117

Анонимен

преди 11 години

Кво стана с химна бре герберухи и от него ли ви е страх?

116

иван

преди 11 години

Здравей 154, Слушал си обръщението на президента, но нищо не си чул, защото си обсебен от негативизъм и омраза, а това не е добре! Бъди жив и здрав и Щастлива Нова година!!

115

666

преди 11 години

До милена Абе Миленке ,не се ври където не разбираш.Нищо не му е по различно,по смешен Президент не сме имали даже от Желю или Стоянов коня. За да подкрепяш някого първо трябва да следиш събитията и да навързваш факти,но не само да ги вземаш от Телевизията , вестниците а ми да съдиш по джоба си по комшията по децата по образованието по икономиката.Ако щеш по скъпите коли и какви хора са в тях.Приказки хубави колкото щеш, хубава приказка ама не и за пепеляшка ;) помисли,претегли и тогава хвали

114

Анонимен

преди 11 години

Само по БТВ ли не пуснаха химна?

113

милена

преди 11 години

Забележително новогодишно приветствие на президента Плевнелиев, коренно различно от досегашните. Отправените послания- чисто човешки, не пропусна да вмъкне имена на заслужили българи. Да спрем с омразата и негативизма! Честита Нова Година и Бог да е с нас!

112

777

преди 11 години

Ще попитате кои са тези НАС !! Евреите.

111

777

преди 11 години

До Анонимен Аз пък дори не отидох пред телевизора да го гледам,толкова ми се повръща от тези *** че не ща да ги видя.А и тоя Президент е такава гавра с Българската Държава,никога не съм мислил че може да се случи.Но интересното е че ако се замисля и си припомня многото книги които съм прочел,ще стигна да самата истина .Даи им власт,те от алчността си ще поробят Народа си от незнанието си ще се компрометират сами,от страха си ще слагат начело слаби хора и накрая хората ще поискат НАС !!!

110

бай Тъпчо

преди 11 години

Еййй осъмнайме бе,таз сутрин отварям очите и гледам сичко мъгла и само некаква голема сенка обикаля нагоре надоле зад прозорецат и викам-туй требе да е магарето,отвързал сай хайванат и станах,та излязох и такмо го хванах за юларат и чувам гласа на бабата-Абе земи си тури очилата бе мажо,стига *** дърпа,че ша обърна тигана беИ верно бе,кат си турих очелата и сичко си дойде на местото и мъглата изчезна пък големата сенка била булята-станала да пържи филий за закускаМа снощи не сме са напили много де,щом на Киро обущата ги нема значи е успел да са обуе и сий тръгнал с тех,иначе кат са напие повече и не може ги налузи и се по чорапи шляпа до техЕййй тоз месяц ша на расипе от софри бе,таз вечер на Васильовден,па после кат почнат Андоновци,Ивановци,Танасовцималиий,голем зор ша бъдееми квото е туй,то ний за мъки сме родени

109

Desi

преди 11 години

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!ВРЕМЕ Е ЗА СУРВАКАНЕ:))

108

tanja

преди 11 години

Малките ключове отварят големи врати,Простите думи отразяват прекрасни мислиТвоята усмивка може да излекува всекиТака че бъдете усмихнати като деца.Честита 2013 Нова Година

107

ЧНГ от чингене Сали

преди 11 години

Здравейте ! Ще ви представя новият си кючек за 2013 г. - БАНКОМАТ КЮЧЕК ! Тука има-тука нема , де е банкомата ?!Ще го схруска бай ви *** кат шопска салата !Тука има - тука нема , де е банкомата ?!Хайде *** в Англия ,там е парата ! Хайде народе ,там се краде ,е българи бре ,е чапкъни де ,деригаса бе,тедомиса бе,чат-чат бе,пат-пат бе.... ИНСТРУМЕНТАЛ-кларнет / кабадан / : даа-тъгъдъ-дътъ , дъгъдъ-дъгъдъ-дътъ ..... Майтап си правя бе ,кво умно можете да очаквате от чингене Сали ?!

106

силна и щастлива

преди 11 години

Пожелавам на нацията една силна и щастлива безборисова Нова 2013 Година!

105

Анонимен

преди 11 години

Честита Нова Година на всички ГЕРБери! И през втория ни мандат пожелавам на всички все така да бъдат свежи, умни и красиви! Красотата ще победи злото по света и у нас!

104

mdam

преди 11 години

Хайде ЧНГ и нека всички да са живи и здрави !

103

ХА ХА ХА

преди 11 години

***(турските) "коментари" не се трият-ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО

102

До 137

преди 11 години

До 137Жалки платени провокатори!

101

Анонимен

преди 11 години

я па ти

100

Анонимен

преди 11 години

Хахахахаа...снощи Виктор Калев как имитираше Плявата преди новогодишното си обръщение...ахахахахахаххаахахах Много голям, жалко че с Краси Радков още стоят при Учиндолският селянин.

99

Анонимен

преди 11 години

Още 8 Нови Години с ГЕРБ и Б. Б.

98

Анонимен

преди 11 години

До ПуркоОт сегашните по-свестни няма да намериш...