чак сега я написа тази статия,а не изпревари събитията като истински журналист.